Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kell a francnak, egy falábú, nagyképű bibsitorrentkiller írta:Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
Linket nem tudok, itt a topicban is linkelte valaki...
Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.

egyszerűen lejárt a szerződése, és senki nem akarta szerződtetni. azt hiszem több klubnál is volt próbajátékon, de nem kellett. végül a city tartalékcsapatába talán elég lesz. de hogy ott játszik-e az megint kérdéses..Rivaldinho írta: ?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?![]()
![]()
A vezetőség nem volt megelégedve a teljesitménnyel, neki pedig nem tetszett, h kevés lehetőséget kap. A vége fele már a Barca B-ben sem kapott vmi sok lehetőséget.Rivaldinho írta:?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...![]()
![]()
?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...
Manchester City.Rivaldinho írta: Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!
Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!torrentkiller írta: Azért ezzel az "új ..."-al vigyáznék. Már sok mindenkire használták ezt a jelzőt és nem sok esetben lett jó vége. Pl Gai-ra is mondták h új Messi, és már nincs is a klubnál. ...
19 évesnek?:Dmessideco írta:Én személy szerint Eto'o-t láttam 10 ével fiatalabbnak. De komolyan...
Ügyes srác az biztos. DE még nagyon fiatal, nagyon sok minden kell ahhoz, h egy jó játékos legyen az ilyen fiatalokból. Ilyen tehetség elég sok van, de elég kevésből lesz ismert futballista.ZS10 írta: Jean Marie Dongou -
Azért ezzel az "új ..."-al vigyáznék. Már sok mindenkire használták ezt a jelzőt és nem sok esetben lett jó vége. Pl Gai-ra is mondták h új Messi, és már nincs is a klubnál. Vagy Gio-ra hogy új Ronaldinho, és hát ő se nagyon váltotta meg a világot (persze ez inkább volt az ő hibája).ZS10 írta:A katalán sajtó szerint meg van az új Messi! A 15 éves kameruni Jean Marie Dongou-ról van szó, aki 3 évvel idősebb korosztályban szerepel a Juvenileknél és szvsz rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz. Fizikálisan, gyorsaságban, technikailag is hihetetlen a srác. A helyzetkihasználás sokak szerint Ronaldóhoz (brazil) hasonlít. Legutoljára 3-at gurított az Espanyolnak.
http://www.youtube.com/watch?v=JDS8ArkIlnI
http://www.youtube.com/watch?v=ZUryZEVVz0Q
Jean Marie Dongou -

Legyen inkább új Eto'o mert ő is kameruniZS10 írta:A katalán sajtó szerint meg van az új Messi! A 15 éves kameruni Jean Marie Dongou-ról van szó, aki 3 évvel idősebb korosztályban szerepel a Juvenileknél és szvsz rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz. Fizikálisan, gyorsaságban, technikailag is hihetetlen a srác. A helyzetkihasználás sokak szerint Ronaldóhoz (brazil) hasonlít. Legutoljára 3-at gurított az Espanyolnak.
http://www.youtube.com/watch?v=JDS8ArkIlnI
http://www.youtube.com/watch?v=ZUryZEVVz0Q
Jean Marie Dongou -
Thiago-val kapcsolatban annyit hozzáfűznék, h szerencsés a spanyol futball, h a brazil apuka (Mazinho) ott telepedett le, így a fia hamarosan csatlakozik a világbajnok kerethez is remélhetőlegpalesz77 írta:Sí sí sí!!!gygerike írta:Nem véletlenül a kedvenc játékosomAzt hiszem palesz is hasonló véleményen van
Elképeszt a srác
Korai összehasonlítani Fabregassal , de mindenki mondja hogy Fabre még csak 23 és már milyen jó. Thiago 19 és várja az ember hogy hozzá kerüljön a labda. Fabre volt esélyed , eljátszottad
Üdv Thiago
Január legjobb igazolása lesz:D
Én már méltattam őt a Spanyol Kupa topicban, úgyhogy itt inkább csak Jonathant szeretném egy kicsit gyászolni. Hogy Keita végigtolja a meccset, és ő egy percet nem játszhat... Na ez elkeserítő volt. Azért egy Ceutát képesek lettünk volna megverni a Thiago-Masch-Jonathan középpályával, ebbe 100%-ig biztos vagyok. Még jobban is játszottunk volna, mert nem csak Thiago osztott volna forintos zsugákat - Masch mellet.
Ezért kicsit pipa vagyok most Pepre, de az ifik remekül szerepeltek, grat nekik még egyszer!
u.i.: Remélem bejön a jóslatod...