Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Másképp kell reagálni egy előre vágott labdára, mint egy jól sikerült kiugratásra, ahol az ellenfél csatára gyakorlatilag egy az egyben vezetheti a kapusra a labdát.
Szezon elején említettem is, hogy mennyire érzi ezeket a kifutásokat, volt is szó róla a fórumon, az volt igazából a "vita" tárgya, hogy mikor lője ki a stadionból vagy egyszerűen vágja előre, mert utóbbiból egyszer volt egy kis baj. Ezekből Joannak minden meccsen volt legalább 2-3 ilyen. Egyedül az Oviedo sült el rosszul, de az nem hiszem hogy még egyszer előfordulna, főleg komoly meccseken.PR42 írta: ↑2025.11.06. 22:15:26Maximálisan igazad van.
Ez is olyasmi ami mutatja hogy Flick hajlandó változtatni.
Az elején azt kérte Tektől amit kért Garciától vagy Mats-tól, hogy éljen együtt a játékkal.
Aztán belátta hogy ez Teknek nem megy. Azóta Tek ül a vonalon és alig-alig jön ki.
Ez az átemeléses dolog is olyan hogy miért ne jöjjünk ki és várjuk a vonalon a labdát, ha úgy sem fogunk ziccert?
Teknek volt már idén jó meccse, de igazából jól meglőtt labdákat nem nagyon fog, csak azt szedi ki amit illik. Én elégedett vagyok vele mint csere kapussal, főleg ha edzéseken hasznos és Garciának sokat tud tanítani, de az biztos hogy nem elit. Mindenesetre jó fejnek tűnik, vicces tag![]()
Maximálisan igazad van.
Nem emlékszem 5-10 átemelős gólra JGarcia ellen, mert ő ért a kifutásokhoz, megelőzéshez, ahogy írtam is, Tek meg nem.Zoldbela írta: ↑2025.11.06. 17:11:48Ki lehet "mozdulni", de ha átemelhetik felette a labdát, akkor minek?Troym írta: ↑2025.11.06. 16:38:24Nem mer kimozdulni, mert az első 3-5 nálunk játszott meccsén anno megtette és kapta a pirosat és a tizenegyeseket, mert nem ért hozzá, nem is fogja megtanulni 35 évesen nyugdíj után.
Szerintem is köze van a növekvő kapott gólok számának a Tek megjelenéséhez is, én hétvégén is már JG-vel a kapuban kezdenék, nincs vesztegetni való időnk, pontunk.
Ahogy írod, nem mozdul ki Tek, ez is egy része a sok szólónak 1v1 a kapus ellen.
Ki lehet "mozdulni", de ha átemelhetik felette a labdát, akkor minek?Troym írta: ↑2025.11.06. 16:38:24Nem mer kimozdulni, mert az első 3-5 nálunk játszott meccsén anno megtette és kapta a pirosat és a tizenegyeseket, mert nem ért hozzá, nem is fogja megtanulni 35 évesen nyugdíj után.
Szerintem is köze van a növekvő kapott gólok számának a Tek megjelenéséhez is, én hétvégén is már JG-vel a kapuban kezdenék, nincs vesztegetni való időnk, pontunk.
Ahogy írod, nem mozdul ki Tek, ez is egy része a sok szólónak 1v1 a kapus ellen.
Nem mer kimozdulni, mert az első 3-5 nálunk játszott meccsén anno megtette és kapta a pirosat és a tizenegyeseket, mert nem ért hozzá, nem is fogja megtanulni 35 évesen nyugdíj után.Chino írta: ↑2025.11.06. 15:56:07Nem lehet mostanában Tek-en elverni a gólokat, de nagyon sok esetben magát hozza kiszolgáltatott helyzetbe.
Nem is feltétlenül a védelmen múlik, hogy a hosszan belőtt labdák ennyire veszélyesek, a lengyel soha nem mozdul ki a kapuból, így sokkal nagyobb területet játszhat meg az ellenfél.
Nem tudom, hogy ennyire nem él együtt a játékkal vagy bizonytalan, de sok ilyen helyzetben/gólban ő is ludas.
Ehhez hozzá kell tenni, hogy rajta kívül volt másik 10 játékos is a pályán, ráadásul cserék, tehát friss játékosok is bejöttek és ennek ellenére ők sem tudták meccsben tartani a csapatot.
A 3. gól mindenhol kapushiba. Kiszorított helyzetből, gyenge lövés, azt illett volna védeni. Szerintem.
Nem tartotta meccsben a csapatot, amikor lett volna még esély egy döntetlenre.
Ez egy nagyon jó kérdés.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.10.05. 18:31:31Nekem kérdéseim lennének, mi volt az elképzelés Tek-el? Lébecol a padon edzésekre benéz és fizetik? Mert pályára nem való.

Dibunak 2029-ig van szerődése az Astonnal, kizárt, hogy 40M alatt elengednék, nekünk meg ilyesmire most nincs lóvénk, amíg ott a hulladék védelem, meccsenkénti átlag 2 kapott góllal... Plusz Dibu fizetése is több, mint most Stegené, szóval regelni se nagyon tudnánk jelen állás szerint...Khyzz írta: ↑2025.05.19. 11:54:24Meg kel köszönni neki, hogy beugrott a szezont megmenteni, azért vannak benne érdemei, nagy mentései. Felőlem cserekapusnak maradhatna is.
Emi Martinez érkezését azért támogatnám mert ő tipikusan az a kapus aki a legnagyobb szükség idején a legjobb, a kulcspillanatokban véd és teszi hozzá a magáét. Megnézném itt.
Valamit ezzel jövőre kezdeni kell, mert ilyen sima gólokat nem lenne szabad kapni. Kapusnak kb esélye sincs, illetve plusz energia hátraszaladni, hogyha lesállás volt és ha azt csak az akció után intik be.szbsz írta: ↑2025.05.19. 00:41:59Ha ma ő véd se lett volna nagyon más a dolog, ugyanúgy kaptunk volna 3-at, sőt ha Dibu Martinez, Courtois, Oblak, Donnarumma stb. a kapus is benyeltük volna mind: A góljaink 90%-a ugyanis védelmi hibából születik és nem kapushibából!!!
Teljesen mindegy ki áll a kapuban amíg ennyire retek a védelem, addig meccsenként átlag 2 gólt fogunk kapni az fix!
megj.: Ez az irtó risky lestaktika csak akkor működhetne ha lenne két brutál gyors és magabiztos belső védőnk, jelenleg jóindulattal is csak 1 van...