Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Max. 1 év. Tovább már ő sem fogja húzni szerintem..redlions írta:Szerintetek Romario meddig folytatja? A végén még újra a Barçába fog igazolni...![]()
A viccet félretéve! Elképesztő az ürge.
Jaj, csak most veszem észre. Köszönöm szépen!!!Enrique írta: + Rivaldo (Taibinak külön küldöm!)
Cruyff vmiért 2x volt bent, és ki lett szedve, és ujra be lett téve, ezért nincs sehol, amugy én rá szavaztam, 3 Aranylabdalaci18 írta:Ez a szavazás nem mutata reélis eredményt az elfogultság miatt szavaztak így az emberek. Most őszintén Cryuff 3szoros aranylabdás az egyik legnagyobb játékos volt a világon és a szavazásban nincs sehol. ?????????
Nem, én úgy tudom, hogy csak második lett egyszer 86-ban, amit egyébként elsősorban annak köszönhetett, hogy a VB-n ő lett a gólkiály. Ez talán a legnagyobb egyéni elismerése. Bár ebben nem vagyok biztos, de mintha pont ez után a VB után jött volna a Barcához, még Terry Venables hozatta. Pár évig volt nálunk, nagyon jó játékos volt.LG írta:Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
A másik, amire kíváncsi lennék, az egy díj, amit kapott pályafutása végén.
Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
A másik, amire kíváncsi lennék, az egy díj, amit kapott pályafutása végén.
Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.antiimperialista írta:Engem meglepett, de egyben le is nyűgözött! Minden tiszteletem Luchoé!
Azt viszont sajnálom, hogy Gary Linekert nem ismeritek. Van itt valaki, akinek vannak emlékei róla?
Vagy tudja valaki, hogy mivel tett szert nagy ismertségre a focivilágban (azon kívül, hogy '86-ban és a vb gólkirálya lett, '90-ben is az élmezőnyben volt)? Két dolog is van, az egyik egy nagyon híres mondás. Ha valaki tudja valamelyiket, írja be. A megfejtés(eke)t nemsokára beírom ide. Addig várom a válaszokat!
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.antiimperialista írta:Engem meglepett, de egyben le is nyűgözött! Minden tiszteletem Luchoé!
Azt viszont sajnálom, hogy Gary Linekert nem ismeritek. Van itt valaki, akinek vannak emlékei róla?
Vagy tudja valaki, hogy mivel tett szert nagy ismertségre a focivilágban (azon kívül, hogy '86-ban és a vb gólkirálya lett, '90-ben is az élmezőnyben volt)? Két dolog is van, az egyik egy nagyon híres mondás. Ha valaki tudja valamelyiket, írja be. A megfejtés(eke)t nemsokára beírom ide. Addig várom a válaszokat!