masip meg majd jön vv helyére... lesz itt nemulassab1daL írta:Barcelona will sign a new first goalkeeper for the B-team this summer. Villareal B goalkeeper Adrian Ortola (19) is the main candidate.. -mundo deportivo

masip meg majd jön vv helyére... lesz itt nemulassab1daL írta:Barcelona will sign a new first goalkeeper for the B-team this summer. Villareal B goalkeeper Adrian Ortola (19) is the main candidate.. -mundo deportivo
Hát figyelj, egy-két éven belül felkerülnek a B-be, ott lehúznak egy idényt, aztán a következő szezon végén bemutatkozhatnak a nagycsapatban egy téttel már nem bíró meccsen, mondjuk a bajnokság végén, ha már eldőlt.Barcaman1993 írta:Kicsit ezt még korainak érzem.De úgy legyen.
Nagyon helyes, csak így tovább.salas9 írta:Az elmúlt hetek folyamán a vezetőség már elkezdte a tárgyalásokat Deulofeu szerződésének meghosszabbításáról. A klubnál azt mondják dolgoznak a szerződés lezárásán, és húsvét környékén fognak visszatérni az ügyre. (sport.es)
Kicsit ezt még korainak érzem.Gareth Tello írta: Nekem Samper mellett Calvet a favoritom ebből a társaságból, a top10-es válogatásokban már több szép gólt is láthattunk tőle.![]()
Jó lenne, ha közülük minél többen bemutatkozhatnának majd pár éven belül a nagycsapatban is.
Nekem Samper mellett Calvet a favoritom ebből a társaságból, a top10-es válogatásokban már több szép gólt is láthattunk tőle.salas9 írta:Sergi Samper védekező középpályás 18 éves, spanyol U17-es válogatott.
Pol Calvet belső középpályás 18 éves, spanyol U17-es válogatott.
Robert Costa középhátvéd 18 éves spanyol.
Lucas Gafarot balhátvéd 18 éves spanyol.
David Babunski támadó középpályás 19 éves, Macedón U21-es válogatott.
Frank Bagnack középhátvéd 17 éves kameruni. Egyszer már szerepelt idén a B csapatban.
Rá érdemes lesz odafigyelni.salas9 írta: Sergi Samper védekező középpályás 18 éves, spanyol U17-es válogatott.
Indokolatlan a jelenidő?sura írta:
Teljesen indokolatlan a jelenidő használata. Mit érdekli azokat, akik jelenleg a B-ben játszanak, hogy tavaly hányan kerültek fel az A-ba? Ráadásul ők nem is épültek be igazán a csapatba. Arról szó sincs, hogy az egész B-t fel kellene hozni. Én sokalltam is, hogy hány B-s fordult meg Tito edzésein. De senki se ragadt meg ott. Szerintem - de eddig is ezt írtam - a legkiemelkedőbb tehetségeknek kellene ott toporogni az A kapujában és várni a belépésre. Ha meg nincs ilyen, akkor el kell adni a 19-20 éveseket! És a B. álljon huszonévesekből, akik tudják, hogy sohase lesznek Barca játékosok és a legtehetségesebb 16-18 évesekből, akiknek még erősödniük kell.
Valóban kezd egyre irritálóbb lenni már ez a folyamatos süketelés ebben a témában, az utolsó 50 hsz-e másról sem szólt, csak errőlMezner2 írta:Persze,hogy nem rotálnak,végülis csak az elmúlt 5évben 7játékos került be a Massiaból a nagy csapatba (Pedro,Busi,Montoya,Cuenca,Tello,Bartra,Krkic) ebben a témában magasan te írod folyamatosan a legnagyobb ökörségeket,ami nem kis szó,tekintve,hogy azért akadnak vetélytársaidsura írta:Miért legyen motivált ez a csapat? Fel nem juthat, egyénileg meg senkit se rotálnak az A-csapattal!Ez a vesszőparipád,ami nem is lenne baj,ha valóságot állítanál,de te csak a hasadra ütsz,és mondassz vmi jó nagyot!
Magasan a mi fiataljaink kerülnek be a legnagyobb százalékban a felnőtt csapatba,csak egy idő után a keretszám is véges,itt meg a legtöbben egyből profi szerződést követelnek annak,akinek volt 2 jó meccse !
az ilyeneket meg nekem nagyon jól esik olvasni, főleg úgy, hogy ez a tegnapi meccse relatíve gyengébb és átlagosabb meccsei között járt.Viszont az pozitívum, hogy Deulofeu már megint tanár volt. Bár a 100%-os ziccert csak sikerült kihagynia, de amit ez a gyerek művel, az vmi félelmetes. Nem szabad elkótyavetyélni. Ugyanez vonatkozik Rafinhara is, de nála kicsit bonyolultabb a szitu.
Persze,hogy nem rotálnak,végülis csak az elmúlt 5évben 7játékos került be a Massiaból a nagy csapatba (Pedro,Busi,Montoya,Cuenca,Tello,Bartra,Krkic) ebben a témában magasan te írod folyamatosan a legnagyobb ökörségeket,ami nem kis szó,tekintve,hogy azért akadnak vetélytársaidsura írta:Miért legyen motivált ez a csapat? Fel nem juthat, egyénileg meg senkit se rotálnak az A-csapattal!
Ha ebben a korban nem lennének elég motiváltak, akkor bizony nagy gondok lennének. De szerintem szó sincs ilyesmiről.sura írta:Miért legyen motivált ez a csapat? Fel nem juthat, egyénileg meg senkit se rotálnak az A-csapattal!
tény.cinkoxid írta:Azt olvastam, hogy 5-2 lett a vége. Magasan a legtöbb gólt kapták, borzalom.