Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Eszmeletlen ez a Pep,annyi tehetseges jatekos kozul pont ot szurta ki!kristop írta:nagyot mondok, de cuencát lehet hogy lekellett volna hozni, hogy pihenjen a madrid elleni meccsrekét gólpassz + egy kiharcolt tizenegyes. ennek a gyereknek jövőre a nagycsapatban a helye!

Hát teljesen másképp láttuk a meccsetpalesz77 írta:Hát Dos Santos érzésem szerint hatalmasat játszott - főleg az első félidőben. Igazi karmestere volt ma a csapatnak, minden támadás rajta ment keresztül, bármikor megjátszható volt, és kb 90% fölötti pontossággal passzolt..
látványos, bár én sosem ájultam el attól, ha egy profi focista (főleg ilyen szinten) képes jó trükkökrekristop írta:cuenca freestyle. hogy nézi már mindenki
Nagyon helyes, tanuljanak valami újat is a "öregek"kristop írta:cuenca freestyle. hogy nézi már mindenki

Sztem Pep sem, mert akkor nem a B-ben játszana...bár nincs helye igazán az A-ban. Mindenesetre Keita helyét átvehetné, érti-tudja a játékot, sokat dolgozik, képes kreatív passzokra, gyilkos indításokra, esetleg cselekre is. Drukkolok nekid írta:Én nem is nagyon látok olyan sokat a kis Dos Santosban, elpötyög a B-ben, remélhetőleg el tudjuk adni, bár nem tudom fizet-e érte valaki, de az első csapatban tartósan nem látom a helyét.
pedig vagy ő, vagy romeu (ha visszahozzuk..) lassan majd pótolhatná keitát...még ha nem is ugyanaz a poszt talánmessideco írta:Guardiola beszélt JDS-ről. De csak közhelyesen, jó a képességei, fiatal, de érett, szükségünk van rá stb. De sohasem lesz a felnőtt keret tartós tagja...