La Masia - Barça fiatalok
Most lehet, h a fiatalok több lehetőséget kapnak a nagyok között (kupa eléjen vegyes A-cserék B-kezdővel lehetne kiállni). Az idei évben az volt a legfurább számomra, h fiatal alig kapott lehetőséget de ez betudható annak, h Tata nem is ismerte őket, talán LE-vel ez is változni fog.
- salas9
- Entrenador del Barça
Maradt is ez! Mindhárom támadónk betalált (Munir, Adama Traoré, Dongou), rajtuk kívül Edu Bedia volt eredményes.cinkoxid írta:Egyébként már 4-0 traoré góljával.
Egy kis számadat:
Sandro Ramirez 30 mérkőzés 7 gól 2 gólpassz (18 éves)
Jean Dongou 28 mérkőzés 7 gól 4 gólpassz (19 éves)
Adama Traoré 24 mérkőzés 5 gól 4 gólpassz (18 éves)
Munir El Haddadi 9 mérkőzés 3 gól 2 gólpassz (18 éves)
A másodosztályban 20 éven aluliak között, ők teljesítenek a legjobban gól + gólpassz szinten. Szép piskóta

Jelenleg dobogón vannak, és igen. Sanszos, hogy odaérhetnek, bár a Las Palmas holnap játszik. Én bízok bennüketooka9 írta:Meg a vegen odaernek a dobogora.

Bizony, szép lenne nagyon 
Egyébként már 4-0 traoré góljával.
Deulofeu pedig ott van a nézők között, mutatták

Egyébként már 4-0 traoré góljával.
Deulofeu pedig ott van a nézők között, mutatták

Meg a vegen odaernek a dobogora. Mondanom sem kell, nem akarmilyen teljesitmeny lenne. (igysem gyenge azert)cinkoxid írta:A barca B 27 perc után 3 góllal megy a murcia ellen.

A barca B 27 perc után 3 góllal megy a murcia ellen. 

-
- Jugador d'estrella
Nagy lesz a mozgás a B keretben is, mert az ifi I-ből érkezik az edző.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tökéletesen fogalmaztad meg, Tello 2.0. Gyors, de az alapvonal felé viszi mindig. Amikor még nem fogják ismerni, akkor még fogunk 1-2 szép dolgot látni, utána ugyanazt, mint most Tellotól.palesz77 írta:Ezt már többeknél láttam, gondoltam ez a jó topic, hogy megkérdezzem. Ő tényleg ekkora spíler? Én őszintén megmondom, eddig láttam azon a 2(?) meccsen kicsit játszani, amikor a felnőtt keretbe felhozták, meg láttam róla egy 5 perces youtube videót, és ennyi. Az első bemutatkozásán volt az a szép szólója ami lövéssel zárult, és akkor úgy meg is tetszett. Aztán kövi meccséből annyi maradt meg, hogy átváltott a Tello féle "majd én lefutom" cselekre. A youtube videók alapján meg szintén inkább tűnt "futóbolondnak", mint egy igazán jól cselező játékosnak. Szóval valaki aki sok meccsen látta már játszani írna egy részletesebb elemzést róla? Előre is köszi!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Jugador d'estrella
A sikeres ifiedző jött föl a B-hez: ott új szelek fognak fújni. Célirányosabban kell kiválasztani az igazi tehetségeket és felhozni az A kispadja szintjére. Hogy azon túl is beverekedik-e magukat, az más szerencse dolga, ezért nem tervezhető.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én egy kicsit félve tekintek a barcelonai karrirjére, ha visszatér. Az Evertonban össz-vissz két meccsen láttam (abból az egyik az Arsenal:D) úgyhogy nem vonnék le túlzott következtetéseket.
Sok minden függ majd a hozzáállásától. Örülnék, ha sikerülne berobbannia, mert a képességei adottak, ez nem lehet vita tárgya és olyan pozícióba érkezne, ami Alexis távozása esetén hiányposzttá válna. (az esetleges érkezőktől függően)
Visszahozni viszont csak akkor van értelme, ha meg is kapja a játékperceket.
Sok minden függ majd a hozzáállásától. Örülnék, ha sikerülne berobbannia, mert a képességei adottak, ez nem lehet vita tárgya és olyan pozícióba érkezne, ami Alexis távozása esetén hiányposzttá válna. (az esetleges érkezőktől függően)
Visszahozni viszont csak akkor van értelme, ha meg is kapja a játékperceket.
Forca Barca!!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
na, véget ért deulo kölcsönszezonja az evertonnál.
28 meccsen 1100 játékperc, 4 gól és 4 gólpassz.
felemás érzéseim vannak.
örülök, mert :
- sok meccsen megkapta a bizalmat, holott azért van pár támadó az evertonnál.
- egy olyan csapatban volt stabil kiegészítőember, amely felülmúlva az előzetes várakozásokat az 5. lett, ráadásul az egyik legjobb focit játszva.
- a relatíve kevés játékpercet egész jól kihasználta.
- az arsenalnak emlékezetes gólt rúgott.
csalódott vagyok, mert :
- lesérült 2 hónapra, és tette mindezt abban az időszakban, amire az everton edzője, martínez előzetesen predesztinálta a berobbanását, és valóban egyre több lehetőséget kapott, el is kapta a fonalat...csak beütött a sérülése.
- tello kb 250 perccel játszott kevesebbet nála, inkább maradt volna itt deu helyette, akkor vélhetően meg sem történik a sérülése.
- az alapkezdőbe nem sikerült beverekednie magát, bár az előbb felvázolt sérülés ezt nem segítette, és hát a posztján egy osman,pienaar,mirallas,mcgeady,naismith ötös volt, mint konkurencia, szóval a kevesebb játékperc ezeket figyelembe véve azért így érthető.
de mégis kár érte.
28 meccsen 1100 játékperc, 4 gól és 4 gólpassz.
felemás érzéseim vannak.
örülök, mert :
- sok meccsen megkapta a bizalmat, holott azért van pár támadó az evertonnál.
- egy olyan csapatban volt stabil kiegészítőember, amely felülmúlva az előzetes várakozásokat az 5. lett, ráadásul az egyik legjobb focit játszva.
- a relatíve kevés játékpercet egész jól kihasználta.
- az arsenalnak emlékezetes gólt rúgott.
csalódott vagyok, mert :
- lesérült 2 hónapra, és tette mindezt abban az időszakban, amire az everton edzője, martínez előzetesen predesztinálta a berobbanását, és valóban egyre több lehetőséget kapott, el is kapta a fonalat...csak beütött a sérülése.
- tello kb 250 perccel játszott kevesebbet nála, inkább maradt volna itt deu helyette, akkor vélhetően meg sem történik a sérülése.
- az alapkezdőbe nem sikerült beverekednie magát, bár az előbb felvázolt sérülés ezt nem segítette, és hát a posztján egy osman,pienaar,mirallas,mcgeady,naismith ötös volt, mint konkurencia, szóval a kevesebb játékperc ezeket figyelembe véve azért így érthető.
de mégis kár érte.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ezt már többeknél láttam, gondoltam ez a jó topic, hogy megkérdezzem. Ő tényleg ekkora spíler? Én őszintén megmondom, eddig láttam azon a 2(?) meccsen kicsit játszani, amikor a felnőtt keretbe felhozták, meg láttam róla egy 5 perces youtube videót, és ennyi. Az első bemutatkozásán volt az a szép szólója ami lövéssel zárult, és akkor úgy meg is tetszett. Aztán kövi meccséből annyi maradt meg, hogy átváltott a Tello féle "majd én lefutom" cselekre. A youtube videók alapján meg szintén inkább tűnt "futóbolondnak", mint egy igazán jól cselező játékosnak. Szóval valaki aki sok meccsen látta már játszani írna egy részletesebb elemzést róla? Előre is köszi!diagonal a Barca Igazolások 2013-2014 topicban írta:A B csapatról jut eszembe, onnan fel lehetne hozni Adama Traorét esetleg, bár valaki felvetette nemrég és másvalaki meg le is hurrogta hogy minek. Persze ő is kiforratlan, de mocorog benne valami, annyit biztos tudna ha nem is azonnal mint mondjuk Tello és ennyi erővel ott is lehetne a keretben.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Real Madrid-Getafe?defender3 írta:Lehetne egy egyességet kötni pl. a Celtával v más kisebb csapattal, h amíg első osztályúak addig minden évbe kapnának 2-3 játékost a B-ből azért, h tudjanak játszani az első osztályban olyan kikötéssel, h a lehető legtöbbet játszák illetve ha nagyon meg lenne szorulva a felnőtt csapat akkor azonnal visszajönne vmi ellenszolgáltatás fejében (pénz, más játékos). Ezzel ők is jól járna mert minden évbe lenne pár biztos igazolása meg mi is mivel azok akik kölcsönben vannak tudnának tapasztalatot szerezni és hamarabb be tudnának épülni a felnőttbe és nem lenne olyan, h nincs elég tapasztalata az első osztályban. Ha meg a vezetőség úgy gondolja, h nem üti meg a szintet akkor elővásárlási joga lenne megvenni a játékost.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lehetne egy egyességet kötni pl. a Celtával v más kisebb csapattal, h amíg első osztályúak addig minden évbe kapnának 2-3 játékost a B-ből azért, h tudjanak játszani az első osztályban olyan kikötéssel, h a lehető legtöbbet játszák illetve ha nagyon meg lenne szorulva a felnőtt csapat akkor azonnal visszajönne vmi ellenszolgáltatás fejében (pénz, más játékos). Ezzel ők is jól járna mert minden évbe lenne pár biztos igazolása meg mi is mivel azok akik kölcsönben vannak tudnának tapasztalatot szerezni és hamarabb be tudnának épülni a felnőttbe és nem lenne olyan, h nincs elég tapasztalata az első osztályban. Ha meg a vezetőség úgy gondolja, h nem üti meg a szintet akkor elővásárlási joga lenne megvenni a játékost.
https://www.youtube.com/watch?v=n1qSCOsMzVA" target="_blank
Nagyon nem elhanyagolandó egy ilyen képességű kapus. Az utóbbi időben amit produkál, elég durva.
Nagyon nem elhanyagolandó egy ilyen képességű kapus. Az utóbbi időben amit produkál, elég durva.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én Espinos-ért annyira nem vagyok oda, valahogy semmi extrat nem látok benne. Kíváncsi leszek, hogy jövőre egy Adamaval, Munirral, Halilovic-al kiegészült csapat mit fog alkotni. A kölcsönadásukon még egy jó ideig nem kellene gondolkodni. Először látni kellene mit alkotnak a B-ben, annak ellenére, hogy Traoré már elég sokat játszott ott. Dongou-t kicsit sajnálom, nem nagyon jöttek neki idén össze a dolgok.
Amit viszont a "kicsik" idén összehoztak az nem semmi. Totálisan fordított, mint amit eggyel feljebb produkálnak. Ők ősszel gyengélkedtek, aztán összeállt a csapat. Mondjuk várható volt, mert igazán most volt egy generációváltás.
Nagyon sajnálom, hogy nem láttam a legutóbbi meccset, El Haddadi ahogy hallom nagyot alkotott.
Masip viszont az egész szezon során nagyon jól védett. Második számú kapusnak tökéletes lenne, a kérdés, hogy megéri-e őt jegelni a felnőtteknél, ha ott van Oier. Mondjuk róla nem tudok nyilatkozni.
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a generációból két-három év múlva kik lesznek ott a nagycsapatban. De azért vigyázni is kell. JDS is nagyon kente lent aztán tudjuk mi lett vagy éppen Assulin is nagy király volt.
Amit viszont a "kicsik" idén összehoztak az nem semmi. Totálisan fordított, mint amit eggyel feljebb produkálnak. Ők ősszel gyengélkedtek, aztán összeállt a csapat. Mondjuk várható volt, mert igazán most volt egy generációváltás.
Nagyon sajnálom, hogy nem láttam a legutóbbi meccset, El Haddadi ahogy hallom nagyot alkotott.
Masip viszont az egész szezon során nagyon jól védett. Második számú kapusnak tökéletes lenne, a kérdés, hogy megéri-e őt jegelni a felnőtteknél, ha ott van Oier. Mondjuk róla nem tudok nyilatkozni.
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a generációból két-három év múlva kik lesznek ott a nagycsapatban. De azért vigyázni is kell. JDS is nagyon kente lent aztán tudjuk mi lett vagy éppen Assulin is nagy király volt.
Forca Barca!!!!
-
- Jugador d'estrella
. Munir meg elképesztően jó. Lehet, hogy előbb-utóbb ő fog eljutni az első csapatig.[/quote]
Fontos lenne, hogy az új edző egyik pályaedzője külön foglalkozzon Munirral.
Fontos lenne, hogy az új edző egyik pályaedzője külön foglalkozzon Munirral.
Espinosa távozik?
Az eléggé meglepne.
Egyébként az a videó eléggé becsapós. Csak a lövéssel befejezett akciókat mutatja. Ezen kívül rengeteg helyzetet kidolgozott a B csapat is.
A védelem pedig meglepően nagy szerencsével rendelkezik. Majdnem minden beadás veszély a kapura, de valahogy mégis sikerül hatástalanítani. Szerencsére még elég sok meccsük van hátra, és lehet élvezni a jó játékot, ha a streamelők is úgy akarják
Dongout viszont sajnálom, hogy nem jön össze neki. Deulofeu ugyanekkor a gólkirályi címért harcolt, most meg sehol senki. De persze csapatszinten nagyon jók, szépen el vannak osztva a gólok. Traorénak meg jót tenne egy everton, vagy hasonló csapat. Ugyanaz a hibája, mint ami Deulofeunak volt ebben a korszakban: beletol 4-5 métert, aztán vagy lefutja a védőket, vagy belerohan valakibe. Egy nagyobb csapatban hamarabb rájönne, hogy ez nem mindig kifizetődő.
Ez a meccs pont meghozta a kedvemet ahhoz, hogy a PES-ben elkezdjek egy új szezont a B csapattal

Egyébként az a videó eléggé becsapós. Csak a lövéssel befejezett akciókat mutatja. Ezen kívül rengeteg helyzetet kidolgozott a B csapat is.
A védelem pedig meglepően nagy szerencsével rendelkezik. Majdnem minden beadás veszély a kapura, de valahogy mégis sikerül hatástalanítani. Szerencsére még elég sok meccsük van hátra, és lehet élvezni a jó játékot, ha a streamelők is úgy akarják

Dongout viszont sajnálom, hogy nem jön össze neki. Deulofeu ugyanekkor a gólkirályi címért harcolt, most meg sehol senki. De persze csapatszinten nagyon jók, szépen el vannak osztva a gólok. Traorénak meg jót tenne egy everton, vagy hasonló csapat. Ugyanaz a hibája, mint ami Deulofeunak volt ebben a korszakban: beletol 4-5 métert, aztán vagy lefutja a védőket, vagy belerohan valakibe. Egy nagyobb csapatban hamarabb rájönne, hogy ez nem mindig kifizetődő.
Ez a meccs pont meghozta a kedvemet ahhoz, hogy a PES-ben elkezdjek egy új szezont a B csapattal

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az nem lenne rossz, ha a bajnoki mérkőzések topicban beszélgetnénk róla.Gareth Tello írta:ehhez jövőre hozzájön még Halilovic, nem lesz rossz.

-
- Az Év fórumozója 2013
Munir csereként gól + gólpassz, hatalmas formában a csapat, és már csak hat pontra az első helytől, fel sem tudom fogni.
Oké, hogy gyakorlatilag semmit sem számít, hogy hol végeznek a kicsik, ha elkerülik a kiesőzónát, de azért jó látni, hogy ilyen szinten is megállják a helyüket Espinosáék.
És valóban, ahogy írta lejjebb a kolléga, ehhez jövőre hozzájön még Halilovic, nem lesz rossz. (Mondjuk Espinosa valószínűleg távozni fog, lejár a szerződése... Elvileg a Villarreal vinné.)

És valóban, ahogy írta lejjebb a kolléga, ehhez jövőre hozzájön még Halilovic, nem lesz rossz. (Mondjuk Espinosa valószínűleg távozni fog, lejár a szerződése... Elvileg a Villarreal vinné.)
Mindez videón.cinkoxid írta:MUNIR !!
Beáll, ad egy gólpasszt, majd a 90. percben lő egy gólt, így lett 2-0 a vége a las pamas ellen. Munir gólja után a fél stadion kiürült (idegenben)Bár amennyi helyzetet kihagytak mindkét oldalt...
Masip is nagy formában van már néhány hete/hónapja. Espinosa szintén nagyon jó volt, lehet belől még következő iniesta ha megkapja a játékperceket.
Jövőre még durvább lesz a B csapat Haliloviccal együtt. +most nem lesznek úgy szétkapva mint az elmúlt években.
A legutóbbi 9 meccsen a megszerezhető 27-ből 23-mat hoztak össze a kicsik.
Edgar Ie: 8W 1D 0L in 9 games since he returned from injury. Only 3 goals allowed in that span. Csak érdekességként.

-
- Jugador d'estrella
És ha Suarez is megy kölcsönbe? Ha sikerül erőteljes klasszis középpályás igazolni és Rafinha is visszajön, akkor nincs helye, még ha Cesc, S.Roberto. Afellay el is mennének.crixus írta:Érdekes, ugyanis Rafinha is visszajön és akkor megint olyan helyzetbe kerülhet a csapat, hogy nem tudjuk jól szétosztani a játékperceket a középpályások között. ha Xavi vagy Cesc távozna, akkor érteném csak... Roberto-nak egyébként tényleg nincs itt helye.Petr írta:According to a clause in his contract, Barcelona B attacker Denis Suarez (20) will be promoted this summer. [as]
Remélem Roberto kárára.
Érdekes, ugyanis Rafinha is visszajön és akkor megint olyan helyzetbe kerülhet a csapat, hogy nem tudjuk jól szétosztani a játékperceket a középpályások között. ha Xavi vagy Cesc távozna, akkor érteném csak... Roberto-nak egyébként tényleg nincs itt helye.Petr írta:According to a clause in his contract, Barcelona B attacker Denis Suarez (20) will be promoted this summer. [as]
Remélem Roberto kárára.
MUNIR !! 
Beáll, ad egy gólpasszt, majd a 90. percben lő egy gólt, így lett 2-0 a vége a las pamas ellen. Munir gólja után a fél stadion kiürült (idegenben)
Bár amennyi helyzetet kihagytak mindkét oldalt...
Masip is nagy formában van már néhány hete/hónapja. Espinosa szintén nagyon jó volt, lehet belől még következő iniesta ha megkapja a játékperceket.
Jövőre még durvább lesz a B csapat Haliloviccal együtt. +most nem lesznek úgy szétkapva mint az elmúlt években.

Beáll, ad egy gólpasszt, majd a 90. percben lő egy gólt, így lett 2-0 a vége a las pamas ellen. Munir gólja után a fél stadion kiürült (idegenben)