Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pedri is expected to start from the bench for Spain tonight.
Pont ezért pihentetném, kimerültségre panaszkodott a minap amúgy is. Ha ő kulcsfontosságú, akkor ne gyilkoljuk le. A félhulla Pedrinél meg amúgy is jobb egy friss cserejátékos is, láttuk, milyen a Sevilla ellen, amikor nem bírja, és lehetett látni a PSG meccs után már előre, hogy nem fogja bírni. És ugye egy fullos támadósor mellett még ellenne néha egy kisebb csapat ellen félgőzzel is, feleakkora nyomás nehezedne rá, de így, hogy nem működik a letámadás a hiányzók miatt, iszonyatosat kell melóznia, nem csak eldugni kell a lasztit a hollanddal.
Ez most is bebizonyosodott. Szinte hihetetlen, hogy a válogatottmeccsek mennyivel nagyobb érdeklődést váltanak ki. Mi hajlamosak vagyunk a klubfocis burokból ítélkezni, a valóság ezzel szemben az, hogy az emberek többségét egyáltalán nem érdekli a klubfoci, a válogatottfoci sokkal nagyobb tömegeket mozgat meg. Elképesztő, hogy olyan országokban is, ahol a bajnokikon néhány száz ember lézeng, a válogatottmeccseken csordultig megtelnek a 60 ezres arénák is. Sokkal nagyobb érdeklődést vált ki a válogatottfoci. Semmivel nem kevésbé fontos, csak a válogatottban sokkal kevesebb meccset játszanak, mint a klubokban, már csak ezért is értelmetlen a terhelés terén a válogatottakra mutogatni.

Figyelj, általánosságban tök igazad van, de se Yamal, se most Olmo esetén nem igaz az általánosság. Olmo estén hogy tervezed be a naptárját ha sérült mindkettő pótlására szánt ember? És abból 1 szintén válogatottnál sérült meg. Olmo az év elején 45 perceket játszott max, mert még volt Fermin...brazilfan írta: ↑2025.10.11. 09:21:08Szerintem nem jó irány egy-egy válogatott szünetre fogni a sérüléseket, hiszen a játékosok felkészítése és karbantartása a kluboknál történik. Ráadásul a válogatott meccsek a bajnoki és a kupameccseknél nem kevésbé fontosak, azokon is a lehető legjobb összeállításban kell játszani, azoknak a meccseknek is van tétjük.
A válogatott szünetek adva vannak, a szezonkezdetkor is tudni lehet, hogy a válogatott focisták mikor fognak játszani. Akár előre meg is lehetne tervezni a kimagaslóan játszó, de sérülékeny játékosok naptárát, hogy a klubjaikban ne legyenek agyonjátszatva. Ehelyett megy a felelősséghárítás a válogatottra.
Szerintem nem jó irány egy-egy válogatott szünetre fogni a sérüléseket, hiszen a játékosok felkészítése és karbantartása a kluboknál történik. Ráadásul a válogatott meccsek a bajnoki és a kupameccseknél nem kevésbé fontosak, azokon is a lehető legjobb összeállításban kell játszani, azoknak a meccseknek is van tétjük.
https://www.transfermarkt.com/dani-olmo ... ler/293385

Ha még csak annyi lenne vele a gond, hogy óvni kelll! 30-40 percekre ha top játékosunk lenne, már nem lenne felesleges teljesen, hogy leigazoltuk. De amúgy az a fő gond szerintem, hogy tavaly ősszel-télen még legalább az volt, hogy visszatért, volt 1-2 top meccse, 1-2 szürke, lesérült, visszatért, és ez ment körbe-körbe, voltak legalább jó meccsei. Idén 2 hónap után 0 sérüléssel volt 1 db jó meccse. Akkor már inkább a tavalyi verziója... ő valamiért csak megy lefelé a lejtőn sérülés nélkül is.bence0330 írta: ↑2025.10.10. 15:53:46Hihetetlen...
Egyrészt az is, hogy a fél kezdő sérült, másrészt az, hogy szerintem először amióta nálunk van 4 meccsből 3-at végigtolt, és azonnal ki is dől ismét.
Ez így az a baj nagyon sokba kerül, hogy van egy játékosunk, ráadásul kulcsposzton, akit folyamatosan egész szezonban óvni kell a széltől is, és folyamatosan le kell hozni 45/60 perc játék után túlterhelés miatt.
Hihetetlen...
A kapust tartottam a legsürgetőbbnek. Ami a "szélsőket" illeti, én teljesen más hadrendben játszanék. Tiszteletben tartom, ha te nem.
Én ugyan nem. Csekkold a Hátország topikot, tegnap linkeltem a siralmas pénzügyi eredményünkről. Veszteségesek voltunk. Ismét. Ennek a fényében nem meglepő, hogy nem nagyon tudunk igazolni. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy a meglévő állományunkat ne szórakozzuk el. Flick-re hivatkozol mindig, hogy ez meg az nem kellett neki. Ezt tudjuk, csak jogában áll bárkinek ezzel egyet nem érteni.
Ha jól emlékszem, te pont a középső védő leigazolását tartottad a legsürgetőbbnek, a szélsőt pedig sokkal kevésbé, ahová ha nem igazolunk nem itt tartanánk az eredményekkel. Ha ugyanarra a posztra van két kezdő szintű játékos, illetve egy fiatal akire Flick láthatóan számít, akkor szerintem jók vagyunk, főleg a jelen helyzetben , amikor transzferre már semmi pénz nem volt és egy Roonyt is épp, hogy sikerült regisztrálni.gránit írta: ↑2025.10.10. 14:42:44Karma. Minden poszton lesérül mindenki, ahol hitvitát indítottak azzal kapcsolatban, hogy márpedig megvagyunk.Troym írta: ↑2025.10.10. 14:23:41Dani Olmo is undergoing tests right now because he might have a muscle tear. He was experiencing discomfort since yesterday and today he could no longer train.
mundo
Szerintem lassan kijelenthető, hogy Olmo alkalmatlan ehhez a szintű élsportra egészségügyileg, meg kéne fontolni a lecserélését.
Olmóval háromszáz évre írtunk alá, konkrétan 2030-ig. Én az előző szezonját pozitívabbnak értékelem, mint az átlag, főleg ősszel. Gólokat szerzett, csereként beállva lendületet adott, támadásban másik sebességi fokozatba kapcsoltunk vele. A sérülései viszont aggasztóak, és mostanában már a gólok sem jönnek tőle.
Torrét én nem adtam volna el, bár nem világklasszis, de egy egész jó játékos. A sérülésekkel meg az is probléma, hogy az állva maradt alternatíváknak kell végigtolniuk a mérkőzéseket, és tavaszra kifulladhatnak.
Hihetetlen...Troym írta: ↑2025.10.10. 14:23:41Dani Olmo is undergoing tests right now because he might have a muscle tear. He was experiencing discomfort since yesterday and today he could no longer train.
mundo
Szerintem lassan kijelenthető, hogy Olmo alkalmatlan ehhez a szintű élsportra egészségügyileg, meg kéne fontolni a lecserélését.
Karma. Minden poszton lesérül mindenki, ahol hitvitát indítottak azzal kapcsolatban, hogy márpedig megvagyunk.Troym írta: ↑2025.10.10. 14:23:41Dani Olmo is undergoing tests right now because he might have a muscle tear. He was experiencing discomfort since yesterday and today he could no longer train.
mundo