P.U.Y.O.L. írta: Amennyiben mindkettő marad, úgy jó esetben csak az egyikük, de sokkal valószínűbb, hogy mindkettő elégedetlen lenne...
Én továbbra is azt az utat választanám, hogy menjen Ter Stegen kölcsönbe.
Ez a formáció, ami ezt az évet jellemezte miért nem jó?
Bármelyik kapus állt a háló mögött, remek teljesítményt hozott le. Voltak egészen elképesztő védéseik a szezon során.Hiba minimális volt mindkettőnél.
Ez egészen biztosan a szakmai stáb munkáját dicséri, mert más csapatoknál előfordul, hogy két kapus felváltva véd és nem egyenletes, jó teljesítményt hoz le valamelyik.
Itt ilyen nem volt a szezon során, mindkettőnél volt egy-két baki, de összességében nagyon jó teljesítményt hoztak le.
Elégedetlen meg ne legyen egyik sem, mert a világ egyik (jelenleg a legjobb ebben az évben) legjobb csapatában védhetnek.
A Sociedad, valamint a 'Gladbach csapatával egyiknek sem lett volna esélye semmit nyerni.
A kölcsönadás szerintem meg nem járható út. Mi van, ha egy döntő fontosságú meccsen megsérül valaki. Én biztos nem ugrálnék a boldogságtól, ha egy Masip vagy akárki jönne be és védene utána a meccseken. Olyan szerződést meg sehol nem kötnek, hogy azonnali visszarendelés lehetősége legyen.
Évekig nem volt ilyen kényelmes, nyugodt szezonunk a kapusokat illetően. Örülni kell, hogy ezt így megoldották. Soha többet utolsó éves, "Pinto szerű" beugrásokat.