Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ez a Pena dolog inkább érzelmi dimanzióban van, nem feltétlen a valóságot fedi. Szerintem a reflexei kimagaslóan jók (TS még ennél is jobb) és lábbal se rossz. valójában ha neki visszapasszolnak szerintem nagyobb biztonságban vagyunk, mint TS. TS már mániákusan mutatja, hogy mennyire jó lábbal, de összességében elég sok gólt kaptunk a centizései miatt. 10-ből kilenc alkalommal fantasztikusan passzol, aztán egyszer meg csak a vak szerencse menti meg...NewNagyatyesz írta: ↑2025.01.13. 19:40:59Pena idén jobb teljesítményt nyújt, mint amit én előzetesen vártam tőle, de valahogy nála nem érzem biztonságban a kapunkat. Mindig izgulok, ha visszapasszolják neki a labdát. Jobb,mint amire számítottam,de így is kevés szerintem!
Tek tegnap buta volt a tizenegyesnél, és szerintem Mbappé goljánál sem jól helyezkedett. Nem értek hozzá, mert nem vagyok kapus, de nekem furcsa volt a gólnál. Ilyenkor a rövid kapufánál szoktak állni és a rövidet védeni, és szükség szerint kifelé (kapufától el) vetődni. Ő viszont a kapufa felé, a rövidre vetődött. Kérdezem a hozzáértőket, hogy erről mi a véleményük?
De összességében a hibák ellenére is nyugodtan voltam vele a kapuban.

Kellemetlen, úgy néz ki meg kell várni amíg elmegy rajta minimum egy meccs.

Hát egy képet láttam gondolom valami sajtós irodából jött kifelé rögtön nála volt a doboz. Amúgy Ha így fel vállalja kitart mellette kétlem, hogy meg állja napi 1-2 szállal.
Elég röhejes, egy sportolótól mindenképp. De mivel ez most nekünk volt létkérdés (ő volt az egyetlen igazi minőségi szabadúszó a posztján), van egy olyan tippem, hogy olyan kikötéssel jött ide, hogy ebbe nem kötünk bele. Biztosan tudtunk róla, ha máshonnan nem, Lewy révén.vidra írta: ↑2024.10.12. 20:46:09Ezek a dohányzós hírek erősek. Persze szép dolog, hogy azonnal jött, hogy segítsen a klubnak egy sérülés következtében kialakult helyzet miatt, de azért ez 2024-ben kemény, ha igaz...Miközben Flick és a csapata tápkiegekkel meg kajálással meg mindennel próbálják finomhangolni, vagy inkább durvahangolni a felkészülést.
A dohányzás amúgy is minden szinten kemény 2024-ben.

Én még Dani Olmo nevére is rágugliztam, mielőtt megnyitottam a topicját, hátha van elrejtve valahol egy ékezet, biztos ami biztosBob_Marley írta: ↑2024.10.02. 17:22:06Moderátoroknak meg grat,hogy ki tudták írni a nevét,nem egy John Doe,naAlig várom mit összefognak szenvedni a nevével a spanyolok, katalánok
![]()