Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
barca0417 írta:Aki jobban ismerik, követik az utánpótlást: Palencia ennyire nem jó, hogy fel sem merül a nagy csapathoz kerülése?
Hát, hogy őszinte legyek, simán őt játszattam volna Gomes helyett...palesz77 írta:Monchu ● The Distributor of Masia ● Full Season Show ● 2017/18
Bedobok egy videót ide is, egy relatíve ismeretlen gyerekről. Tavaly ő fejlődött a legtöbbet Riqui mellett szerintem, a B-ben is ő játszott legtöbbet a Juveniles srácok közül, már akik tényleg azok voltak - Abel, Oriol, Cuenca nem ideszámítva, ők B tagok voltak gyakorlatilag. Debütálásán legjobb volt a pályán, megkedveltem nagyon a srácot. Remélem elmegy az USA-ba is majd, szívesen megnézném mit tud nyújtani.
Első csapatba kerülést mondjuk nem igazán várok tőle - bár nyilván jó lenne -, de a B-ben remélhetőleg okoz pár örömteli percet majd jövőre.
Legalább majd hallhatjuk a nagy barcás sztorikat tőle is mint Vince OttótólMatyiG írta:Várható volt, hogy nem itt fog befutni, de azért innen a DVTK, kemény...
Az apja a DVTK-hoz került nem olyan régen, de biztos nincs köze a kettőnek egymáshoz...MQuCsabi írta:A lefelé is szintlépés
De ezt nem értem. Malagába sem kellett?? Ő is lusta? Vagy csak ennyi a nála jobb? Vagy honvágya van? Vagy csak rájött, hogy Mo-nem kell megszakadni a hárommilliójáért?
Gondolom Málágában is korlátozták a szabadságát a pályán, meg a társak sem ultra jó fejek. Iszonyatos Bajner benyomásom van ettől a formától, elhagyja Mo-t és rádöbben, hogy nem kiskirály hanem 30-40 ugyanakkora tehetség küzd a helyekért. Ez nehéz lehet...de óvatosabban is beszélhetett volna.MQuCsabi írta:A lefelé is szintlépés
De ezt nem értem. Malagába sem kellett?? Ő is lusta? Vagy csak ennyi a nála jobb? Vagy honvágya van? Vagy csak rájött, hogy Mo-nem kell megszakadni a hárommilliójáért?
Ennyi öröm nekik is jár.Samper írta:hogy még rájuk is fanyalodhatnak.
Valóban rájuk. Ha Alenara érdeme szerint számítottak volna, akkor tavaly jócskán kapott volna a kiselejtezendők helyett játékperceket. Tavaly ősszel pedig Oriol Busquets és Cucurella csereként bajnokin is bemutatkozhatott volna.palesz77 írta:Gondolom Grimaldo-Digne, Samper-Gomes, Munir-Paco féle igazolásokra gondol.Sinya22 írta:Sorold fel azokat,akiknek lenne helye az első csapatban. De komolyan,mert én Alena-n kívül kb senkit nem ismerek,ő meg azon a 3 meccsen amit kapott semmit nem csinált.
Gondolom Grimaldo-Digne, Samper-Gomes, Munir-Paco féle igazolásokra gondol.Sinya22 írta:Sorold fel azokat,akiknek lenne helye az első csapatban. De komolyan,mert én Alena-n kívül kb senkit nem ismerek,ő meg azon a 3 meccsen amit kapott semmit nem csinált.
Sorold fel azokat,akiknek lenne helye az első csapatban. De komolyan,mert én Alena-n kívül kb senkit nem ismerek,ő meg azon a 3 meccsen amit kapott semmit nem csinált.Samper írta: hogy rivális külföldi csapatok aprópénzért elviszik a fiatal tehetségeinket, mert mi az istennek se engedjük fel az első csapatba a saját fiataljainkat.
Szerintem a szezon végére esett vissza kicsit, addig rendre a csapat egyik legjobbja volt. Ennek ellenére én sem tartanám jó ötletnek felhozni. Amíg Alba ennyit játszik max. kispados lehetne az meg egy 19 játékos számára a legrosszabb. Viszont most legalább komoly konkurenciája lett Miranda személyében, úgyhogy remélem komolyan odateszi magát.palesz77 írta:Akit érdekelne:
Riqui Puig ● The Pearl of Masia ● Full Season Show ● 2017/18
Hát, támadásban tényleg elég jó, védekezésben meg katasztrófa volt a végén amikor láttam. Én egyáltalán nem örülnék, ha most lenne bedobva. Persze lehet robbantana, de folyamatos játék mellett is bőven kell még fejlődnie, most akkor 10-szer akkora nyomás mellett epizodistaként.. Hát nem egy csábító forgatókönyv nekem.Cestus írta:Ha netalántán megválnánk Digne-től, Cucurella mennyire tudná pótolni? Én nem sok B-s meccset láttam, de az a srác mindig tetszett. Támadásban legalábbis jónak tűnik, védekezésben kevésbé.
Monchu számomra hatalmas meglepetés volt, nem gondoltam, hogy ilyen tehetséges játékos. Moreynek személy szerint nagyon örülök, viszont ha Palencia végül marad a B-ben félek, hogy nem fog sok lehetőséget kapni.palesz77 írta:Elvileg fel lesz töltve Juvenil játékosokkal a keret. Nem is baj, jó kis generáció ez a BL győztes csapat, Morey, Collado, Monchu, Chumi is akár, jó csapat jöhet össze. Meg igen, ott vannak az általad is említett nevek.
Hát, támadásban tényleg elég jó, védekezésben meg katasztrófa volt a végén amikor láttam. Én egyáltalán nem örülnék, ha most lenne bedobva. Persze lehet robbantana, de folyamatos játék mellett is bőven kell még fejlődnie, most akkor 10-szer akkora nyomás mellett epizodistaként.. Hát nem egy csábító forgatókönyv nekem.Cestus írta:Ha netalántán megválnánk Digne-től, Cucurella mennyire tudná pótolni? Én nem sok B-s meccset láttam, de az a srác mindig tetszett. Támadásban legalábbis jónak tűnik, védekezésben kevésbé.
Hát látod, én már csak ilyen begyöpösödött vagyok..El Pistolero írta:Szóval nem tetszik, hogy az Arsenalból kikukázott angol szűrőket igazol a klub?!![]()
![]()
Annyiban reménykedek, hogy a harmadosztályban több lehetőséget fog kapni Abel Ruiz, Miranda valamint Puig.
Cucurella, Palencia és Arnáiz július 1-től elvileg az első csapathoz fognak tartozni. Az más kérdés, hogy mivel nem verték dobra a feljutásukat a médiában, gondolom mennek is kölcsönbe mindhárman. De ha a sérülése alatt másban talál fantáziát EV, szerintem még Alena is.El Pistolero írta:de rajta kívül Arnáiz és Palencia egyszerűen nem mehetnek le a harmadik ligába. Minőségük és koruk miatt se. Ezen kívül ez nyilván visszalépés lesz Cucurellának és Busquetsnek is.
Szóval nem tetszik, hogy az Arsenalból kikukázott angol szűrőket igazol a klub?!palesz77 írta:Emiatt örülök pl, hogy kiestünk ezzel a felfogással, talán rájönnek, hogy nincs értelme mindenhova semmi extra játékosokat igazolni, akkor se lesz jobb.