2013.02.09. 09:50:00
Aki nem látja a mezőnymunkáját,az nem is értem,hogy milyen szemmel nézi a meccset.
Az itt istenített Deu a letámadásoknál fele annyira nem venné ki a részét,mint Alexis,és azzal kb. az egész játékunk meg is halna,ami a gyors labdaszerzésre/visszaszerzésre épül (részben,de igen fontos részben),két Leo-t nem bír el a csapat,ha érted,hogy mire gondolok,pláne,ha az egyik a kettőből egy 0km-es semmit sem bizonyító Deu!
A B csapat meccsein nem ritkán úgy veszi ki a részét a letámadásból,hogy csipőre tett kézzel áll,vagy a társait korholja,úgyhogy addig ne is várja a lehetőséget a bizonyításra a nagyoknál,amíg ezen nem tud változtatni![/quote]
Ízlés kérdése. Láttam a meccseket és elvárom egy csatártól, hogy gólokat lőjjön. Te is elfogod, amikor a BL elődöntőben egy Chelsea kaliberű csapat Messire ráállít két hentest és megáll a tudomány. Mindenkinek ki kell vennie a részét a védekezésből, de...
Példa: Fabregas. Védekezett rendesen - ahogy a többiek -, de nem ment neki tavaly a játék, támadták is sokan. Miben más a 2 helyzet? Ő a középpályáért felel és mellette védekezik, Alexis pedig a show-ért. Tartom, nem volt neki egymást követő 2 jó meccse, idén egy se. Sokan azért tartják jó játékosnak, mert sokba került. Az hogy az Udinéséből kiemelkedett nem jelenti azt, hogy Barca szintű sztár. Nem is az. Nézz meg egy Chile meccset. Ott se meghatározó. Sajnálom, mert emberileg szimpatikus, de a csapat nem veszít semmit, ha eladjuk, viszont nem is nyer semmit, ha 40 millióért a kispadot koptatja.
Ennek ellenére, mint korábban írtam, szerintem kap még esélyt, valamilyen ok folytán Villától akarunk megszabadulni, úgy gondolom eézrt nem játszatjuk. Gyakorlatilag augusztusban felépült és azóta azt hallgatjuk, hogy komoly sérülésből tért vissza, idő kell neki. Én őt tartanám meg inkább, a vérében van a gól és a játéka is értelemsebb, mint tavaly volt.
Ami Defot illeti, nem írtam olyat, hogy istenkirály és Alexis kárára kéne játszatni, csupán azt, hogy meg fogja kapni a lehetőséget. Engem az önzősége nem zavar, ilyen egy sikeréhes fiatal csatár, Messi se volt más. A tehetségét elvitatni butaság, az hogy tud-e vele élni és felnő-e a felnőtt csapat szintjére, a jövő kérdése. Szerencsére olyan klubbunk van, aki megadja neki a lehetőséget, úgyhogy ne kételkedjünk az utánpótlásban és a vezetőkben, amiből indult ez az egész.