baas11 írta: ↑2023.09.05. 23:35:12
Arra azert kivancsi leszek mit lép Xavi ha Araujo felépül es Cancelo fix jhv miközben egyértelműen bal lábast preferal a másik oldali khvnal!
Nem véletlen h szinte egyszer sem láttunk olyat h Araujo- Kounde belső páros !
1-2 Alonso vendégszereplésen kívül - amikor mindenki sérült volt - soha nem játszott bal lábas kh a bal oldalon Xavi alatt. Garcia, Christensen, Piqué is jobb lábas védők. Sőt, tovább megyek, hamarabb játszottak, mint Riad, aki azon kívül, mennyire nagy tehetségnek van kikiáltva, még bal lábas is. Lenglet-t meg semmi pénzért nem volt hajlandó játszatni, aki szintén ballábas, és amúgy Garciánál még csak nem rosszabb igazából. És eddig Fayét sem rakta be, aki szintén ballábas középső védő. Szóval eddig a tapasztalatok alapján ennek kb az ellenkezője jön le.
A Koundé-Araujo pont annyira "kétjobblábas", mint a Chris-Araujo, akik meg az alap kezdők voltak, szóval nem értem az érvelést, egyértelműen nem ezért nem voltak túl sokszor együtt kezdők. Egyszerűen Christensen olyan váratlanul magas, gyakorlatilag klasszis szintet hozott, hogy jobb volt, mint Koundé, ráadásul nem volt jobb bekkünk, ezért a 3 top belső védőnket egészséges állapotukban így lehetett leginkább a pályára tenni. A francia meg eredetileg ha jól rémlik, jobb bekként kezdte, ezért ő tűnt a legjobb választásnak amúgy is oda hármuk közül.
Amúgy meg igen, Koundé szerintem is bőven top3 játékosunk eddig idén.

Szerencsére belerázódott. Idén Chris nekem kevéssé meggyőző kicsit, volt már 1-2 bealvása, bár lehet, hogy ez csak annyi, hogy nincs most fizikailag a csúcson. Jelenleg szerintem Ara-Koundé lenne a gálakezdő középen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy