Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vicces scenario, de sajnos nem lehetséges...menczel írta:Elgondolkoztam, hogy ad absurdum előfordulhat, hogy a Barcelona kiesik az első osztályból a B viszont feljutó helyen végez, szóval helyet cserélhetnének? Ugye csak azt tudjuk hogy két csapatot nem lehet indítani ugyanazon sorozatban.
Ha tovább gondolom, akkor viszont a nagycsapat játékosainak át kellene igazolniuk, átigazolási pénzért a B csapatba és akkor megint az elsőosztályban játszanának?

lluisllach89 írta:Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.
Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.

pont ezt akartam beírni, mostanság ez barca betegség lett, hogy előnyről bukunk pontokat..Alberto10 írta:Tisztára, mintha a nagyokat látnám...

Nem láttam, hogy milyen lapot mutatott fel a bíró, de szerintem második sárga volt. Olyan igaz "kéz a labda felé"-kind of kezezés volt, nem hinném, hogy egyből pirosat adtak volna érte...lluisllach89 írta: Miért pöckölték ki a srácot?
Miért pöckölték ki a srácot? Egy pillanatra elmentem, aztán látom hogy volt egy piros.shutterisland írta:a barca b-t is tolják

Jól hangzik, hogy ma este BarcaB, holnap este pedig BarcaA meccset láthatunk a TV-benS.Agüero írta:9kor ma sport1-en BarcelonaB-Hercules
+1Fecooo írta:az eredmény ellenére fantasztikus az a labdajáratás, amit ezek a kölkök lenyomnak

A feltolt védelem miatt a kapus sokkal feljebb helyezkedik, egy fiatal kapus ezt nyilván nehezebben kezeli. Az előrevágott labdák miatt nem állhat a vonalon, mert mi van, ha egy kiugratásra kell kilépnie. Guardadonak kiemelkedő a lövőtechnikája, ebből most ez jött ki.Bob_Marley írta:Tegnap Valdes is bealudt most meg Mino azért 50ről török ülésben félkarral is védeni kellene!Fecooo írta:ej-ej Mino...
Na Rodri ezt szépen meghúzta szélen Montoya 1-3