Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kösz az infót!visca el barca írta:Liverpool have signed Sevilla forward Luis Alberto on a long-term deal for a fee believed to be £6.8m.
a legtöbb helyen 6.5 vagy 6.8 szerepel

Legalábbis a spanyol csapatban csak ő van ott.shutterisland írta:azért nekem fura, hogy az u20-ason egyedül deu képviseli a barca utánpótlását, de mindegy.

Ezt én is adom, mindig is hangoztattam, hogy soha nem jövünk ki a kölcsönadásokból, ha valaki elmegy, az már nem húzza fel többet a Barca-mezt.shutterisland írta:nem akarok itt megint deulofeuzni, mielőtt hatan ugranak a torkomnak, de azért így kicsiben megjegyezném, hogy relatíve keresett portéka.
ahhoz képest, hogy zsebpénzért passzolgatjuk el a tehetségeinket a b-ből (ha éppen nem ingyen tesszük) vele kapcsolatosan már elég szép ajánlatokról van hír, és nem megye 1-es csapatok érdeklődnek, hanem a sociedad, a dortmund, a valencia vagy a sevilla.
azért ez csak jelent valamit.![]()
egyébként jó lenne kölcsönadni egy szezont így, hogy jött neymar, de mindig félek a kölcsönadásokról, mert nincs túl sok pozitív példa előttem a barca háza tájáról.
Valljuk be semmi esélye arra, hogy beépüljön a csapatba. Vannak nála jóval tehetségesebb fiataljaink középre, pl. Thiago és még neki sem zökkenőmentes a beépítése.ab1daL írta:A belga Het Nieuwsblad információi szerint az Anderlecht négymillió eurós ajánlatot tett a Barcelonának Jonathan dos Santosért. A 23 éves mexikói középpályás iránt az Everton és a Sevilla is érdeklődik.
Ennyiért megérné túl adni rajta, bár így sincs sok jövője a csapatnál.

Ilyen felnőtt kerettel akkor lehetne csak akadálymentes az út a kispadra, ha a csapat fele sérült vagy katasztrofálisan leszerepel, és ez az, amit senki sem szeretne.![]()
Egész egyszerűen amíg ilyen minőségi (vagy drágán vásárolt) játékosok vannak nálunk, addig nem lehet akadálymentes az út, sőt igencsak göröngyös és kátyúkkal teli az ifisták számára a nagy csapatba. Ezt el kell fogadni.
Ilyen felnőtt kerettel akkor lehetne csak akadálymentes az út a kispadra, ha a csapat fele sérült vagy katasztrofálisan leszerepel, és ez az, amit senki sem szeretne.Baromffy írta:Remélhető, hogy az A 22 fős kerete azt jelenti, hogy akadálymentesebb lesz az út a B-ből az A kispadjára.
uh kiscaj mlyen golt vertGareth Tello írta:Friss, ropogós top5: http://www.youtube.com/watch?v=sUD6L3qzGv8
Calvet megint rúgott egyet, jó lesz a B-ben.![]()
Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.

Hát az 1. és 2. helyezett gól annyira pimasz, ha én lettem volna a kapus, megütöm a gólszerzőtGareth Tello írta:Friss, ropogós top5: http://www.youtube.com/watch?v=sUD6L3qzGv8
Calvet megint rúgott egyet, jó lesz a B-ben.![]()
Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.
Detto. Igazi gólvágónak tűnik a srác, jövőre akár a kezdőtagságot is megkaphatná, ráadásul pofátlanul fiatal. A testfelépítése nagyon jó az U20 -as válogatottban is elég pengén tolja.Gareth Tello írta: Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.
És még mindig csak 17 éves! Amúgy tavaly a Juvenil A-ban ő volt a gólkirály. Én első sorban rá illetve Sergi Samperra vagyok kíváncsiGareth Tello írta:Sandro felhozatalának különösen örülök, láttam párszor a NextGen-ben játszani, szimpatikus játékos, remélem, még sokra viszi majd.![]()

1. Robert Costa (19 éves, katalán, középhátvéd)Erxy írta:...