Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt aláírom, hogy a kommunikáció lehetett volna jobb, nyilván. De a miérteket nem kell megkérdőjelezni. Grúziát tudják már megugrani Yamal nélkül is...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.11. 12:17:37Jön is a meglepődött Pikachu fej:bence0330 írta: ↑2025.11.11. 11:45:14Remek! Jó ütemben csinálták, annál jobb hírt meg nem is kaphattunk, hogy kimarad a selejtezőkről, remélem ez csak valami minimálisan invazív beavatkozás, amit 1-2 hét alatt ki is hever.
Gondolom látszott, hogy nem fog elmúlni magától (konzervetív terápiával), látszott is a hetekben azon, ahogy 1v1-ezett, hogy indulósebesség gyengült, hirtelen irányváltásokkal gond van.
Annál nem nagyon lehetne szerintem lejjebb, hogy valaki egy ilyenen cirkuszoljon, ha ezt megteszi valaki a válogatottnál, akkor szurkolok, hogy kizúgjanak egy kettős vereséggel a biztos vb helyről. De ilyen gusztustalanságot egy (pont válogattot szünet óta) sérüléssel küszködő fiatal, műtétre szoruló játékos felé nem nézek ki senkiből, pláne nyilvánosan, remélem még random madridi fórumokon is nagyon kevés ilyen lesz.(Reshad Rahman)"De la Fuente: “I'm shocked, I've never been through a situation like this before, and I don't think it's normal at all”![]()
“Everyone is surprised, you don't know anything, no news reaches you and you don't know any details, then they suddenly tell you”"
Borzasztó...Hallatlan...Egy 18 éves széthajtott tehetséget kezelni mernek...Felháborító, ahelyett hogy félig sérülten, begyógyszerezve játszassa és 6-0-nál is csak a 80-adik percbe hozza le:DMindezt úgy hogy 3 ponttal és vagy 12 góllal jobb aránnyal vezetnek és a majdnem tökutolsó Grúziát kell megverni a legrosszabb esetben is biztos csoportelsőséghez.
Ideje megint egy emberként fellázadni a spanyol kluboknak ellenünk egy ekkora bűntett miatt.
Ugyanitt Mbappé megint hazamehet majd az első bokánrúgás után![]()
Jön is a meglepődött Pikachu fej:bence0330 írta: ↑2025.11.11. 11:45:14Remek! Jó ütemben csinálták, annál jobb hírt meg nem is kaphattunk, hogy kimarad a selejtezőkről, remélem ez csak valami minimálisan invazív beavatkozás, amit 1-2 hét alatt ki is hever.
Gondolom látszott, hogy nem fog elmúlni magától (konzervetív terápiával), látszott is a hetekben azon, ahogy 1v1-ezett, hogy indulósebesség gyengült, hirtelen irányváltásokkal gond van.
Annál nem nagyon lehetne szerintem lejjebb, hogy valaki egy ilyenen cirkuszoljon, ha ezt megteszi valaki a válogatottnál, akkor szurkolok, hogy kizúgjanak egy kettős vereséggel a biztos vb helyről. De ilyen gusztustalanságot egy (pont válogattot szünet óta) sérüléssel küszködő fiatal, műtétre szoruló játékos felé nem nézek ki senkiből, pláne nyilvánosan, remélem még random madridi fórumokon is nagyon kevés ilyen lesz.
(Reshad Rahman)"De la Fuente: “I'm shocked, I've never been through a situation like this before, and I don't think it's normal at all”![]()
“Everyone is surprised, you don't know anything, no news reaches you and you don't know any details, then they suddenly tell you”"
Abszolút egyet értek.bence0330 írta: ↑2025.10.26. 19:47:53Jelenleg Roony szerintem kicsit jobb nála. Szomorú, de ez van, Yamal neve viszont már túl nagy ahhoz, hogy ne kerüljön be a kezdőbe, ha egészséges.
Nyilván hamarosan újra top formában láthatjuk, de ez most gyenge, nem szabadna kezdetni ilyen formában úgy, hogy van egy egyre komolyabb játékot mutató helyettese.
A magánéletét hagynám, de azt a részét, ami a klubot is érinti, nem engedném, mert ez nem az ő magánélete, ennek hatása lehet ránk, lehet, hogy volt hatása a meccsre is, nem tudom.
Amúgy az valahogy sehol sincs említve, hogy nemrég Vinicius a 25. születésnapjára egy 3 napos többszáz fős bulit tartott, ahová többször ki is kellett hívni a rendőrséget, sőt jelenleg bírósági per is folyik a rendezvény. Mindössze néhány cikkben van róla szó.bence0330 írta: ↑2025.10.28. 12:56:44Ez a bulizós festett kép szerintem is röhejes, főleg egy absztinens embernél. Meg úgy általában a magánéletéről. Egyetértek azzal, hogy undorító lejárató kampány folyik ellene, csak itt most szerintem kivételesen (talán először?) adott rá okot is. Ebből az (előre) arcoskodós témából én nem akarok nagyon többet látni, mert csúnyán vissza tud ütni, a kedvenc csapatom számára negatív hatása lehet, és ezért érdekel, a többi része a magánéletének nem érdekel, meg ránézésre nincs is vele baj, arról ő nem tehet, hogy nyolcvanmillió helyen posztolják, hogy barátnője van, vagy ha egyszer csap egy (maga számára alkoholmentes) bulit, akkor az szintén nyolcvanmillió helyen megjelenik, és olyan érzést kelt, mintha végigbulizná az életét. Ez a része teljesen röhejes, és undorító.
Amíg Barca-drukkerek vagyunk, mindig kettős mérce lesz madridékkal szemben. Ez is undorító, de ez van.
Az biztos, hogy rettegnek tőle, ha formába lendül (és azért mellette a csapat is valamennyire), akkor lesz is rá okuk. Azért ehhez a madridi győzelemhez rengeteg rossz csillagállás is kellett, lehet, hogy jelen állapotunkban a tavalyi szétesett Madridtól is kikaptunk vonlna. Az egyik rossz csillagállás meg pont a zsenink rossz állapota. Viccelődhetnek a mémekkel, ahogy Carreras elővette a zsebéből pár másik tárgy után, de ez egy 30-40%-os Yamal (sem) volt.
A magas fizetést nem a múltban nyújtott, hanem a jövőben elvárt teljesítményért adják, amit a múltbéli eredmények alapján feltételeznek.Zoldbela írta: ↑2025.10.27. 12:49:59Nyilvánvaló, hogy még nem 24 éves fejjel gondolkodik!Andris írta: ↑2025.10.26. 19:57:07Én fenntartom, hogy korai arra a következtetésre jutni, hogy a magánélete (celebkedés, barátnő, jachtozás, akármi) nyomja rá a bélyegét a formájára. Ezek csak ködszurkálások, igazán messze túl rövid időablak alapján ráadásul, és szerintem inkább csak a személyes unszimpátiából fakadnak. Én se szeretem a mindenféle sztáralűröket, se az ostoba tini szokásokat, de attól még nem biztos, sőt nem valószínű, hogy bármire is igazán komoly kihatással vannak (mármint abból, ami edzésen meg a pályán történik).
Szerintem egyszerűen vagy nem teljesen százas még, vagy nem jött vissza még a fizikai forma a kiesett időszak után.
Ez 1-2 meccsen, 1-2 héten belül teljesen fel tud számolódni, ha tényleg ez van és az edzők odafigyelnek rá.
Azt nem értem, hogy miért kell a focival és különösen esetleg a madriddal foglalkozni a privát közösségi média felületein, bár nem tudom pontosan mi volt ennek a tartalma, mert nagyon igyekszem minden ilyenről tudomást sem venni. Igazán rohadtul nem érdekel a focistáknak egy perce sem, amit nem a pályán töltenek. De annyi beszűrődik hozzám is, hogy most is volt valami, és korábban is voltak ilyenek (pl psg, vagy franciák?)... erről szerintem sürgősen le kell szokni.
Azt se gondolom, hogy a svéd gyerekre kéne cserélni csak mert most van 1-2 rossz hete.. sokkal nagyobb kárt lehet ezzel okozni. Minden marad úgy ahogy van, és nincs ezzel semmi gond. Az meg nem új, hogy a tini sztárokra fokozottan oda kell figyelni, ez már csak és kizárólag Flick és a klub felelőssége: 110%ot kell elvárni edzésen, visszafogottságot a foci világával kapcsolatos pályán kívüli létezésben, és minimum heti egy alkalmat egy profi pszichológusnál. És ez mindenkire igaz kb, de a fiataljainkra különösen.
Ha a pályán nem tud mit kezdeni vele az ellenfél, akkor csak rá kell küldeni egy vérmes csajt, és egy héten belül még lépni sem tud a pályán! A tomboló hormonokkal a legnehezebb megküzdeni.
Nagyon sok fiatal titán karrierje csúszott félre a buli, pia (ez Yamalnál kihúzható), nők trión.
Igenis, vannak tehetségek, akiknél saját érdekükben bele kell szólni a magánéletükbe!
Nincs arra mentség, ha valaki 18 évesen gyengébben teljesít mint 15-16 évesen.
Ronaldinho karrierje sem attól lett rövid, hogy későn teljesedett ki, vagy elfelejtett volna focizni!![]()
Legitimálni nem lehet, ugyanakkor ne szenteskedjünk már, mindenki úton útfélen belénk törli a lábát, de mi meg maradjunk kussban, mert az olyan úriemberes. Negreira-fél cirkuszra mik a bizonyítékok? Mégis két naponta felmerül. Tavaly akkor mi is mehettünk volna meccs után hőbörögni. Nem emlékszem, melyik játékos ment oda az ösztönlény kurtoához a győzelem után arcoskodni, hogy nyáron járt a pofád, hogy csak tét nélküli meccsen tudunk benneteket legyőzni, mégis 4/4 volt tavaly, két kupával a zsebben.
Ennyit hagyok benne.
Így van, Frenkie is ezt nyilatkozta a meccs után amikor kérdezték. Elküldte a fenébe a médiát hogy megint hazudnak.
Andris írta: ↑2025.10.27. 16:20:41A tavalyi egy bravúros szezon volt, azt gondolom hogy törvényszerűen nem jut ilyen minden évben, de még csak minden másodikban se. Jobb ha ezt eszünkbe véssük.
Minden rossz meccs, sőt minden rossz hónap után se kell feltétlen azonnal konzekvenciákat, személyi vagy csapatrész felelősöket keresni (és találni).
Ezzel alapvetően nem tudok vitatkozni, nem mintha mindenáron akarnék.csababarca írta: ↑2025.10.27. 14:32:16Andris, én azért kritizálom, mert közben óriási az arc.
Ilyenkor kell beletenni pluszba a munkát, csúszni-mászni, leszegett fejjel robotolni mint a gép.
Óriási öngól volt ez a nyilatkozat a meccs előtt, szépen a visszájára sült el.
Ha egy sima formahanyatlásról lenne szó, semmi gond, majd kijön belőle, nyilván ennél lesz jobb.
De ne dumáljon már be tojáshéjjal a fenekén olyanokat az éterbe, mint meccs előtt.
Aztán majd ő is csodálkozik, mint Vinicius, hogy miért gyűlölik majd meg minden pályán.
Ezt adom. Annyiban árnyalnám, hogy egy podcastben, a haverjának válaszolt, nem hivatalos interjúban jelentett ki bármit. Meg még igaza is volt.csababarca írta: ↑2025.10.27. 14:32:16Andris, én azért kritizálom, mert közben óriási az arc.
Ilyenkor kell beletenni pluszba a munkát, csúszni-mászni, leszegett fejjel robotolni mint a gép.
Óriási öngól volt ez a nyilatkozat a meccs előtt, szépen a visszájára sült el.
Ha egy sima formahanyatlásról lenne szó, semmi gond, majd kijön belőle, nyilván ennél lesz jobb.
De ne dumáljon már be tojáshéjjal a fenekén olyanokat az éterbe, mint meccs előtt.
Aztán majd ő is csodálkozik, mint Vinicius, hogy miért gyűlölik majd meg minden pályán.
Andris, én azért kritizálom, mert közben óriási az arc.
Szeretném külön felhívni pár részre a figyelmed abból, amit korábban leírtam:Zoldbela írta: ↑2025.10.27. 12:49:59Nyilvánvaló, hogy még nem 24 éves fejjel gondolkodik!
Ha a pályán nem tud mit kezdeni vele az ellenfél, akkor csak rá kell küldeni egy vérmes csajt, és egy héten belül még lépni sem tud a pályán! A tomboló hormonokkal a legnehezebb megküzdeni.
Nagyon sok fiatal titán karrierje csúszott félre a buli, pia (ez Yamalnál kihúzható), nők trión.
Igenis, vannak tehetségek, akiknél saját érdekükben bele kell szólni a magánéletükbe!
Nincs arra mentség, ha valaki 18 évesen gyengébben teljesít mint 15-16 évesen.
Ronaldinho karrierje sem attól lett rövid, hogy későn teljesedett ki, vagy elfelejtett volna focizni!![]()
Nyilvánvaló, hogy még nem 24 éves fejjel gondolkodik!Andris írta: ↑2025.10.26. 19:57:07Én fenntartom, hogy korai arra a következtetésre jutni, hogy a magánélete (celebkedés, barátnő, jachtozás, akármi) nyomja rá a bélyegét a formájára. Ezek csak ködszurkálások, igazán messze túl rövid időablak alapján ráadásul, és szerintem inkább csak a személyes unszimpátiából fakadnak. Én se szeretem a mindenféle sztáralűröket, se az ostoba tini szokásokat, de attól még nem biztos, sőt nem valószínű, hogy bármire is igazán komoly kihatással vannak (mármint abból, ami edzésen meg a pályán történik).
Szerintem egyszerűen vagy nem teljesen százas még, vagy nem jött vissza még a fizikai forma a kiesett időszak után.
Ez 1-2 meccsen, 1-2 héten belül teljesen fel tud számolódni, ha tényleg ez van és az edzők odafigyelnek rá.
Azt nem értem, hogy miért kell a focival és különösen esetleg a madriddal foglalkozni a privát közösségi média felületein, bár nem tudom pontosan mi volt ennek a tartalma, mert nagyon igyekszem minden ilyenről tudomást sem venni. Igazán rohadtul nem érdekel a focistáknak egy perce sem, amit nem a pályán töltenek. De annyi beszűrődik hozzám is, hogy most is volt valami, és korábban is voltak ilyenek (pl psg, vagy franciák?)... erről szerintem sürgősen le kell szokni.
Azt se gondolom, hogy a svéd gyerekre kéne cserélni csak mert most van 1-2 rossz hete.. sokkal nagyobb kárt lehet ezzel okozni. Minden marad úgy ahogy van, és nincs ezzel semmi gond. Az meg nem új, hogy a tini sztárokra fokozottan oda kell figyelni, ez már csak és kizárólag Flick és a klub felelőssége: 110%ot kell elvárni edzésen, visszafogottságot a foci világával kapcsolatos pályán kívüli létezésben, és minimum heti egy alkalmat egy profi pszichológusnál. És ez mindenkire igaz kb, de a fiataljainkra különösen.