Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Innen szerintemI'm a legend írta:Honnan szeded ezeket az infokat??FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.Előre is köszi.....
jah és azt nemtudod véletlenül h jelen pillanatban a tabella hányadik helyén állnak a fiatalok??ezt is köszi
Honnan szeded ezeket az infokat??FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.
Méghozzá Pedro rúgta az első gólt.FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.

Pedro, Sanchez, és Busquets játszhat a B-ben, de szerintem Milito nem.barca0417 írta:Az érdekelne, hogy a Barcában az első csapatból lehet "visszajátszani" a tartalékonál? Úgy értem, hogy Magyarországon is van egy csomó élvonalbeli csapatnak ligacsapata, és szoktak az eelsőcsapat keretéből páran visszajátszani. Ezt a barcánál lehetne? gondolok itt elsősorban Busquetsre, Pedritora,vagy Sánchezre akik az első csapathoz tartoznak elvileg. vagy akárki másra, mondjuk Milito ha felépül, elinte, hogy visszanyerje a formáját játszhatna az Atlétic-ben?
Lehet hogy hülyeséget mondok de nem ez volt Bojannal tavaly? Pep visszahívta egy meccs erejéig, hogy segítsen a B csapaton csak derogált neki megtenni?barca0417 írta:Az érdekelne, hogy a Barcában az első csapatból lehet "visszajátszani" a tartalékonál? Úgy értem, hogy Magyarországon is van egy csomó élvonalbeli csapatnak ligacsapata, és szoktak az eelsőcsapat keretéből páran visszajátszani. Ezt a barcánál lehetne? gondolok itt elsősorban Busquetsre, Pedritora,vagy Sánchezre akik az első csapathoz tartoznak elvileg. vagy akárki másra, mondjuk Milito ha felépül, elinte, hogy visszanyerje a formáját játszhatna az Atlétic-ben?

Hát igen. Meg szegény Jeffren is, vagy ő már elment?barca99 írta:Nagyon vékony ez a Sanchez gyerek. Egy értelmes megmozdulás sincs.Remélem jön az izlandi labdazsonglőr, már ő is megváltás lenne.