Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Örülök, hogy tetszett!Taibi írta:Örülök a Kubalás cikknek, végre...!
![]()
Amúgy az FC Barcelona centenáriumi ünnepsége alkalmából megrendezett "minden idők legjobb Barca játékosa" szavazásának teljes végeredménye nincs meg valahol?

Max. 1 év. Tovább már ő sem fogja húzni szerintem..redlions írta:Szerintetek Romario meddig folytatja? A végén még újra a Barçába fog igazolni...![]()
A viccet félretéve! Elképesztő az ürge.
Jaj, csak most veszem észre. Köszönöm szépen!!!Enrique írta: + Rivaldo (Taibinak külön küldöm!)

Cruyff vmiért 2x volt bent, és ki lett szedve, és ujra be lett téve, ezért nincs sehol, amugy én rá szavaztam, 3 Aranylabdalaci18 írta:Ez a szavazás nem mutata reélis eredményt az elfogultság miatt szavaztak így az emberek. Most őszintén Cryuff 3szoros aranylabdás az egyik legnagyobb játékos volt a világon és a szavazásban nincs sehol. ?????????
Nem, én úgy tudom, hogy csak második lett egyszer 86-ban, amit egyébként elsősorban annak köszönhetett, hogy a VB-n ő lett a gólkiály. Ez talán a legnagyobb egyéni elismerése. Bár ebben nem vagyok biztos, de mintha pont ez után a VB után jött volna a Barcához, még Terry Venables hozatta. Pár évig volt nálunk, nagyon jó játékos volt.LG írta:Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
A másik, amire kíváncsi lennék, az egy díj, amit kapott pályafutása végén.
Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
A másik, amire kíváncsi lennék, az egy díj, amit kapott pályafutása végén.
Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.