Ferrán Torres

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.12.09. 16:13:10

Chino írta:
2025.12.09. 12:30:22
Igazából az egészről akkor lehetne érdemben tárgyalni, ha kicsit is sejtenénk, hogy nyáron milyen helyzetben leszünk.

Lewyt szerintem mindenképp el kell engedni, de valahogy nem hiszem, hogy hosszútávon egy Ferran lenne a megoldás. Eg, talán két szezont le lehetne hozni vele kezdőként (bár utóbbiban is kicsit kételkedem), de kétlem, hogy évekre ő lehetne a megoldás. Annak viszont még kevésbé látom értelmét, hogy idehozzunk 30-40 millióért egy középkategóriás játékost.
Kane mondjuk jelenleg pont megszerezhető, kérdés megéri-e. Ő az egyetlen világklasszis center, aki nem iszonyatos árcédulát cipel. Kb Marmousht és Osimhent látom (esetleg Guirassyt), akik még erősen felső polcosak, és nem tragikus az áruk, de azért drágák.

Amúgy kb én is így látom, nehéz erről most gondolkodni, mikor egészen szélsőséges végletek közt lehetünk bárhol majd nyáron. Kb így gondolkodom az akkori helyzet függvényében:

Ha most előre tudnám, hogy lesz 200-250 milliónk vásárolgatni (haha :D ), akkor azt mondanám, hogy repüljünk rá Alvarezre (Haaland még ezen lehetőségnél is kívül esne a realitáson, szerintem 200 alatt nem adná el a City). Nem sokkal jobb, mint Ferrán, de azért jobb, és nálunk alighanem szintet lépne Flick alatt. És akkor emellett még lehet pár erős cserét és egy kezdő középhátvédet szeretni, akár még egy jobb bekket is, pláne, ha Koundé formája ilyen marad.

Ha lenne 100-150 milliónk, akkor benne lennék Kane-ben, csere Ferran, és top kettő csapat leszünk centerposzton, ha nem első. 1 vagy 2 világklasszis éve még mindenképp van, utána meg 1-2 ilyen Lewys, csak ő sokkal ügyesebb játékos. 60-70 milliós kivásárlási ár ennyit lehet megérne, iszonyatos piacnyitás lenne így az angolok felé, szerintem rengeteg plusz bevétel jönne több oldalról is. Ezzel együtt megérné, és még lenne 60-80 millió betömködni a lyukakat, okosban megoldható.

Ha 50-60-70 max a határ, amit tudunk, akkor szóba sem kerülne nálam a center, ahhoz Ferrán már bőven túl jó, hogy más lyukat miatta ne tömjünk be, ahol sokkal nagyobb gond van, mint az ő kisebb hiányosságai. És megtartanám még egy évre Lewyt, kizárólag akkor, ha hajlandó olcsóbban játszani, és nem gond neki a csere szerep (amivel szerintem már idénre is megbékélt valamennyire).
Ha Lewyt elengednénk, akkor kellene ez a 20-30 milliós (Rashford)-Eyong-Asllani-Panichelli féle igazolás, akikből akár még lehet is nagy név, de ha nem, jó cserék lennének. Asllanit és Panichellit (főleg utóbbit) támogatnám ebben az esetben, magas, jól fejelő játékosok, és elüt annyira Ferránról a stílusuk, hogy legyen variációs lehetőség olyan stílusú csapatok ellen, ahol a spanyol hiányosságai jobban kijönnek. A "magassága" ellenére mondjuk Eyong is nagyon fizikális, és nagyon komoly súlypontemelkedése van csak régóta gólképtelen. Ezeket a fiatalokat év végén kell majd megnézni, kipukkad-e a lufi valahol.

Ha viszont Kane vagy Alvarez jönne, benne lenne a pakliban, hogy Ferrán (jogosan) úgy gondolja, hogy ő azért jópár csapatnál lehetne kezdő, és látná, hogy sok sót 1-2 évig biztos nem enne meg még csereként sem, és távozni akarna, akkor megintcsak kéne még egy center igazolás.

Kicsit ez már igazolásos off volt, de azért mégiscsak van elég sok köze Ferránhoz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.12.09. 15:28:33

Zoldbela írta:
2025.12.09. 12:13:20

Ha a Busi utálatot komolyan írtad, akkor felmerül bennem a kérdés: Te (aki ilyet képes leírni a csapat egykori legendás játékosáról) valóban Barca szurkoló vagy?
Mármint miért nem utálhatok valakit? Csak mert Barca legenda...hát engem ez hidegen hagy, sajnálom.
Érdekes mások más barca legendába törlik a lábukat folyamatosan, pl Laporta is előszeretettel, de fórumozók is, az ellen még nem láttalak felszólalni.

Ettől függetlenül elismerem mint játékost, Alba se volt szimpatikus nekem, de jobb balhátvédet ide nem tudtam volna mondani akkor, ettől függetlenül nekem nem szimpatikusak, talán az utálat szó erős volt.

Ferranról meg most már maszatolás megy ugye a reakcióban, erre számítottam, mindig ez volt. Állítás, jön a cáfolat, vagy máshogy értelmezése a dolgoknak, majd az állítás kiforgatása. Hát így is lehet.

Nem a rosszat írom Ferranról mert rendszeresen dicsérem is, csak én máshogy látom az ő játékát, és máshogy képzelem a szerepét a csapatban, kb mint FcBarcelona1 ahogy leírta. Én se biztos, hogy amíg ilyen formában focizik 100plusz millióért igazolnék csatárt, ettől függetlenül.

Az, hogy letiltasz embereket, akik meg nem értenek veled egyet, hát ez is egy módi.
Én a vita híve vagyok, a stílusért már elnézést kértem, nem szándékos, ezt hozzák ki belőlem az irományaid.

téma részemről lezárva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.09. 12:30:22

bence0330 írta:
2025.12.09. 09:42:44
menczel írta:
2025.12.09. 03:37:45
Szerintem még mindig az van, amit tavaly írtam, hogy low block ellen Lewy kell, mid-block ellen, aki épp formában van, high block ellen meg Ferran. Utóbbinál tud üres területre mozogni, kihasználni, hogy gyorsabb, és egy fokkal labdaügyesebb mint Lewy. Meg ekkor jön jól a presszingben való aktívabb részvétele.
Majdnem egyetértek, szerintem igazából csak a klasszik low block ellen használnám őt kezdőként. Szomorú is voltam, mikor pont az Inter ellen volt sérült.

Illetve stílusától függetlenül látványosan elfogy hamar, érthető okokból, már csak ezért is lenne ritkán kezdő nálam. Az arányok kb olyan 3 Ferrán 1 Lewy lenne kezdőben, és akkor mindkettőjüket kb formában lehetne tartani, szerintem.

Amúgy én Lewyt nem becsülöm le, mert bármikor leírom, hogy kipihenten világklasszis csatár még. És mivel Ferránnak valóban vannak gondjai a tömörülő védelem ellen - illetve ott is főleg azokkal, ahol tényleg erősek, fizikálisak a védők - mindenképp egy ilyen jellegű centert tartanék meg másodiknak, hogy lehessen variálni. Szóval nekem teljesen oké lenne, ha 20 percekre meg hébe-hóba kezdeni ő maradna jövőre. Anyagi okokból persze ez lehet hogy nem megengedhető.

De ha pl. egy Alvarezt vennénk csak úgy elméletben, és Ferrán maradna, ott a variációs lehetőségek eléggé megszűnnének, hasonló dolgokban jók és nem jók. Kane esetében mondjuk ez nem lenne gond, remek holdup play, jó lowblock ellen, viszont Ferrán már van olyan jó szerintem, hogy ha leigazolnánk az angolt, akkor elgondolkozna azon, hogy ő azért már kb kezdő szint egy top csapatban, és megéri-e neki maradni úgy, hogy 1-2 évig sok szerepet nem kapna.

Szóval nekem a körülményekre való tekintettel, ha nem is ez a vágyam egy ideális világban, de megfelelne a Ferrán-Lewy jövőre még, ha ez azt jelentené, hogy ennél sokkal nagyobb gondokkal küszködő posztokat megoldunk, szélsőbekk, vezér cb, kreatív kp csere, mondjuk, meg ha Rashi nem marad, egy legalább csere balszélső. Nem ezen a két centeren fog múlni a szezonunk szerintem jövőre sem, meg idén sem.
Igazából az egészről akkor lehetne érdemben tárgyalni, ha kicsit is sejtenénk, hogy nyáron milyen helyzetben leszünk.
Fogalmam sincs ezzel a VIP páhollyal hogyan állunk, a stadion is azért elkezd termelni bőven, főleg ha tavaszra a bővítés is meglesz, már bérleti díjat sem kell fizetni. Ott vannak még az eredmények, főleg a BL, ami még szintén zsákbamacska, reklámbevételekből stb. befolyó összeg. Az 1:1 szerintem simán meglesz, a páholyokkal már tavaly is megvolt a bérek terén pedig úgy tűnik szintén csökkennek.
Ebből a szempontból nem hiszem, hogy komoly gond lenne, de eladásokból nem tudom mennyi folyhatna be. Ha Araujot tényleg eladnánk, ami azért közel sem biztos, abból jöhetne egy kis összeg, de rajta kívül fogalmam sincs kiből lehetne pénzt csinálni.
Viszont Christensen távozik, úgyhogy egy belső védőt is hozni kell. Flick miatt szerintem mindenképp bal lábasra megyünk rá, de az fogalmam sincs ki lehet. Renato Veiga elég sűrűn emlegették és jó választás lehet, de a Villarreal nem fog megszabadulni tőle.

Lewyt szerintem mindenképp el kell engedni, de valahogy nem hiszem, hogy hosszútávon egy Ferran lenne a megoldás. Eg, talán két szezont le lehetne hozni vele kezdőként (bár utóbbiban is kicsit kételkedem), de kétlem, hogy évekre ő lehetne a megoldás. Annak viszont még kevésbé látom értelmét, hogy idehozzunk 30-40 millióért egy középkategóriás játékost. Ha egy felsőpolcosra nincs pénz felesleges ilyen kompromisszumot kötni. Inkább várni még egy évet és akkor már komolyabban lehet próbálkozni (plusz inkább a hiányposztokat tölteni). Ha ez egy szokásos Atma szezon lesz és a következőben sem lesz szembetűnő előrelépés Alvarez szerintem mindenképp dobbantana, de lehet már most sem lát olyan ígéretes jövőt a Simeone-projektben.
Lewyvel viszont semmiképp nem számolnék. Már ez a 37 év is nagyon necces, látszik, hogy két meccsnél többet nem tud hozni, még ha 60-70 perceket játszik sem és ha le is ad a fizetéséből kétlem, hogy 4-5 millióval beérné, többet viszont nem érne.
Én simán hoznám Etta Eyongot, ha Lewyvel nem számolunk tovább. Ferran mögött azért kaphatna perceket és kiderülne, hogy egy komoly csapatban mit tud. Egy hullagyenge Levante 15 forduló alatt összehozott 16 gólt,. A kameruni 11 meccsen ebből ötöt vállalt. Az első három meccsét a Villarrealban játszotta, 1 gól, 2 assist) Csak nemrég töltötte be a 22-őt, ez az első felnőtt szezonja szóval bőven tud még fejlődni. 15-16 millióért szerintem nem kockázat.

Az ilyen Kane és hasonlók nem csak idén nyáron nem megszerezhetők, de amúgy sem egy ilyen profilt látnék legszívesebben, hanem egy olyan centert, aki nem ilyen statikus, hanem mozgékonyabb, labdaügyes. Sajnos ez utóbbi FT-re sem jellemző. A labdák ugyanúgy pattognak el tőle, ahogy Lewytől.
Marmoush tényleg nagyon jó lenne, talán még Alvareznél is inkább megnézném itt, de még pletykaszinten sem merült fel, illetve nem hiszem, hogy a City egy viszonylag friss, 70-80 milliós igazolását elpasszolná. Tavaly azért elég sokat használták, idén kicsit hanyagolják. A következő év vízválasztó lehet. Ha nem kap komolyabb pőerc mennyiséget könnyen léphet, mivel a szerződéséből sem lesz olyan sok hátra.
Forca Barca!!!!
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.12.09. 12:13:20

csababarca írta:
2025.12.08. 23:31:56
Jól van bence, még hozhatsz pár fiktív semmirekellő adatot, amiből levezetjük, hogy EG a világ leghatékonyabb khv-je ever, és kenterbe veri az általam szintén utált Busquetset vkp pozícióban eközben, semmit nem fog változtatni a valós dolgokon.

Lehet Ferrant a világ valahavolt leggólerősebb csatárja ( :lol: nyilván), tedd a szívedre a kezed, és eléd dobnák, hogy válassz az Mbappé,Haaland,Ferran trióból egyet (ugyanaz a fizu, ffp teher mellett), és őszintén mond, hogy te Ferrant választanád, szívből, és belegondolva mindenbe.

Ha azt mondod, hogy igen a spanyolt, akkor hazudsz. Ha mást, akkor meg tök mindegy, hogy objektíve a legtöbb haja van egy embernek, senkit se érdekel.

És megint ki lehet forgatni, nekem az a véleményem, hogy FT egy remek csatár számunkra, ebben a szezonban még kezdő is lehet Lewy előtt, mert neki végleg lefőtt, de rá építenéd a jövő barcáját? Most ezt komolyan, rezzenéstelen arctal be tudod írni, hogy igen, ő a következőm 4-5 év barca kezdő centere?

Ha ezt komolyan fapofával beírod, többet nem jövök. (lehet megéri beírnod)
Ha meg nem állítod ezt, akkor kérlek szépen többek nevében, hagyd abba ezeknek a full értelmetlen statoknak az állandó idecitálását, mert rohadt fárasztó a fórum összes topikjában ezeket olvasni.

Kösz.
Ha a Busi utálatot komolyan írtad, akkor felmerül bennem a kérdés: Te (aki ilyet képes leírni a csapat egykori legendás játékosáról) valóban Barca szurkoló vagy?
bence0330

2025.12.09. 09:42:44

menczel írta:
bence0330 írta:
2025.12.09. 01:39:41
Szerintem még mindig az van, amit tavaly írtam, hogy low block ellen Lewy kell, mid-block ellen, aki épp formában van, high block ellen meg Ferran. Utóbbinál tud üres területre mozogni, kihasználni, hogy gyorsabb, és egy fokkal labdaügyesebb mint Lewy. Meg ekkor jön jól a presszingben való aktívabb részvétele.
Majdnem egyetértek, szerintem igazából csak a klasszik low block ellen használnám őt kezdőként. Szomorú is voltam, mikor pont az Inter ellen volt sérült.

Illetve stílusától függetlenül látványosan elfogy hamar, érthető okokból, már csak ezért is lenne ritkán kezdő nálam. Az arányok kb olyan 3 Ferrán 1 Lewy lenne kezdőben, és akkor mindkettőjüket kb formában lehetne tartani, szerintem.

Amúgy én Lewyt nem becsülöm le, mert bármikor leírom, hogy kipihenten világklasszis csatár még. És mivel Ferránnak valóban vannak gondjai a tömörülő védelem ellen - illetve ott is főleg azokkal, ahol tényleg erősek, fizikálisak a védők - mindenképp egy ilyen jellegű centert tartanék meg másodiknak, hogy lehessen variálni. Szóval nekem teljesen oké lenne, ha 20 percekre meg hébe-hóba kezdeni ő maradna jövőre. Anyagi okokból persze ez lehet hogy nem megengedhető.

De ha pl. egy Alvarezt vennénk csak úgy elméletben, és Ferrán maradna, ott a variációs lehetőségek eléggé megszűnnének, hasonló dolgokban jók és nem jók. Kane esetében mondjuk ez nem lenne gond, remek holdup play, jó lowblock ellen, viszont Ferrán már van olyan jó szerintem, hogy ha leigazolnánk az angolt, akkor elgondolkozna azon, hogy ő azért már kb kezdő szint egy top csapatban, és megéri-e neki maradni úgy, hogy 1-2 évig sok szerepet nem kapna.

Szóval nekem a körülményekre való tekintettel, ha nem is ez a vágyam egy ideális világban, de megfelelne a Ferrán-Lewy jövőre még, ha ez azt jelentené, hogy ennél sokkal nagyobb gondokkal küszködő posztokat megoldunk, szélsőbekk, vezér cb, kreatív kp csere, mondjuk, meg ha Rashi nem marad, egy legalább csere balszélső. Nem ezen a két centeren fog múlni a szezonunk szerintem jövőre sem, meg idén sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.12.09. 08:19:04

Örülnék neki, ha Ferran tényleg klasszis szinten játszana, akkor nem kellene csatárt igazolni a kezdőbe, de én ezt nem látom továbbra sem benne. Gólerős csatárrá érett, egy jó csere szint. Azért a sok góljában szerintem közrejátszik, hogy általában Yamal, Raphinha és Pedri kulcspasszai támogatják, és eleve gólra törő a játékunk.

Persze az más kérdés, hogy Ferran jelenlegi formájával lenne e értelme egy Julian Alvarezt (ha lenne rá lehetőség) igazolni akit nagyon kedveltek, és jobb játékosnak tartok, de 100+ millió, és annyival nem jobb, amennyibe kerülne.
menczel
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
bence0330

menczel írta:
2025.12.09. 00:56:10
bence0330 írta:
2025.12.08. 23:12:28
Tavaly objektíve a világ leggólerősebb csatára volt ...
Semmiképpen ne hallgass a károgókra, a statok jöhetnek, szeretjük.

Viszont elszámoltad, nem Ferrán volt a legjobb, mindkét évben Kane előtte van pár százalékkal és tavaly Mbappé is.

Érdekes látni, hogy Haaland meglövi, amit megkell, nem sokkal van fölötte a várhatónak.

Amit nem ír a fáma (illetve az npxg), az hogy ki az, akit a csapat hoz helyzetbe és ki az, aki magának harcol ki lövőhelyzetet.
Ja, lehet nem írtam, csak a npxG-vel való összevetés miatt egyértelműnek gondoltam, akciógólokról van szó. Abban 7 százalékkal verte Mbappét is. Tudom, be kell lőni a tizit, nem akarom lebecsülni, de azért az mégiscsak más kategória, ha nem te vagy a rúgó, akkor ilyen összehasonlításokban óriási hátrányba kerülsz függetlenül a szintedtől.

Igen, az utolsó sorod (lenne) egy lényeges adat (amit én nem tudok kiolvasni, alighanem progressive carry meg hasonlókat kéne nézni, meg megnézni a csapat minden játékosánál, mennyit kreáltak, és ahhoz mérni a centerét, de szerintem ez irgalmatlan meló, nem állnék neki), abból a szempontból, ami miatt én is határon vagyok vele, és a számai ellenére elé tennék pár centert. Nem olyan hú de sokat, de azért 4-5-6-ot mindenképp. Mbappé pl. gondolom ebben kiemelkedő lehet, és valószínűleg Kane is sokkal jobb, Haalandnál hasonlónak gondolnám a számokat, de ezt nem tudom, mi alapján nézzem meg, úgyhogy ez csak egy vélemény. :) Őt inkább a fizikai jelenléte miatt tenném elé. Alvarez szintén ebben biztos, hogy sokkal jobb., őt is mindenképp a spanyol elé tenném, ha kívánhatnék. Ferrán sem hullagyenge ebben, egy átlag toronycenternél talán többet meg tud csinálni magának, de nem is túl jó.

Ebben szerintem egy erős közepes, fizikalitásában meg egy gyenge közepes, és azért adom csak meg neki a közepes alját, mert amikor a kapu előtt kell a lövőhelyzetért kaparni, akkor valahogy el tud nyomni ő is embereket, felrúgott labdáknál inkább gyenge.

Igazából ez jelenleg elméleti kérdés, a gyakorlati inkább a Lewy vagy ő, szerintem ez idénre már teljesen egyértelmű. Év végén érdekes lesz, mert egyre több helyen felvetették (ma pl. a spanyolviaszt láttam, de azért ennél komolyabb helyeken is), hogy kell-e nekünk klasszis centert igazolni, ha Ferrán ezt a formát fenntartja. Ideális esetben persze, rámennénk egy Alvarez-Haalandra, de pénzszűkében, lyukas kerettel lehet, hogy nem ott kéne nagyot dobni. Nem tudom, hogy egy kb még reálisan megszerezhető Kane 1-2 évig annyival többet adna-e, amennyivel 1-2 lyuk korrektebb befoltozása adna a védelemben + egy Pedri helyettes. Nyáron szerintem ez lesz az egyik fő kérdés majd.
menczel
Entrenador del Barça

2025.12.09. 00:56:10

bence0330 írta:
Tavaly objektíve a világ leggólerősebb csatára volt ...
Semmiképpen ne hallgass a károgókra, a statok jöhetnek, szeretjük.

Viszont elszámoltad, nem Ferrán volt a legjobb, mindkét évben Kane előtte van pár százalékkal és tavaly Mbappé is.

Érdekes látni, hogy Haaland meglövi, amit megkell, nem sokkal van fölötte a várhatónak.

Amit nem ír a fáma (illetve az npxg), az hogy ki az, akit a csapat hoz helyzetbe és ki az, aki magának harcol ki lövőhelyzetet.
bence0330

2025.12.08. 23:53:16

csababarca írta:
Jól van bence, még hozhatsz pár fiktív semmirekellő adatot, amiből levezetjük, hogy EG a világ leghatékonyabb khv-je ever, és kenterbe veri az általam szintén utált Busquetset vkp pozícióban eközben, semmit nem fog változtatni a valós dolgokon.

Lehet Ferrant a világ valahavolt leggólerősebb csatárja ( :lol: nyilván), tedd a szívedre a kezed, és eléd dobnák, hogy válassz az Mbappé,Haaland,Ferran trióból egyet (ugyanaz a fizu, ffp teher mellett), és őszintén mond, hogy te Ferrant választanád, szívből, és belegondolva mindenbe.

Ha azt mondod, hogy igen a spanyolt, akkor hazudsz. Ha mást, akkor meg tök mindegy, hogy objektíve a legtöbb haja van egy embernek, senkit se érdekel.

És megint ki lehet forgatni, nekem az a véleményem, hogy FT egy remek csatár számunkra, ebben a szezonban még kezdő is lehet Lewy előtt, mert neki végleg lefőtt, de rá építenéd a jövő barcáját? Most ezt komolyan, rezzenéstelen arctal be tudod írni, hogy igen, ő a következőm 4-5 év barca kezdő centere?

Kösz.
Francba, mivel válaszban volt, kb hónapok után megint elolvastam el az ez előtti kommentedet, és csak mondatok után jöttem rá, akkor meg már nem volt kedvem abbahagyni, nem jó ez az itteni tiltásos rendszer, de mondjuk ez az én hibám.

Szerintem meg azt értelmetlen beírogatni, milyen rossz Ferrán (a saját, kiváló centerünk), ezekre nem tudom, reagálsz-e. Vagy épp a gúnyolódásokat. Ízlés dolga, erre való a tiltás, én használom, te is megteheted, bár tény, hogy nem működik tökéletesen, lásd mellékelt ábra. A számok erre érvek. Szerintem van olyan jó, mint benyögni a levegőbe egy megalapozatlan (jellemzően negatív) valamit, amivel szintén semmi bajom, én is szoktam, csak nem érzem azt feljebbvalónak.

Ha elolvastad volna alaposan még egyszer, amit írtam, nem kellett volna feltenned a rezzenéstelen arcos provokatív kérdésedet, de szokás szerint kitaláltál valamit, amit szerinted írtam, és azt kiritizálod, mégpedig a szokásos hangnemedben. Tényleg, legalább azt kritizálnád, amit ténylegesen leírtam. Tényleg nem látni, hogy odaírtam két különböző módon, hogy egyéb okok miatt nem a tökéletes center, és talán nem is klasszis? Igen, a másik hármat választanám, Kane-t a kora miatt meggondolnám vételi szempontból, de jelenleg egyértelműen. Góllövésben viszont igenis van olyan jó, mint a többi. Árnyakkal hadakozol megint. Én nem, mert a te gunyoros "leggólerősebb csatáros" megjegyzésedre válaszoltam, téma szerint. Te meg megint valamire, amit elképzeltél, és nem is mondtam, sőt, kiemeltem külön, hogy nem erről beszélek. Az a poén, hogy erre a direkt, néha dupla kiemelésre még a te régi (vagy azóta is tartó, csak évente 3-4 hsz-t látva nem tűnik fel) most is mutatott gúnyos kitalációid miatt szoktam rá félelemből, hogy semmiképp ne lehessen belemagyarázni semmit. Ezzel se sikerült megakdályozni.

Szerintem amúgy azért fontosak a statok, mert objektív képet adnak, és nehéz azt mondani, hogy Ferrán nem gólerős, ha egyszer ebben a 3 naggyal lehet ezt összehasonlítani, és még inkább ő is jön ki győztesnek. És néha elgondolkodik az ember, hogy ja, esetleg rosszul éreztem, valamiféle érzelmi indíttatásból, és nem savazom tovább, le voltam maradva 2 évvel. Velem is előfordult már bőven, ez nem gúny.

Javaslom, tilts le te is, erre való az a lehetőség.

Esetleges törlés okait simán megértem, de nem én voltam a provokátor, több hsz-t nem nyitok meg, de a védekezés jogával még egyszer azért éltem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Ha meg nem állítod ezt, akkor kérlek szépen többek nevében, hagyd abba ezeknek a full értelmetlen statoknak az állandó idecitálását, mert rohadt fárasztó a fórum összes topikjában ezeket olvasni.

Kösz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence0330

Tavaly objektíve a világ leggólerősebb csatára volt (április végén szedték össze, ha ez változott az utána lévő egy hónapban, akkor lehet csak top3 lett a végére, nem tudom). A nagy csatornák (ESPN stb) cikket is írtak erről április végén. Ezen nem nagyon van mit vitázni, egyszerű tény, és a számok mondják. Simán lehet, hogy idén is az lesz, ott van a versenyben most is.

Idén is hasonló a helyzet, egyelőre nemigen előzi senki, bár mindenkit nem csekkoltam, csak a nagyokat, lehet egy Pulisic vagy valaki sunyiban jobb benne.

Ez tény kérdés, nem vélemény, gólerősebb jelenleg is, mint Mbappé, vagy Haaland. Mabappéhoz képest másfélszeres a 90 percre vetített akciógólok száma. Mbappé meg aranylabdára készül akár. Haalandnál igazából csak századokkal jobb, szóval legyen egál. Tavaly simán verte a norvégot, és ugyanilyen simán verte a franciát is, mint idén.

Sorrend a két évben a 3 klasszikusan számolt nagyot és Ferránt nézve.

Tavaly 90 perc alatt: Ferrán 0,81(0,65npxG), Mbappé 0,74 (0,58 npxG), Kane 0,64 (0,5npxG), Haaland 0,63 (0,62 npxG),
Idén 90 perc alatt: Kane 1,09 (0,51npxG), Ferrán 1,07 (0,73npxG), Haaland 1,06 (0,95npxG), Mbappé 0,78(0,64npxG)

Egyszerűen akármennyire utálja bárki, gólerősebb játékos, mint ők, ez van, vagy minimum egál a legjobbakkal. Igen, gólerősebb, vagy azonos, mint a körülrajongott Mbappé, Haaland, Kane. Ezzel nem lehet igazából vitázni, tény.

És lehetne mondani, hogy talán a Barca támadóbb csapat, lehetne önmagában egy érv, csakhogy rendre az ő helyzetkihasználása is a legerősebb a 4 közül, odaírtam a non-penalty xG-t is zárójelekbe, Ferrán lövi legjobban felül azt. Ha a két évet különvesszük, akkor a 3-3 leírt "ellenfél" összesen 6 szezonja közül egynek volt egy szezonban jobb helyzetkihasználása, az idei Kane-nek, az övé beteg most. Igen, Ferrán ezekkel a játékosokkal van egy kasztban góllövés tekintetében. Meg kell szokni. Szerintem inkább örüljünk neki. :)

Az, hogy az egyéb hibáival együtt klasszis játékos-e, az már vélemény kérdése, szerintem ennyi góllal igenis kezdjük el ízlelgetni azt, hogy ő azért nagyjából az, akármilyen berögződésünk volt róla 1-2 évig korábban. De azt még megértem, ha 1-2 más aspektus miatt valaki nem hívja klasszisnak, az rendben van, én is hezitálok, de a számokkal nem lehet hazudni, abban Ferrán egy nyers erő másfél éve már, az egyik, ha nem a legjobb egész Európában.

Az a fránya fizikális lemaradása nem lenne... a holdup play kb az egyetlen, amiben még az öreg Lewy jobb (meg sokan mások a világon, egyszerűen a termete, ereje miatt. Ha kicsit megtanulna keményebben melózni háttal a kapunak, sima klasszis szint lenne. Nem mintha Mbappé pl. ebben bármivel jobb lenne. Egyikük sem ezt tanulta, mindkettő szélsőből avanzsált centerré.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.12.08. 23:35:22-kor.
PR42
Jugador d'estrella

2025.12.08. 21:21:13

csababarca írta:
2025.12.07. 18:17:31
Az igaz Ferrannal kapcsolatban, hogy ő vagy nagyon jó és akkor minden bejön, vagy katasztrófálisan gyenge.
Ő ilyen szélsőségek között mozog folyamatosan.
Idén azért főleg inkább jó mint rossz, már most van annyi gólja mint tavaly, amikor már a világ leggólerősebb csatára volt vagy mittomén milyen jelzőket dobáltak rá, idén simán übereli.

Valahogy nála ezt Flicknek be kell lőnie, hogy mikor melyik arcát mutatja, egyelőre jól ráérez a német meg kell hagyni.
Amúgy tényleg nagyon komoly a gól/perc mutatója. Tavaly is erős volt neki a szezon második felében.

Idén pedig ahogy írod, még az eddigi nagyon erősnél is jobb számokat hoz.

Ferran: 933 perc, 11 gól.
Teknőc: 1398 perc, 16 gól.

Ferran gól/perc mutatója jobb, és ő nem rúgott egy tizit se, míg Mbappé lőtt 4-t.
Tizik nélkül óriási a különbség.
(Amúgy Lewy is remek, 640 perc, 8 gól.)

Szóval ugyanazt tudjuk leírni róla mint tavaly. Megrúgja a góljait, és mindenkinek rémlik a Chelsea ellen kihagyott helyzete, ami fájdalmas, és fix hogy nem tud cselezni úgy mint Mbappé, nem lép vissza szervezni mint Kane, nem egy gép mint Haaland... de megrúgja góljait és jó formában van most már huzamosabb ideje.

Ezzel nem ő a világ legjobb csatára, de hogy gólerős, az fix.

A BL-ben is rúgott 214 perc alatt 2-t, azon a két meccsen amit kezdett (PSG és Brugge).

Nagyon szeretem a cápát, de sajnos én is tisztában vagyok a hiányosságaival
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.12.07. 15:18:08

Barcaforever írta:
2025.12.07. 15:17:43
Cseri írta:
2025.12.07. 14:59:53
Engem vele és Lewyvel kapcsolatban is az zavar,hogy ilyen labdaügyetlen csatáraink nem tudom mikor voltak,de nyilván a góljaik miatt nem okoz problémát! Meg ez egy szubjektív nézőpont. Ferran bőven kompenzál a meccsekbe bele tett melóval is.
Tudom, hogy az idő mindig szépít az emlékeken, de nekem inkább azon kell gondolkodnom, hogy mikor volt utoljára labdaügyes 9-esünk. Suareznél is téptük a hajunkat sokszor, 4 ziccerből 1-t lőtt be és volt bőven labda kezelèsi probléma is, csak Messi miatt mindez belefért.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.12.07. 15:17:43

Cseri írta:
Engem vele és Lewyvel kapcsolatban is az zavar,hogy ilyen labdaügyetlen csatáraink nem tudom mikor voltak,de nyilván a góljaik miatt nem okoz problémát! Meg ez egy szubjektív nézőpont. Ferran bőven kompenzál a meccsekbe bele tett melóval is.
Tudom, hogy az idő mindig szépít az emlékeken, de nekem inkább azon kell gondolkodom, hogy mikor volt utoljára labdaügyes 9-esünk. Suareznél is téptük a hajunkat sokszor, 4 ziccerből 1-t lőtt be és volt bőven labda kezelèsi probléma is, csak Messi miatt mindez belefért.
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330

2025.12.07. 10:48:55

menczel írta:
2025.12.07. 10:17:18
A szurkolók hajlamosak megérzésekre hagyatkozva ítéletet mondani, isteni szerencse, hogy a mai világban már minden statot mérnek.
Ja, egyszerű a dolog pszichológiája. Mindenki emlékszik a CFC ellen kihagyott ziccerre (szerintem amúgy akkor is kikapunk, de oké, tényleg borzasztó volt), Haaland hasonlójára meg Barca drukkerként senki, mert vagy nem is láttuk, vagy esetleg láttuk, de nem fűzödött hozzá érzelmi kapocs, nem érdekelt különösebben, és már egy perc múlva elfelejtettük, hacsak nem egy BL döntő utolsó perce volt 0-1-nél. De ettől még létezik.

Ferránnál persze ehhez hozzájön az, hogy az első pár hónapja utáni 1-2 éve tényleg nagyon gyenge volt, de szerintem másfél évnyi Haaland szintű statnál már érdemes lehet ezt elengedni, ez már kezd olyan minta, és olyan hosszú időszak lenni, amivel kiérdemli azt, hogy ezt vegyük alapul, ne a mentális megzuhanásban, és amúgy sem túl gólerős korábbi csapatban mutatott játéka és statja legyen az alapja a megítélésének.

Nem mondom, hogy amúgy nincsenek hiányosságai, én a fizikai jelenlétet mondanám egyértelműen annak, az nincs neki, nem tud birkózni, bárki elnyomja, van néha 1-2 meccs, mikor ez látványosan kijön, mint az Inter ellen. De puszta góllövésben kegyetlen jó, és játékban sem rossz mellé, pláne Haalandokhoz viszonyítva.
Chino írta:
2025.12.07. 10:41:09
Ha a góljait nézzük, a 11 góljából hetet 3 meccs alatt hozott 15 mérkőzésen. A játéka is ilyen. Ebből a 15-ből legalább öt olyan, hogy nem csak gyengébb a meccse, hanem a hajunkat tépjük, hogy mit csinál. Én tényleg bírom, mert ha elkapja a fonalat, iszonyatos mit tud művelni a kapu előtt, főleg ha nem tököl vagy próbálja átvenni hanem egy érintésből küldi kapura.
Fals stat, mert ebből jópárat csereként töltött, ahol nyilván több meccs kell egy gólhoz, mert kevés percet játszk. Kezdőként ugyanolyanok az arányai, mint Haalandnak. Ha ő nyomna közben többször 10-20 perceket, neki is sokkal több gól nélküli meccse lenne, értelemszerűen. Ugyanúgy ha Ferrán többször kezdene, kevesebb meccsen lenne gól nélküli. Igy meg sok az a "gól nélküli" meccse a statodban, ahol néhány percet játszott, ami finoman szólva sem igazságos, persze, hogy ezeken nem feltétlenül lő gólt, vagy cak néha.
Ettől még persze, néha van 1-2 meccse, mikor a fejem fogom, de Haalandnak is van ilyen, meg Isaknak is. Hogy Alvarezről ne is beeszéljek. Raphinhának, Yamalnak, stb-nek is vannak ilyen meccsei.
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.07. 10:41:09

bence0330 írta:
2025.12.07. 09:43:42
Én ezt egyáltalán nem hívnám hullámzónak, még klasszis mércével sem. Még Haaland is kihagy ziccereket 2-3 meccses sorozatokban. Mbappé is, Nincs az a top center, akinek nincs néha 1-2 meccs üresjárata. Szerintem ennél Ferránnak nincs több. De nézzük meg a számokat, Haalanddal összevetve, ne adjuk alább egy elismerten világklasszis centernél.

Helyzetkihasználás:
Jobban felüllövi az xG-jét, mind Haaland. Ezt ízlelgessük, az idei és a tavalyi Haalandnál is jobban használja ki a helyzeteit, nem tudom, ennél már hová akarunk többet. Nem használja ki a helyzeteit rosszabbul, mint ő.

"Hullámzás"
A norvég a ligában15 kezdőként töltött meccsén 5 alkalommal nem szerzett gólt. Ferrán 12 kezdőként töltött meccsén 4 alkalommal. Mindkettő pontosan a meccsek harmadán nem szerzett gólt.
(BL-ben kicsit jobb a helyzet, ott Haaland mindegyik ilyen meccsén lőtt, Ferrán egy alkalommal nem járt sikerrel, de a Citynek nagyságrendekkel gyengébb csapatokkal kellett játszania, mint a CFC meg a PSG... de még ezzel együtt is pariban vannak kiegyensúlyozottságban, de így Haaland 1 db meccsel jobban áll)
És ismétlem, Ferrán néhány meccsen szélsőként kezdett tavaly és idén is, elképesztő, hogy így tudja verni Haalandot, meg tartani vele a lépést.

Szóval nem hullámzóbb, mint Haaland, vagy más top centerek, csak túlzóak az elvárásaink a Messi/CR korszak után.
Pusztán gólrúgásban Ferrán igenis egy legfelső polcos klasszis, aki nem is hullámzóbb legfelsőbb polcos klasszisoknál.
Ha a góljait nézzük, a 11 góljából hetet 3 meccs alatt hozott 15 mérkőzésen. A játéka is ilyen. Ebből a 15-ből legalább öt olyan, hogy nem csak gyengébb a meccse, hanem a hajunkat tépjük, hogy mit csinál. Én tényleg bírom, mert ha elkapja a fonalat, iszonyatos mit tud művelni a kapu előtt, főleg ha nem tököl vagy próbálja átvenni hanem egy érintésből küldi kapura.
Forca Barca!!!!
menczel
Entrenador del Barça

2025.12.07. 10:17:18

bence0330 írta:
Én ezt egyáltalán nem hívnám hullámzónak, még klasszis mércével sem. Még Haaland is kihagy ziccereket 2-3 meccses sorozatokban. Mbappé is, Nincs az a top center, akinek nincs néha 1-2 meccs üresjárata. Szerintem ennél Ferránnak nincs több. De nézzük meg a számokat, Haalanddal összevetve, ne adjuk alább egy elismerten világklasszis centernél.
Remek hozzászólás, tényszerű és logikus. A szurkolók hajlamosak megérzésekre hagyatkozva ítéletet mondani, isteni szerencse, hogy a mai világban már minden statot mérnek.
bence0330

Helyzetkihasználás:
Jobban felüllövi az xG-jét, mind Haaland. Ezt ízlelgessük, az idei és a tavalyi Haalandnál is jobban használja ki a helyzeteit, nem tudom, ennél már hová akarunk többet. Nem használja ki a helyzeteit rosszabbul, mint ő.

"Hullámzás"
A norvég a ligában15 kezdőként töltött meccsén 5 alkalommal nem szerzett gólt. Ferrán 12 kezdőként töltött meccsén 4 alkalommal. Mindkettő pontosan a meccsek harmadán nem szerzett gólt.
(BL-ben kicsit jobb a helyzet, ott Haaland mindegyik ilyen meccsén lőtt, Ferrán egy alkalommal nem járt sikerrel, de a Citynek nagyságrendekkel gyengébb csapatokkal kellett játszania, mint a CFC meg a PSG... de még ezzel együtt is pariban vannak kiegyensúlyozottságban, de így Haaland 1 db meccsel jobban áll)
És ismétlem, Ferrán néhány meccsen szélsőként kezdett tavaly és idén is, elképesztő, hogy így tudja verni Haalandot, meg tartani vele a lépést.

Szóval nem hullámzóbb, mint Haaland, vagy más top centerek, csak túlzóak az elvárásaink a Messi/CR korszak után.
Pusztán gólrúgásban Ferrán igenis egy legfelső polcos klasszis, aki nem is hullámzóbb legfelsőbb polcos klasszisoknál.

Ha már Lewyvel van a verseny házon belül, ő 7 meccse 4 alkalommal nem talált be eddig kezdőként a Ligában. BL-ben 2-ből 2-szer nem talált be. Na ez hullámzó. Vagy inkább még csak az se. Se hullámzásban, se helyzetkihasználásban, se semmiben nincs igazából már verseny közte és Ferrán között. Egy valamiben tud még versenyezni, vagy jobb lenni akár, szerintem 20-30 perceket játszva még mindig top3-4 center lenne.
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.07. 09:01:53

bence0330 írta:
2025.12.06. 23:24:31
A büntetőket nem számolva Ferrán idén egyelőre gólerősebb a ligában, mint Mbappé. :) 0,86 vs 0,83/90perc.

Remélhetőleg tartja idén is a tavalyi, góllövésben világklasszis formáját, és év végre mondjuk csak egy Haaland-Kane-Mbappé trió előzi gólerősségre. Egy (bűnrossz) CFC meccs nem a világ vége.

Lewyhez képest is jobban áll, neki 0,74 van, bőven vezeti szerintem a versenyt a kezdőért, kevesebb a rossz meccse is, jobban illik a játékunkba, akkor is, ha nem a tökéletes center, a koránál fogva jobban presszingel (9-esben mindenképp), és gólerősebb is, pedig azért párszor szélsőként lépett pályára, ami miatt elvileg romlania kell a statnak, ott jellemzően rosszebb meccseket is hozott. Ezeket levéve, és csak centerként nézve még nagyobb a különbség.

Egy kis érdekesség: Ferrán 5 alkalommal szerzett mesterhármast (klub és válogatott meccseket is számolva), ebből 1 még a Cityben volt, 1 már nálunk a Valencia ellen, a maradék 3 pedig mind a Betis stadionjában. :D 2 Barca színekben, mindkétszer idegenben, egy pedig a németek ellen, mikor pont a Benito Villamarínban játszották a meccset.
FT-nek és Lewynek is jobb a gól perc átlaga.
Nagyon jó számokat tud hozni, de az a komoly gond vele, hogy iszonyatosan hullámzó. Egyik meccsen kell neki 4-5 helyzet egy gólhoz vagy még annyit sem szerez. Ordító ziccereket hibáz, a következőn olyan kegyetlen, hogy szinte helyzetek sem kellenek a góljaihoz. Mint a tegnapi első gólja. Ha ezt egyensúlyba tudná hozni sokat erősödne és stabilizálódna a csapat az egész szezonra.

A tegnapiért is megérdemel minden dícséretet, remélem meghozza az önbizalmát. Vannak kétségeim, hogy Lewy fog-e kezdeni a Frankfurt ellen, pedig gondolom a meccs előtt Flick ezt tervezte.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.12.06. 23:24:31

A büntetőket nem számolva Ferrán idén egyelőre gólerősebb a ligában, mint Mbappé. :) 0,86 vs 0,83/90perc.

Remélhetőleg tartja idén is a tavalyi, góllövésben világklasszis formáját, és év végre mondjuk csak egy Haaland-Kane-Mbappé trió előzi gólerősségre. Egy (bűnrossz) CFC meccs nem a világ vége.

Lewyhez képest is jobban áll, neki 0,74 van, bőven vezeti szerintem a versenyt a kezdőért, kevesebb a rossz meccse is, jobban illik a játékunkba, akkor is, ha nem a tökéletes center, a koránál fogva jobban presszingel (9-esben mindenképp), és gólerősebb is, pedig azért párszor szélsőként lépett pályára, ami miatt elvileg romlania kell a statnak, ott jellemzően rosszebb meccseket is hozott. Ezeket levéve, és csak centerként nézve még nagyobb a különbség.

Egy kis érdekesség: Ferrán 5 alkalommal szerzett mesterhármast (klub és válogatott meccseket is számolva), ebből 1 még a Cityben volt, 1 már nálunk a Valencia ellen, a maradék 3 pedig mind a Betis stadionjában. :D 2 Barca színekben, mindkétszer idegenben, egy pedig a németek ellen, mikor pont a Benito Villamarínban játszották a meccset.
Peter
Director del Fútbol

2025.07.16. 22:26:50

PR42 írta:
2025.07.16. 22:05:49
A te véleményedre ebben a topikban azóta nem figyelek amióta előjöttél azzal a megnyilvánulással hogy nem is emlékszel arra hogy Torres itt játszik.
Objektívan elmondható hogy nincs igazotok.
Nekem objektíven az a véleményem a fórum adta lehetőségekről, hogy az kifejezetten a szubjektív vélemények helye.

Amennyiben megkérdeztél volna arról, mit is gondolok Torresről a pályán kívül, szívesen válaszoltam volna.
Ehelyett olyan állítások halmazát soroltad fel a gondolataimról, amikről én magam egy szót sem írtam.

Az pedig szurkolóként lehet a szubjektív véleményem, hogy örömmel látnék a pályán Torres helyett jobb játékminőséget képviselő játékost.

Számomra a Torres által mutatott játék a pályán, sem szubjektíven, sem objektíven nem éri el egy barcelonai státuszú támadó minőségi szintjét.

Amit gúnyolódásnak minősítettél, arról nekem határozottan az a véleményem, hogy a csapat javát szolgálná.
Az érvekkel lehet vitatkozni, a véleményeket lehet szembeállítani egymással, pro és kontra ütköztetni, mi és miért lehet konstruktív vagy éppen nem konstruktív, de az érzelmi alapú megközelítések ugyanakkor a természetükből adodóan, nem alkalmasak ugyanerre.
PR42
Jugador d'estrella

2025.07.16. 22:05:49

Troym írta:
2025.07.16. 21:29:16

Összefoglalva én futnék egy kört Alvarezért, mert mi van, ha összejön, de Deco tudom, hogy nem fog.
Valid.
Fussanak egy kört.
Az itt elmondott 1000 okból kifolyólak bukjanak el, aztán fussanak meg 1000 kört mások után is. Aztán bízunk benne hogy majd valami bejön.

Szóval ja, dolgozzanak aztán lesz valami.
Ez így tényleg valid.

Valamiről tudni fogjuk hogy megpróbálták, valamiről nem.

Van logika abban amit mondasz és szeretném Alverezt itt látni.

Szerintem Deco dolgozhatna jobban de a mostani stratégiájával egyetértek.

Legfontosabb volt a kapus aztán a szélső.
Utána csatár.
Kell majd vkp meg szélsővédő is.

Hogy melyik a legfontosabb, melyikre van jelölt és pénz, kit akar elsősorban Flick stb ezeket nem tudom.

Az fix hogy mindenkinek más a véleménye.

Torres viszont kiváló, stabil és eredményes szezont futott, ez objektíven így van.
Szerintem butaság jutalmul eladni. Nem az Ajax vagyunk.
Peter írta:
2025.07.16. 21:52:59
PR42 írta:
2025.07.16. 20:46:50
Lehet reszelni a gittet de szerintem felesleges.
Következő szezonra is Lewy + Torres lesz.
Senki sem állította az ellenkezőjét, sőt mi több, gittet reszelve még drukkolni is lehet majd Torresnek, max lesznek akik nem bírózni, nem szerencsét emlegetni, nem sérülésekre és hiányzókra fognak hivatkozni, nem fognak minden mögötti összeesküvéseket kreálni, ha megérkezik a csapat az elhasalás olyan fájó pillanatához, amit optimális vagy normális körülmények között magától értetődően átugrott volna..... :mrgreen:
A te véleményedre ebben a topikban azóta nem figyelek amióta előjöttél azzal a megnyilvánulással hogy nem is emlékszel arra hogy Torres itt játszik.
Ha utálod, utáld, szíved joga, csak hülyeségeket ne beszélj és ne verd tele a fórum rosszindulattal.

A srác kupa elődöntőben, kupa döntőben és BL elődöntőben is rúgott gólt, bajnoki döntőn meg adott 3 gólpasszt.
Ha erre te nem emlékszel akkor ott veled van a baj, nem a játékossal.
Innentől kezdve a gúnyolódásodra sincs szükség és az érveidre se.
Utálod és bármit kitalálsz hogy utálhasd. Más meg szereti vagy eltűri és a helyén kezeli.
Peter írta:
2025.07.15. 00:47:05
Troym írta:
2025.07.14. 20:40:03
azért nem ez a jó cserecsatár szintje.
Számomra mindent elmond a srácról, hogy nagyon hosszú idő után csak és kizárólag arról jutott eszembe egyáltalán a barcelonai létezése is, amikor itt és most megláttam a topicját..... :mrgreen:

Gyorsan bele is néztem a topicba, miközben azonnal - sajnos kicsit elhamarkodottan - az villant be, na végre túladtunk rajta.....de sajna csalódnom kellett.
Objektívan elmondható hogy nincs igazotok. A legtöbb Kezdő szintű csatár nem rúgott ennyi gólt fontos meccsen idén tavasszal mint ő. Ez tény.
Peter
Director del Fútbol

2025.07.16. 21:52:59

PR42 írta:
2025.07.16. 20:46:50
Lehet reszelni a gittet de szerintem felesleges.
Következő szezonra is Lewy + Torres lesz.
Senki sem állította az ellenkezőjét, sőt mi több, gittet reszelve még drukkolni is lehet majd Torresnek, max lesznek akik nem bírózni, nem szerencsét emlegetni, nem sérülésekre és hiányzókra fognak hivatkozni, nem fognak minden mögötti összeesküvéseket kreálni, ha megérkezik a csapat az elhasalás olyan fájó pillanatához, amit optimális vagy normális körülmények között magától értetődően átugrott volna.....

Aki szurkolóként megélte, túlélte a legendák pályán mutatott végjátékának éveit, annak Torres léte vagy nem léte nem oszt és nem szoroz ....:mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.07.16. 22:12:49-kor.
Válasz küldése