Jelenleg Roony szerintem kicsit jobb nála. Szomorú, de ez van, Yamal neve viszont már túl nagy ahhoz, hogy ne kerüljön be a kezdőbe, ha egészséges.
Nyilván hamarosan újra top formában láthatjuk, de ez most gyenge, nem szabadna kezdetni ilyen formában úgy, hogy van egy egyre komolyabb játékot mutató helyettese.
A magánéletét hagynám, de azt a részét, ami a klubot is érinti, nem engedném, mert ez nem az ő magánélete, ennek hatása lehet ránk, lehet, hogy volt hatása a meccsre is, nem tudom. Plusz nyomást rak ránk, és feltüzeli az ellenfelet, akiknek amúgy kb ez a gyengéjük, mert amúgy általában nehéz feltüzelni. Szóval ez egy rossz PR és rossz taktikai húzás is volt, potenciálisan (lehet amúgy semmi köze nincs ennek az igazsághoz a meccset tekintve, de inkább tud így elsülni negatív irányban, mint fordítva). Ezt a részét megtiltanám neki a klub helyében.
Amúgy nem lesz vele szerintem gond, hamar húzóember lesz, de ezeket a tinikre jellemző felelőtlenségeit tényleg ki kell belőle nevelni valahogy. Ebben tanuljon szépen Pedriéktől. Egy szintig jó a vagányság, támogatom, de egy szint felett ez már simán átmehet negatívba, ahol soka utálják meg, és az a focijára is rossz hatással lehet.
Amúgy meg lehet, hogy ez az egész aranylabda mizéria is betett neki kicsit, lehet simán elhitte, hogy ő a világ második legjobb focistája, sőt, igazából az első, akit "kiraboltak" az újságírók, és hogy ez olyan magától értetődő és már örökre így lesz. Tinédzserként extra nehéz ezt kezelni. Vagyis gondolom, mert sosem volt ilyen problémám. 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy