tudomka958 írta:na akkor legyunk optimistak:megnyerjuk a bl-t...
ter stegennek lesz meg 5 meccse: bl donto spanyol es europai szuperkupa klub-vilagbajnoksag!
ugye hogy nem is olyan mostohagyerek...egyebkent szeretem...
Szerintem komolyabb szerepet kapott idén , mint Bravo!
Végigvédte a spanyol kupát meg a Bl-t , ott volt/lesz a döntőben , ez azért nem kis szó. Nyilván ehhez el is kellett jutni idáig , de szerintem ez nagyobb kihívás volt neki , mint a bajnokság lett volna , független , hogy mennyit játszik.
És ez nagyobb megbízás volt LE részéről , legalábbis szerintem , nem biztos , hogy olyan rosszul járt ő.
Bravo sacperkb. a bajnokság 30 % -át végigácsorogta a kapufa mellett , jó persze Mats.nak is voltak könnyebb mérkőzései (Huesca,Elche) , de ez szerintem nagyobb kihívás volt neki , folyamatosan magas szintű csapatok ellen játszani.
Én ezzel nem akarom elvenni Claudio érdemeit , fantasztikusan védett , ZAMORA díjas , fogott egy 11-est is , és én őt egyelőre biztosabb pontnak is érzem , mint Stegen-t.
Viszont , az a plusz ami Mats-ban benne van , az elengedhetetlen a Bl-ben. Gondolok itt Agüero 11-esére , vagy a Bayern elleni bravúrjaira.
A szerepcserét nem találom jó ötletnek. 2 opció lenne a megfelelő:
1. Marad ugyanez. (Szerintem még egy évet igazán kibírhatna Mats , én nem panaszkodnék a helyében.)
2.Stegen : bajnokság , Bl.
Bravo: kupa. de ez meg szerintem nem lenne jogos az idei szezon után. Szóval én szvsz maradnék jövőre is az idei felállásban.