Ansu Fati

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.07. 15:59:19

Kovbal88 írta:
2025.02.07. 14:48:25

Egyetértek, amikor visszajött Fati a sérülésből már kb egy hónapja egészséges volt ez olyan november október környékén volt és nem igazán játszott. Ennyi kihagyás, után jóval több lehetőségre van szükség, hogy visszarázódjon. Nagy hibát követ el, ha a pénzt választa mert pár év múlva már sehol se lesz, és hatalmas karriere lehetett volna. Lehet, hogy a sérülések megtörték, de nem ő az első játékos, aki lesérül. Pl Milito is komoly meccseket játszott a sérülése után. Persze van ellenpélda is. Umtiti. A klub szeritntem minden támogatást megadott neki, mert saját nevelés és mert anyagilag csak akkor jár jól, ha Fati egészséges.
Nekem inkább azért zavaros ez az egész, mert Fati nem egy 30-31 éves játékos, akinek egy év kölcsön egy középcsapatban olyan, hogy feljebb már nem fog lépni vagy éppen 31-32 évesen már megszedte magát, túl van a zenitjén és inkább lepörgeti, ami a pályafutásából hátravan.Nemrég töltötte be a huszonkettőt, most van abban a korban, amikor lassan elkezdődhet a valós karrierje, még nem egy top csapat kezdője vagy meghatározó játékosa a szintje, de már elindulhat affelé és ehhez elengedhetetlenek a játékpercek, a küzdés.
Umtiti már 29 évesen csinálta ezt, amikor tényleg folyamatosan sérült volt, de mégis elment azért kölcsönbe egy Lecce-be játszani a pad helyett, aztán most kvázi apróért ott van a Lille-ben.

Nem tudom pontosan mi van a háttérben, de nem hiszem, hogy a teljesítményével van itt komoly gond, (hacsak nem az edzésen történt/történik valami) Még ha releváns perceket nem is kapna, de a padon akkor is ott lenne és 5-6. percekre, akár időhúzó csereként biztos ismerkedne néha a pályával.
Forca Barca!!!!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.02.07. 14:48:25

Chino írta:
2025.02.07. 14:32:02
gránit írta:
2025.02.07. 13:13:14
A Sevilla csak egy példa volt, számos más ajánlatot is kapott Fati. Többek között a Benfica is kölcsönvette volna tavaszra, a fizetésének 35%-át állták volna. Felszabadult volna 5 millió euró, 1:1-ben egy egész jó igazolás is kijött volna ebből. De nem. Ő inkább ül otthon meg a lelátón, mint játszani egy Benficában...

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113974453

A jelenlegi tartalékaink közül ő a leggyengébb, a csapatrészt tekintve legalábbis. Egyértelműen vésztartalék. Ezt tudja. De inkább ezt választja, mint játszani nagyon is jó klubokban. Innentől kezdve nem tudom komolyan venni, hogy szegény nem jut lehetőséghez. Ott volt neki a lehetőség, nem kellett neki, inkább ül a lelátón. A játéklehetőség meg sorry, de nem jár alanyi jogon. Teljesítmény alapján nálunk utolsó a sorban, innentől kezdve két lehetősége volt, elmenni máshova, játszani, fejlődni, bizonyítani, vagy lelátózni, otthon ücsörögni. Utóbbit választotta...
Nagy részével egyetértek, a Sevillás részt kiegészíteném azzal, hogy ott is inkább csak Pimienta akarta, de valóban voltak még csapatok, akik igényt tartottak volna kölcsönre, de az anyagi feltételek és Fati "szándéka" miatt sem jöhetett létre semmilyen transzfer.
Vele kapcsolatban nekem is a sportemberi hozzáállása miatt van problémám. Simán benne van az is a pakliban, hogy kitölti a szerződését olyan helyzetben, mint jelenleg (főleg, ha igazolunk valakit nyáron a helyére), aztán a kutyának sem fog kelleni, még egy középcsapatban sem lesz helyei. Legfeljebb valami kazah vagy hasonló csapatba mehet el 700-800 ezerért bohóckodni, aztán gondolkodhat, hogy megérte-e a karrierjét beáldozni. Mert már tényleg 180 fokos változásra lenne szükség, hogy itt pályafutása legyen. Legalábbis szerintem.

Az viszont szerintem nem igaz, hogy a posztján megvagyunk, pont az ahová kellene ember. Játszott középen, de az neki inkább kényszerposzt, ő alapvetően egy szélső. Nem szép dolog egy ilyen meccs után elővenni Torrest, de szélen ő nettő emberhátrány. Középen gólerős és rotációban oda megfelelő, de bal oldalon, eredményességben, de főleg játékban a minimális szint alatt van. Ahogy azt sem mondanám, hogy Fati kapott elég lehetőséget. Egyetlen meccse volt, ahol releváns játékpercet kapott. És amikor pályára lépett kifejezetten jól mozgott. 180 percet játszott összesen (Torres a sérüléséig 430 perc alatt lőtt egy gólt, a Valladolidnak a hetediket). Szóval a teljesítményét annyira nem kritizálnám, ezért is érthetetlen, hogy nem távozott kölcsön valahová, simán feléphítette volna magát és akár jövőre olyan játékosként térhetne vissza, aki tényleg fontos része lehet a keretnek. (ha már mindenképp itt akar maradni)
Egyetértek, amikor visszajött Fati a sérülésből már kb egy hónapja egészséges volt ez olyan november október környékén volt és nem igazán játszott. Ennyi kihagyás, után jóval több lehetőségre van szükség, hogy visszarázódjon. Nagy hibát követ el, ha a pénzt választa mert pár év múlva már sehol se lesz, és hatalmas karriere lehetett volna. Lehet, hogy a sérülések megtörték, de nem ő az első játékos, aki lesérül. Pl Milito is komoly meccseket játszott a sérülése után. Persze van ellenpélda is. Umtiti. A klub szeritntem minden támogatást megadott neki, mert saját nevelés és mert anyagilag csak akkor jár jól, ha Fati egészséges.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.07. 14:32:02

gránit írta:
A Sevilla csak egy példa volt, számos más ajánlatot is kapott Fati. Többek között a Benfica is kölcsönvette volna tavaszra, a fizetésének 35%-át állták volna. Felszabadult volna 5 millió euró, 1:1-ben egy egész jó igazolás is kijött volna ebből. De nem. Ő inkább ül otthon meg a lelátón, mint játszani egy Benficában...

A jelenlegi tartalékaink közül ő a leggyengébb, a csapatrészt tekintve legalábbis. Egyértelműen vésztartalék. Ezt tudja. De inkább ezt választja, mint játszani nagyon is jó klubokban. Innentől kezdve nem tudom komolyan venni, hogy szegény nem jut lehetőséghez. Ott volt neki a lehetőség, nem kellett neki, inkább ül a lelátón. A játéklehetőség meg sorry, de nem jár alanyi jogon. Teljesítmény alapján nálunk utolsó a sorban, innentől kezdve két lehetősége volt, elmenni máshova, játszani, fejlődni, bizonyítani, vagy lelátózni, otthon ücsörögni. Utóbbit választotta...
Nagy részével egyetértek, a Sevillás részt kiegészíteném azzal, hogy ott is inkább csak Pimienta akarta, de valóban voltak még csapatok, akik igényt tartottak volna kölcsönre, de az anyagi feltételek és Fati "szándéka" miatt sem jöhetett létre semmilyen transzfer.
Vele kapcsolatban nekem is a sportemberi hozzáállása miatt van problémám. Simán benne van az is a pakliban, hogy kitölti a szerződését olyan helyzetben, mint jelenleg (főleg, ha igazolunk valakit nyáron a helyére), aztán a kutyának sem fog kelleni, még egy középcsapatban sem lesz helyei. Legfeljebb valami kazah vagy hasonló csapatba mehet el 700-800 ezerért bohóckodni, aztán gondolkodhat, hogy megérte-e a karrierjét beáldozni. Mert már tényleg 180 fokos változásra lenne szükség, hogy itt pályafutása legyen. Legalábbis szerintem.

Az viszont szerintem nem igaz, hogy a posztján megvagyunk, pont az ahová kellene ember. Játszott középen, de az neki inkább kényszerposzt, ő alapvetően egy szélső. Nem szép dolog egy ilyen meccs után elővenni Torrest, de szélen ő nettő emberhátrány. Középen gólerős és rotációban oda megfelelő, de bal oldalon, eredményességben, de főleg játékban a minimális szint alatt van. Ahogy azt sem mondanám, hogy Fati kapott elég lehetőséget. Egyetlen meccse volt, ahol releváns játékpercet kapott. És amikor pályára lépett kifejezetten jól mozgott. 180 percet játszott összesen (Torres a sérüléséig 430 perc alatt lőtt egy gólt, a Valladolidnak a hetediket). Szóval a teljesítményét annyira nem kritizálnám, ezért is érthetetlen, hogy nem távozott kölcsön valahová, simán feléphítette volna magát és akár jövőre olyan játékosként térhetne vissza, aki tényleg fontos része lehet a keretnek. (ha már mindenképp itt akar maradni)
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.02.07. 11:01:03

Troym írta:
2025.02.07. 09:54:02
gránit írta:
2025.02.07. 09:19:21
Hívta a Sevilla kölcsönbe. Nem ment. Pedig aki megbukott egy Brightonban, annak nehogy már egy Sevilla derogáljon.
A Sevilla hívta Fatit, ő ment volna, csak ott a Negreia és az Olmo ügy és Laportáék blokkolták a távozását oda.

Elég régóta megy a hiszti a két csapat között, Laporta legutóbb talán el sem ment a meccsre.

Joan Laporta has been requested to attend #SevillaBarca in the director's box, as per Relevo.
Last season, the #Barca president snubbed Sevilla's invitation.
Azért az sem volt kis gond, hogy a Sevilla nagyon kis részét állta volna a fizetésének, Fati meg nem akart csökkenteni fizetést...

Azért az sem jó, ha csak a Barca-nak rossz... :)
Akkor inkább üljön a kispadon, hátha eligazol (most már csak nyáron)...
Troym
Director del Fútbol

2025.02.07. 09:54:02

gránit írta:
Hívta a Sevilla kölcsönbe. Nem ment. Pedig aki megbukott egy Brightonban, annak nehogy már egy Sevilla derogáljon.
A Sevilla hívta Fatit, ő ment volna, csak ott a Negreia és az Olmo ügy és Laportáék blokkolták a távozását oda.

Elég régóta megy a hiszti a két csapat között, Laporta legutóbb talán el sem ment a meccsre.

Joan Laporta has been requested to attend #SevillaBarca in the director's box, as per Relevo.
Last season, the #Barca president snubbed Sevilla's invitation.
gránit
Director del Fútbol

Azt gondolom, hogy nem csoda, hogy a meccsekre sem nevezik. A középcsatár mögötti/melletti posztokon jó sokan vagyunk, és nem csak mennyiségben, de minőségben is remekül állunk. Fermín, Ferran, Torre, ha játéklehetőséget kapnak, rendre élni tudnak vele, és szorgosan szerzik a gólokat. Na ez az, amit Fati nem tett. Nem látom a helyét a csapatban, értelemszerű, hogy ő max vésztartalék, így a meccsekre sem nevezik, mert a kispad létszámának is van megszabott plafonja. Ő egyszerűen nem fér be. Arra a három posztra van legalább három tartalékunk, és mindhárom köröket ver rá. Így egyértelmű, hogy ő margón kívülre került, vésztartalék, legfeljebb.

Olvastam itt, hogy bizonyítani akar. Nem akar bizonyítani. Így nem lehet bizonyítani, hogy a lelátón ül. Úgy tudott volna bizonyítani, ahogy Garcia. Aki sportemberhez méltóan elment egy évre kölcsönbe a Gironába, hogy játéklehetőséghez jusson, és bebizonyítsa, hogy lehet vele számolni. Látta, hogy a Barcelonában sehogy sem jut lehetőséghez, mert nem fér be a csapatba. Pöffeszkedhetett volna tovább a Barca-logót hordva magán, de inkább lépett egyet hátra, hogy aztán kettőt léphessen előre, és ezért le a kalappal előtte. Futott egy erős szezont, alap kezdő volt egy élcsapatban, neki is köszönhetően BL-szintű csapat lett a Girona, ami nagyon is megérzi a hiányát, vissza is estek nélküle (persze nem csak miatta, de miatta is), hívják is vissza, télen is vitték volna. De a Barca nem adta, mert Garcia kinőtte magát arra a szintre, hogy már ne akarjunk tőle mindenáron megválni. 7 millióért semmiképp. Lehet számolni vele. Be lehet rakni rotációba, kisebb meccseket rá lehet bízni, lehet Araújóékat pihentetni. Persze tegnap is volt egy bénázása, egy rossz hátrapassza, amiből szöglet lett, nem akarom túldimenzionálni, most sem top védő. De fejlődött, sokkal magabiztosabb, mint 2-3 éve, egyáltalán nem használhatatlan, hasznára tud lenni a csapatnak, lehet számolni vele, lehet számítani rá, és ez egy hosszú, sérülésekkel garantáltan tűzdelt szezonban, ilyen kevés védővel, nagyon sokat számít.

Pedig benne volt a pakliban, hogy abból a kölcsönből nem lesz visszaút, és örökre leragad egy középszinten. De volt bátorsága átmenetileg levennie magáról a Barca-logót, hogy játszhasson, hogy fejlődjön, és nem csak azért illeti dicséret, mert megcsinálta, hanem azért is, mert volt bátorsága megtenni. A szemléletért is jár a dicséret. Sokan nem gondoltuk volna, hogy lesz még neki visszaút, de lett, mert tett érte.

Ezzel szemben Fati... Nem csak sokan vannak előtte a sorban, nem csak elmarad a teljesítménye Ferran, Fermín, Torre teljesítményétől, de nem is tesz semmit azért, hogy játéklehetőséghez jusson, fejlődhessen, így visszajátssza magát legalább a rotációba, mint Garcia. Hívta a Sevilla kölcsönbe. Nem ment. Pedig aki megbukott egy Brightonban, annak nehogy már egy Sevilla derogáljon. Ő ehelyett inkább ücsörög otthon meg a lelátón a Barca-címert magáénak tudva, mint játszani egy egész jó csapatban. 2027-ig lehúz még rólunk kb 35 millió eurót, ami kb 15 milliárd forint. Rettenetesen sok pénz, és ez csak az, amit 2025-2027 között keres. 2027 után ebből a pénzből fényűző luxuséletet élhet, bármibe belevághat. De abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy ez nem sportemberhez méltó. Látja, hogy nem fér be a csapatba, tudtára adták, hogy nem kell, és ahelyett, hogy Garciához hasonlóan elment volna máshova bizonyítani, hogy fejlődve, sok játékperccel, megerősödve tért volna vissza, inkább ül a lelátón.

Vagy attól tart, hogy a Sevillában sem jutna játéklehetőséghez, mert már annyira leépült? Akkor viszont nincs miről beszélni, és meg van válaszolva, hogy miért nincs a meccsekre nevezve.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.02.07. 08:46:52

Ebből a mostani Barcelonából még egy nagyon jó Ansu Fati hiányzik. És így kevés pénzből, mert ugye télen se tudtunk igazolni, nagyon jó csapat válhat. Ő lehet a kirakós egyik utolsó előtti darabja. Remélem, hogy felfelé építjük és nem lefelé azzal, hogy nem kerül keretbe.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.02.06. 21:18:16

brazilfan írta:
2025.02.06. 20:42:41
Zoldbela írta:
2025.02.06. 20:27:04
Minden nap indokolni kellene újra meg újra?
Azt, hogy miért nincs a keretben? Nem kell mindennap, elég egyszer is, csak legyen kimondva.
Nem biztos, hogy minden részlet a nyilvánosságra tartozik!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.06. 20:42:41

Zoldbela írta:
Azt, hogy miért nincs a keretben? Nem kell mindennap, elég egyszer is, csak legyen kimondva.
Zoldbela
Jugador del Barça

brazilfan írta:
2025.02.06. 20:17:37
Az idézet a műtét előtti állapotot írja le, de a linkelt cikkben a Fatit operáló sebész azt állította, hogy a műtét sikeres volt, csak a rehabilitációt, amit már nem neki, hanem a stábnak kellett felügyelnie, elsiették.
A sebész véleményét már én is többször idéztem a fórumon, de arról semmit nem olvastam, hogy a stáb hogyan reagált erre.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.06. 20:25:04

brazilfan írta:
Az idézet a műtét előtti állapotot írja le, de a linkelt cikkben a Fatit operáló sebész azt állította, hogy a műtét sikeres volt, csak a rehabilitációt, amit már nem neki, hanem a stábnak kellett felügyelnie, elsiették.
A sebész véleményét már én is többször idéztem a fórumon, de arról semmit nem olvastam, hogy a stáb hogyan reagált erre.
A combhajlító izmával van baj, ahogy Cugat is nyilatkozta, és a 3. műtétet nem vállalta, úgy néz ki, nem a térdét kellett volna harmadszorra.
Erre jön, hogy nem tudja kinyújtani a lábát és kigyorsítani. A másik hír.
Ez nem biztos, hogy tény, de magyarázat lenne, miért nem számítanak rá az edzők.
brazilfan
Entrenador del Barça

FcBarcelona1 írta:
2025.02.06. 19:55:42
brazilfan írta:
2025.02.06. 19:32:22
Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Xavi Torres explains Ansu Fati's injury:
Mondjuk ha ez igaz, lehet elég szakmai indok
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.02.06. 20:11:49

brazilfan írta:
Zoldbela írta:
2025.02.06. 16:42:11
El kell fogadnunk, hogy Flick úgy ítéli, hogy Fati nem fér be a meccskeretbe!

Ez nem személyes ügy, hanem szakmai!
Nyilván az edző dönti el, hogy kik játszanak és kik nem, ugyanakkor jó lenne hallani valamilyen indoklást. Anélkül csak találgatások vannak. Egy játékos nem papír zsebkendő, hogy használat után kidobjuk, főleg nem egy saját nevelést. Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Szerintem egyértelmű az indoklás... :mrgreen:
Fati máshol nem kapna ennyi pénzt, pl kölcsönbe fizu csökkentéssel akarták küldeni... Bármilyen új helyen jóval kisebb fizetése lenne.

Sztem eldöntötte, kiüli, hogy pár évig kap 7-8m €-t, aztán meglátja...
Csak hogy helyre legyen téve, az forintban milliárdok... Évente...
Akár dolgoznia sem kellene utána élete végéig, ha nincsenek extra igényei... Nem csoda, ha nem annyira akar szanaszét szakadni...
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.06. 19:55:42

brazilfan írta:
Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Xavi Torres explains Ansu Fati's injury:

🎙️ “The issue with Fati is not about rhythm.”

🎙️ “I have explained multiple times that his problem is very serious in the hamstring area.”

🎙️ “The muscles in the back of his thigh have been injured twice, and he didn’t want to undergo surgery for it.”

🎙️ “He cannot fully extend his leg, nor can he control his exertion.”

🎙️ “For example, he cannot make 50 sprints at full speed, which is what any top-tier forward needs to be able to do.”
Mondjuk ha ez igaz, lehet elég szakmai indok
Szerk: lényeg, hogy a hír szerint nem tudja teljesen kiegyenesíteni a lábát, és normálisan felgyorsítani.
Nem biztos, hogy ez igaz, de nem hiszem, hogy brahiból hagyná ki minden edzője.
https://www.eurobarca.hu/hirek/nyilatko ... itaciojat/
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.06. 19:44:23

brazilfan írta:
Zoldbela írta:

Nyilván az edző dönti el, hogy kik játszanak és kik nem, ugyanakkor jó lenne hallani valamilyen indoklást. Anélkül csak találgatások vannak. Egy játékos nem papír zsebkendő, hogy használat után kidobjuk, főleg nem egy saját nevelést. Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Hát, a showbiz ilyen, kemény világ. Indoklást meg nem nagyon adhat, hiszen nem nagyon mondhat negatívat a játékosára ezer okból kifolyólag sem (erkölcs, média, de ennél gyakorlatibb okokból sem, mint pl. eladhatóság, stb).

Én csak a fizikai állapotára tudok gondolni. Persze ha pusztán ennyi, attól még lehetne 5-10 perceket adni neki. Elképzelhető, hogy van valami személyesebb súrlódás is, vagy ki tudja. De 1 hete meg keretben volt, ha ilyesmi lenne, akkor gondolom konstans lelátó lenne. Ja, ezeket csak találgatni lehet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

Zoldbela írta:

Zoldbela
Jugador del Barça

Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.02.06. 14:21:46

Keretben sincs a Valencia ellen. Itt csak mentális gond lehet, mert már nem tud elmenni, felesleges kényszeríteni. Sehol nem olvasni semmi okot sem, pedig minden kiszivarog.
Fort van hasonló helyzetben, ott még kevésbé érthető.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.02.06. 13:36:45

davi10 írta:
2025.02.05. 22:38:18
Sonoma írta:
2025.02.05. 22:26:11
Felhozódott de Jong is Fatival kapcsolatban.
Annyit fűznék hozzá, hogy Flick de Jongot játszatni akarta/akarja, míg Fatit nem.
Az elmúlt 2 hónapban 14 mérkőzést játszott a csapat, ebből:
De Jongnak 14/11 pályára lépési aránya;
Fatinak 14/1.
Van különbség...
Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Az egyiknek elégedett az edzésmunkájával, a másiknak nem. Az egyik posztján nagyobb a versenyhelyzet, a másiknak kisebb. Én úgy látom, hogy ez a különbség.
Majd ha Fati is úgy teljesít, ahogy nyáron (amikor Flick többször is nyilvánosan dicsérte), és ez elég, hogy a mondjuk sérülésből visszatérő Olmo elé kerüljön, akkor játszani fog.
Valami nagyon félrement nála. Egy fél év alatt sem sikerült bizonyítania Flicknél, annyira nem, hogy az utolsó 2 hónapban 14 mérkőzésből egyen lépett pályára.
Még októberben próbálta játszatni Flick, de azóta teljesen lemondott róla.
Mentálisan, fizikálisan vagy a hozzáállásával, de nincs rendben a srác. Flick nem szokott csak úgy lemondani a játékosokról. Még a sokat szidott de Jongot is kezdi felhozni egy elfogadható szintre, pedig itt jópáran (velem együtt) már lemondanának róla.
Ha 6 hónap alatt nem tudott bizonyítani, mi a garancia rá-ha játszatná-hogy most fog?
bence0330

2025.02.05. 22:54:21

davi10 írta:
2025.02.05. 22:52:00
bence0330 írta:
2025.02.05. 22:41:34
Mondjuk a posztján nem nagyobb a versenyhelyzet, van egy szem Rapha oda kb. Kp-ra meg 1-2 hónapja már 6-7 ember a 3 posztra, nem is gyengék, oda nem lenne szégyen nem bekerülni.
Duplaszűrő-félét nyomatunk, de a kettőből igazából 1 "igazi" vkp, aki hátralép a két védő közé ha úgy van. Oda van Frenkie, az agyon használt Casado meg néha EG.

Elöl azért kevésbé kötöttebbek a szerepkörök, ott Flick is szabadabban keveri a játékosokat, ha kell feltolja Fermin-t és Gavi-t is.
Ja, csereként odarak bárkit, de azok általában nem szoktak túl jól kinézni, a szélen legalábbis (nálam Fati balszélső, ha valaki centernek-10-esnek gondolja, az más kérdés, akkor tényleg vannak ott bőven). Echte helyettese nincs, Fermín ott szerintem kb az, mint hátrébb a kp-n Garcia, elvan, megoldogatja. Szóval szerintem annyira nem lenne nehéz Fatinak utolsó 20 percekre beverekednie magát, nem tudom, mennyire lehet gyenge, mert tényleg volt periódus, mikor kezdett jól kinézni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.05. 22:52:00

bence0330 írta:
Mondjuk a posztján nem nagyobb a versenyhelyzet, van egy szem Rapha oda kb. Kp-ra meg 1-2 hónapja már 6-7 ember a 3 posztra, nem is gyengék, oda nem lenne szégyen nem bekerülni.
Duplaszűrő-félét nyomatunk, de a kettőből igazából 1 "igazi" vkp, aki hátralép a két védő közé ha úgy van. Oda van Frenkie, az agyon használt Casado meg néha EG.

Elöl azért kevésbé kötöttebbek a szerepkörök, ott Flick is szabadabban keveri a játékosokat, ha kell feltolja Fermin-t és Gavi-t is.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

davi10 írta:
Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Az egyiknek elégedett az edzésmunkájával, a másiknak nem. Az egyik posztján nagyobb a versenyhelyzet, a másiknak kisebb. Én úgy látom, hogy ez a különbség.
Majd ha Fati is úgy teljesít, ahogy nyáron (amikor Flick többször is nyilvánosan dicsérte), és ez elég, hogy a mondjuk sérülésből visszatérő Olmo elé kerüljön, akkor játszani fog.
Mondjuk a posztján nem nagyobb a versenyhelyzet, van egy szem Rapha oda kb. Kp-ra meg 1-2 hónapja már 6-7 ember a 3 posztra, nem is gyengék, oda nem lenne szégyen nem bekerülni. De a többi szerintem is kb így, vele elégedett, Fatival nem. Hátha megfordul, azt szerintem Flick is látja, mi van a lábában, ha jobban néz majd ki az ember, nem hiszem, hogy egy hiányposztot betöltő elit képességű játékosra Flick azt mondja, hogy csakazértse.
davi10
Llegenda del Barça

Sonoma írta:
Annyit fűznék hozzá, hogy Flick de Jongot játszatni akarta/akarja, míg Fatit nem.
Fatinak 14/1.
Van különbség...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Sonoma
Capitá del Barça

Fatinak 14/1.
Van különbség...
Válasz küldése