Az, de az "isteni" Diego többet is ért.sasi1 írta: Akkor 10 millió dollárárt igazolták?????
Az rengeteg nem?

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 00471.htmllionelmessi19 írta:Ma van 25 éve, hogy Maradona aláírt a Barcához...
Fifában már szntem 10.000et is lőttemGame90 írta:Mostantól én is számolom a góljaimat (suliban, fifábanbigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesítmény.stb), hátha egyszer eljutok én is az 1000 gólig
én az ovodában csomó gólt lőttem azt is számoljamEvilgrim írta:Én álmomban is szoktam gólt lőnni,azt is kell számolni?Game90 írta:Mostantól én is számolom a góljaimat (suliban, fifábanbigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesítmény.stb), hátha egyszer eljutok én is az 1000 gólig
![]()
![]()
Én álmomban is szoktam gólt lőnni,azt is kell számolni?Game90 írta:Mostantól én is számolom a góljaimat (suliban, fifábanbigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesítmény.stb), hátha egyszer eljutok én is az 1000 gólig
Mostantól én is számolom a góljaimat (suliban, fifábanbigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesítmény.
Hát Raúl is több mint 1000 gólt szerzett ifiként.bigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesítmény.
Ha azt a táblázatott,maga Romárió szerkeztettebigChris írta:A Vasco honlapján van egy letölthető táblázat amiben benne van az összes mérkőzés amin gólt szerzett. Abból kiderül hogy az 1000-ben benne vannak a junior és gálamérkőzések is, de ez még így is nagyszerű sportteljesírmény.
1000 a saját számolása alapján.Zozzy 5 írta:Grat Romarionak!De remélem ettől többet nem rug
Mármint mondjuk 1001 vagy 2 elég ocsmány lenne
![]()
Én azért örülnék egy ilyen ocsmányságnak is...Zozzy 5 írta:Grat Romarionak!De remélem ettől többet nem rug
Mármint mondjuk 1001 vagy 2 elég ocsmány lenne
![]()
Tudod, hogy hány éves az öreg?Ádám02 írta:Grat neki csak igy tovább még vagy 10 évig!
Grat neki csak igy tovább még vagy 10 évigbigChris írta:Megvan az 1000.
A meze alatt lehetett volna egy "1000." feliratú póló isbigChris írta:Megvan az 1000.
Hát figyelj nincs mindenkinek tengernyi ideje!ozsimiki írta:GRTbigChris írta:Megvan az 1000.![]()
Amúgy ez tetszik:
"Sajnos most el vagyunk foglalva a hétvége eseményeinek feldolgozásával, de amint lesz egy szabad óránk, elmeséljük, miért is Romario a legnagyobb"![]()
![]()
GRTbigChris írta:Megvan az 1000.