Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Picit fáradt vagyok, és álmos.House írta:elolvastam mind2 cikket, és az érdekelne, hogy tényleg miatta építtették a Camp Nou-t?LG írta:Elolvastam a Kocsisról szóló cikk mind2 felét. Köszönöm Tamásnak, én nem tudtam sok mindent róla, igy egy kicsit megismerhettem. Arról még hallottam, h nagyon nagy játékos volt, de arról nem tudtam semmit, h ilyen tragikus körülmények között halt meg. Valóban egy szivszoritó történet az övé. Igazságtalanság, h ez történt vele. Soha nem értettem, néhány nagyon nagy embernek miért kell méltatlanul megbetegednie/meghalnia. Egy olyan embernek, akinek a futbal mindene, és elveszti a lábát....nem csoda, h nem tudta feldolgozni
Nem tudom hol olvastad ezt, de Kubala László miatt épült a Camp Nou 1957-ben.House írta:elolvastam mind2 cikket, és az érdekelne, hogy tényleg miatta építtették a Camp Nou-t?LG írta:Elolvastam a Kocsisról szóló cikk mind2 felét. Köszönöm Tamásnak, én nem tudtam sok mindent róla, igy egy kicsit megismerhettem. Arról még hallottam, h nagyon nagy játékos volt, de arról nem tudtam semmit, h ilyen tragikus körülmények között halt meg. Valóban egy szivszoritó történet az övé. Igazságtalanság, h ez történt vele. Soha nem értettem, néhány nagyon nagy embernek miért kell méltatlanul megbetegednie/meghalnia. Egy olyan embernek, akinek a futbal mindene, és elveszti a lábát....nem csoda, h nem tudta feldolgozni
elolvastam mind2 cikket, és az érdekelne, hogy tényleg miatta építtették a Camp Nou-t?LG írta:Elolvastam a Kocsisról szóló cikk mind2 felét. Köszönöm Tamásnak, én nem tudtam sok mindent róla, igy egy kicsit megismerhettem. Arról még hallottam, h nagyon nagy játékos volt, de arról nem tudtam semmit, h ilyen tragikus körülmények között halt meg. Valóban egy szivszoritó történet az övé. Igazságtalanság, h ez történt vele. Soha nem értettem, néhány nagyon nagy embernek miért kell méltatlanul megbetegednie/meghalnia. Egy olyan embernek, akinek a futbal mindene, és elveszti a lábát....nem csoda, h nem tudta feldolgozni
Engem ez nem lep meg...jó lehetne egy kicsit több is de hát kevesen látták focizni közülünk.Bár az a pár vidi meg meccs amit láthatott tőle az ember az alapján kialakulhat egy kép...Ilúvatar írta:most hogy elolvastam a cikket, s ideérve mit látok? Szavazás eredménynél, csupán 2% -a van a Cruyff -nak
Én sem vagyok még 50, de a korról szóló irások alapján nemcsak Kubala, hanem Kocsis és Czibor Zolibácsi is zseni volt. Talán valami olyasmit alkottak Ők akkoriban, mint Messi napjainkban.Fernando írta:Én Kubalára voksoltam. Igaz átérezni úgyse fogom ki mekkora sztár volt mivel nem vagyok 50-60 évesDe tanulmányaim és ismerettségem azt sugallta Kubala, a második Cruyff lett volna
Köszi az infót.cps46 írta:Ha jól emlékszem, akkor a 90-es években hozták be, hogy csak fejjel ill. bedobásból lehet hazaadni. Aztán azóta már bedobásból sem lehet.
szerk:
kérdésedre válaszolva: akkor még bármit megfoghatott a kapus.
Ha jól emlékszem, akkor a 90-es években hozták be, hogy csak fejjel ill. bedobásból lehet hazaadni. Aztán azóta már bedobásból sem lehet.Saviola írta:A Cruyffos videóban egy érdekesség.
Akkoriban még nem volt szabály a hazaadásról?1.57-2.00 tartó részben simán hazaadta a mester.
Viccnek szántam.Varga Tamás írta:Zsombi Erdélyországban!![]()
Fő a nyugalom!
Ivánék biztos dolgoznak rajta ezerrel!