Héctor Fort

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
gránit
Director del Fútbol

2025.08.15. 14:33:21

Igen, az még akár működhetne is, csak az meg a játékos részéről lenne lúzerség (alacsonyabb aláírási pénz és alacsonyabb fizetés 2026-ra). Martinez is el tudta játszani ennek kivédését, és a vezetőség sajnos vevő az ilyesmire. Martinez sem kapott volna olyan fizetést, ha megkérjük az árát. Az ilyen vezetőség mellett véleményem szerint jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. És nem hiszem, hogy 2-3 millió euróért kelne el, egy sokszoros spanyol (!) korosztályos válogatottról beszélünk, 19 évesen már benne van 900 perc a spanyol bajnokságban, remek befektetés lehet bárkinek. Szép licit alakulhatna ki érte, persze egy normális vezetőség mellett.

Amúgy olyan keveset azért nem játszott az előző szezonban. Nagyon szeretjük a szerepét lesajnálni, mintha egy percet se játszott volna, de azért 578 perc a bajnoksában, az is több mint hatmeccsnyi játékidő, és összesen 17-szer vetettük be csereként. Ez meccsenként átlagosan 34 perc, 17 bajnokin, majdnem a bajnokik felén... Ennek a hiánya is számíthat. És visszaüthet. Én nem karcsúsítanám tovább a keretet. Érthető álláspont az is, hogy adjuk el, lássunk belőle szép pénzt, ebben az esetben viszont fokozottan reménykedjünk abban, hogy nem üt be egy komolyabb sérüléshullám.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.08.15. 14:27:28

Nyilván kölcsönt csak hosszabbítással érdemes, ezt igazából annyira evidensnek gondoltam, hogy nem írtam hozzá. Ha most eladnánk egy egy éve nem játszó lejáró szerződésű tinit hosszabbítás nélkül, azért kb kaphatnánk... 2-3 milliót, esetleg? Kölcsönnel szépen fel lehetne tornászni az árát, potenciálisan.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.08.15. 14:17:20

bence0330 írta:
2025.08.15. 14:08:10
40-50 milliót egy szerződése utolsó évében lévő
2023-ban nem volt lejáró szerződéses. Alapember Hollandia legerősebb csapatában, talán ezért. Hogy mennyire nagy becsben tartják, mutatja, hogy neki a legmagasabb a fizetése az egész csapatban, és ezen a sérülése sem változtatott semmit. Jókora summát fizettek volna érte még 2024-ben is. 2023-ban meg pláne.
bence0330 írta:

Hogy adnál el egy tinit jó pénzért, aki egy éve nem focizott?
Úgy, hogy amúgy egy jó játékos, és ezt mindenki tudja.
bence0330 írta:

Pont azért kéne vagy kölcsönadni
Lejáró szerződésest kölcsönadni... #-o Nézd, én értem, hogy Laportáék miért ajándékoznak játékosokat más kluboknak. De egy szurkoló miért kíván ilyet? :D
bence0330 írta:
De a legjobb reális megoldás az, amit konstansan csinálunk a hasonló esetekben, a játékjoga 50%-át eladni, aztán majd pár év múlva kapunk érte szép summát, ha bejön.
Ez még akár egy járható út is lehet. A kölcsönadásra kaptam fel a fejem, az teljesen elfogadhatatlan. A visszavásárlási opciónak sem látom értelmét. Minek fizessünk azért, hogy aztán visszakerüljön. Ablakon kidobott pénz. Akkor inkább maradjon tartaléknak. Ha mindenképp szabadulni akarnak tőle, akkor adjuk el. De én már az átigazolási szezon végét várom, remélem, nem szórják ki addig a "fél" csapatot azért, hogy Rashford böhöm fizetését be tudják illeszteni. Már várom a végét, hogy addig ne csináljanak több hülyeséget.
bence0330

gránit írta:
2025.08.15. 13:24:23
Ezért kellett volna kölcsönadogatás helyett eladni. Ez volt az egyik legdurvább elkótyavetyélésünk. Nem Bartomeu alatt, se nem gonosztebasz műve volt, hanem Laportáéké. Elképesztő formában játszik a pali, két meccs, két gól. Iszonyatosan akarta őt a PSV, 40-50 milliót minimum megért. Hihetetlen, hogy elbénáztuk azt is.

Ha mindenképp el akartják küldeni Fortot, adjuk el jó pénzért. Főleg, hogy 2026-ban lejár a szerződése, tehát ha kölcsönadjuk egy évre, akkor jó eséllyel ingyen fog kisétálni ő is. De nagyon necces lesz már ez a sok létszámcsökkentés.
40-50 milliót egy szerződése utolsó évében lévő, annak is nagy részét sérülten töltő Dest? Lejáró szerződéssel ez esetleg egy Mbappé ára, de lehet, hogy még érte se adnának ennyit. Esetleg Yamalért.

Hogy adnál el egy tinit jó pénzért, aki egy éve nem focizott? Pont azért kéne vagy kölcsönadni, vagy minimális pénzért (érdeklődés most sokért nem lenne rá) eladni visszavásárlásos opcióval, hogy profitáljunk belőle. De a legjobb reális megoldás az, amit konstansan csinálunk a hasonló esetekben, a játékjoga 50%-át eladni, aztán majd pár év múlva kapunk érte szép summát, ha bejön. Mostanában is több ilyenből érkezett be lóvé a kasszába.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.08.15. 13:24:23

Chino írta:
2025.08.15. 13:16:37

Ha pedig Flick úgy dönt nem számol Forttal, akkor tök mindegy itt van-e vagy sem.
Kivéve, ha jön egy komolyabb sérüléshullám, így nagyobb szerepet kapna, mint tavaly, amikor ezt megúsztuk. Emellett enélkül is juthatna komolyabb szerephez, mivel Eric Garciára középen lehet szükség az ottani létszámcsökkenés miatt.

Ha mindenáron szabadulni akarnak tőle, akkor el kell adni. A kölcsönadogatásnak semmi értelme. Lesérül, senkinek nem kell, és buktuk a pénzt. Destet is kölcsönadogattuk, ahelyett, hogy eladtuk volna. Lesérült, kutyaszorítóba kerültünk. (Hozzáteszem, szerintem még így is megvették volna 2024-ben, jól játszott ő ott már 2023-2024-ben is, alapembere volt a bajnokcsapatuknak már akkor is, kihagyott egy őszt, ennyi, tavasszal már jó formában tért vissza náluk)
Chino írta:
Dest nem elkótyavetyélve lett. Nem akart hosszabbítani és lejáró szerződése volt, miközben tavaszig be sem lett volna vethető.
Ezért kellett volna kölcsönadogatás helyett eladni. Ez volt az egyik legdurvább elkótyavetyélésünk. Nem Bartomeu alatt, se nem gonosztebasz műve volt, hanem Laportáéké. Elképesztő formában játszik a pali, két meccs, két gól. Iszonyatosan akarta őt a PSV, 40-50 milliót minimum megért. Hihetetlen, hogy elbénáztuk azt is.

Ha mindenképp el akartják küldeni Fortot, adjuk el jó pénzért. Főleg, hogy 2026-ban lejár a szerződése, tehát ha kölcsönadjuk egy évre, akkor jó eséllyel ingyen fog kisétálni ő is. De nagyon necces lesz már ez a sok létszámcsökkentés.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.08.15. 12:48:25
Ha nem számolnak vele semmiképp, el kell adni, különben úgy járhatunk, mint Desttel. Őt is hogy elkótyavetyéltük, most meg szórja a gólokat a PSV-ban, bombaformában van.

Eric Garciára Martinez távozása után inkább középen lenne szükség, az a különítmény is elég vékony jégen táncol létszámban. Lehet, hogy tavaly nem sok játéklehetőséget kapott, de idén nagyobb szükség lehet rá. A sok peremember kiszórása helyett én inkább egy nagy kiszórást preferálnék.
Az eddigi távozók közül ki az akit hiányolsz Inigon kívül?
Ha pedig Flick úgy dönt nem számol Forttal, akkor tök mindegy itt van-e vagy sem.

Dest nem elkótyavetyélve lett. Nem akart hosszabbítani és lejáró szerződése volt, miközben tavaszig be sem lett volna vethető. Vagy marad és 7-8 meccset leül a padon miközben kapja a 6 milliós fizuját aztán ingyen megy vagy megszabadulunk tőle szintén ingyen és megspóroljuk a bérét.
Szerinted melyik a logikusabb döntés?
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.08.15. 12:48:25

Ha nem számolnak vele semmiképp, el kell adni, különben úgy járhatunk, mint Desttel. Őt is hogy elkótyavetyéltük, most meg szórja a gólokat a PSV-ban, bombaformában van.

Eric Garciára Martinez távozása után inkább középen lenne szükség, az a különítmény is elég vékony jégen táncol létszámban. Lehet, hogy tavaly nem sok játéklehetőséget kapott, de idén nagyobb szükség lehet rá. A sok peremember kiszórása helyett én inkább egy nagy kiszórást preferálnék.
Chino
Llegenda del Barça

2025.08.15. 12:30:58

bence0330 írta:
2025.08.15. 12:14:17
Fort távozása mindkét fél részéről jó/elfogadható lenne

Barca: elfogadható simán, mert full felesleges a keretben, ha Flick nem bízik benne, és Garciát hamarabb teszi be a helyére, és mivel amúgy nagyon tehetséges, az árát eléggé fel lehet verni (vagy visszavenni egy kölcsön után/opcióval). 100 percet vesztünk tán vele a keretből.

Fort: nem padozhat ebben a korban végig még egy szezont, ez gyakorlatilag megengedhetetlen.
Egyértelmű, hogy neki mennie kellene, mind EG, mind Gerard Martin előtte van a cseréket tekintve is. Eladásnak viszont nem nagyon örülnék, ahogy egy visszavásárlási opcióval is inkább csak keresztet vethetünk rá. Sok pénzt úgysem adnának érte, főleg, hogy 1-1,5 hónapig nem számolhat vele a klubja. Egy év kölcsön után már több folyhatna be érte, ha fut egy jó szezont, mert nem nagyon tudom elképzelni, hogy visszahozzuk és komoly szerephez jusson. Legalábbis amíg Flick itt van.
Kevés olyan döntése van a németnek, amivel nem nagyon tudok azonosulni, de ez mindenképp olyan. Ráadásul, ha számolna vele, gyakorlatilag lenne plusz 1 bevethető belső védőnk.
Még azt is megkockáztatom, hogy Flicknél még Farré is előtte van a sorban.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.08.15. 12:14:17

Fort távozása mindkét fél részéről jó/elfogadható lenne

Barca: elfogadható simán, mert full felesleges a keretben, ha Flick nem bízik benne, és Garciát hamarabb teszi be a helyére, és mivel amúgy nagyon tehetséges, az árát eléggé fel lehet verni (vagy visszavenni egy kölcsön után/opcióval). 100 percet vesztünk tán vele a keretből.

Fort: nem padozhat ebben a korban végig még egy szezont, ez gyakorlatilag megengedhetetlen.
gránit
Director del Fútbol

2025.08.15. 11:38:52

Nem örülnék neki. Nagyon vékony lenne már így a keretünk. Ha a regisztrációs problémáink miatt kell valakinek távoznia, küldjük el de Jongot, a PSG sem totojázik Donnarummával. Megy, vagy lelátó egy évig. Bernal úgyis jön vissza.

Több ember távozik, mint érkezik, és már az előző szezonban is a rövid keret miatt panaszkodtunk.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.08.15. 11:02:53

Aston Villa have reached out to Barcelona to explore the terms for Héctor Fort’s potential move. @MatteMoretto
Kép
bence0330

2025.05.16. 11:25:18

Barcaman1993 írta:
2025.05.16. 11:13:55
bence0330 írta:
2025.05.16. 11:08:18

Koundét szerintem azért szoríthatná ki egy vérbeli top jobb bekk (mondtam, hogy Fort a kora miatt nem jövőre), mert ő igazából nem az. És azért ez sokszor látszik. Ő egy klasszis védő, aki megtanult már kicsit játszani elöl, le a kalappal, ahogy megoldotta a posztot, de azért az ügyessége, robbanékonysága nem egy szélsőbekké. És szerintem nem feltétlen szorítaná, feltételes módban írtam, hogy akár még bele is látom a potenciált. Az lehet, hogy nem, de hogy igazi felső polcos védő a skilljei alapján, defenzív és támadó szemszögből is, ebben nem kételkedem a két szezon alatt kb 1 évnyi minta alapján.
Én arra lennék kíváncsi, hogy akkor hogy néznénk ki, ha Fort van jobboldalt és Koundé középen? Ebben még lehetne fantázia, de azt kizártnak tartom, hogy Koundét kiszorítsa. Nálam toronymagasan a legjobb védőnk.
Igen, szerintem is ő a legjobb védőnk, viszont azért szélső poszton ez egy megalkuvás. Egy nagyon jóféle, de megalkuvás. Fort alighanem már 17 évesen jobban támogatta a támadójátékot, mint ő (persze 1-1 villanása neki is van, múltkori bombája pl, de az nem ugyanaz), a védőmunkája meg nagyon-nagyon ígéretes, 1v1-ben nagyon magas szint már most, de abban biztos Koundé a jobb még jó darabig, az nem kérdés. Talán mindig is kicsit jobb lesz benne. De ő alapvetően egy harmadik kh, eképp is játszik. Igazi szélsőbekkünk azon az oldalon nagyon rég volt, Cancelo majdnem, de ő kicsit megbízhatatlan volt, de lehetett érezni, mekkora a különbség támadásban, amikor ott volt.

Viszont mivel most esélye nincs mellette, meg jövőre se lenne, az lesz a kérdés, hogy most halál komolyan Martint preferáljuk-e vele szemben a túloldalon, akit már maga Flick is leránt mindig hamar, annyira borzasztóan gyenge, tegnap is kikaphattunk volna simán a hibáiból. Vagy hogy jobbra legalább csere lesz-e emellett. Mert ha nem, akkor Fort beáll a lentebb említett Grimaldo féle sorba, neki mindenképp játszania kell, így is megakasztotta kicsit ez az egy év jegelés. Ha nem kap elég percet, neki mindenképp távoznia kell.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.05.16. 11:14:47

Azért azt remélem, hogy a hátralévő 2 sörmeccsen kezdő lehet, jó lenne látni. Annyira azért nem rossz játékos, hogy EG nyomja ott végig Koundé hiányában. Mondom úgy, hogy amúgy Garcia tök korrekt meccseket tol jhv-ben.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.05.16. 11:13:55

bence0330 írta:

Koundét szerintem azért szoríthatná ki egy vérbeli top jobb bekk (mondtam, hogy Fort a kora miatt nem jövőre), mert ő igazából nem az. És azért ez sokszor látszik. Ő egy klasszis védő, aki megtanult már kicsit játszani elöl, le a kalappal, ahogy megoldotta a posztot, de azért az ügyessége, robbanékonysága nem egy szélsőbekké. És szerintem nem feltétlen szorítaná, feltételes módban írtam, hogy akár még bele is látom a potenciált. Az lehet, hogy nem, de hogy igazi felső polcos védő a skilljei alapján, defenzív és támadó szemszögből is, ebben nem kételkedem a két szezon alatt kb 1 évnyi minta alapján.
Én arra lennék kíváncsi, hogy akkor hogy néznénk ki, ha Fort van jobboldalt és Koundé középen? Ebben még lehetne fantázia, de azt kizártnak tartom, hogy Koundét kiszorítsa. Nálam toronymagasan a legjobb védőnk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence0330

Alcantara írta:
2025.05.16. 05:58:36
Játszott egy viszonylag jó meccset a kieső ellen. Én többet nem látok bele ebbe. Fejlődhet, jobb játékossá válhat. Kounde kiszorítása? Na ő valóban világklasszis szinten tolta az idén, Fort ettől fényévekre van.
Én kizárólag nagy minta alapján gondolok bármit. Ami alapján ezt gondolom:

17 évesen Xavi alatt, kényszerposzton simán megállta a helyét kezdőként. Nem egyszer, nem kétszer, folyamatosan, lényegi hiba nélkül, óriási támadópotenciállal. Aki ezt 17 évesen tudja...

Nem most játszott először jó meccset. Zsinórban többedik alkalom már, Valladolid, Inter, Madrid, a két topcsapat ellen nem kapott rengeteg időt, de teljesen hibátlanul oldotta meg azt is, míg a többiek csetlettek-botlottak a védelemben.

És tette a fentieket fél év jegelés után, ami után amúgy ha bénázott volna, akkor sem lett volna gond részemről, nem lehet elvárni valakitől, hogy a nihill után hibátlan legyen. Na ő kb a mostani "visszatérésénél" az első meccsen bizonytalankodott, ez oké is, azóta konkrétan 4 mecccsen 0 hiba, 1v1-ben végig kitűnően védekezett, a labdaügyessége meg sosem volt kérdés.

Ez van, én Yamal után a legtehetségesebb Masiás játékosnak tartom őt az elmúlt kb 3 évből ezen nagy minta alapján (Cubarsi előtt, még ha nem is sokkal), 17 évesen már Barca kezdő szint volt kényszerposzton, mindezt gyakorlatilag szemet gyönyörködtető játékkal, ez elképesztő szerintem. Bernalt nem láttam eleget, remélem ő is generációs tehetség, akkor őt elé teszem még, remélem.

Koundét szerintem azért szoríthatná ki egy vérbeli top jobb bekk (mondtam, hogy Fort a kora miatt nem jövőre), mert ő igazából nem az. És azért ez sokszor látszik. Ő egy klasszis védő, aki megtanult már kicsit játszani elöl, le a kalappal, ahogy megoldotta a posztot, de azért az ügyessége, robbanékonysága nem egy szélsőbekké. És szerintem nem feltétlen szorítaná ki, feltételes módban írtam, hogy akár még bele is látom a potenciált. Az lehet, hogy nem, de hogy igazi felső polcos védő a skilljei alapján, defenzív és támadó szemszögből is, ebben nem kételkedem a két szezon alatt kb 1 évnyi minta alapján. Ráadásul két oldalon, ami kifejezetten kincs.

Jelenleg, mondjuk jövőre szezonra való tekintettel azt mondanám, hogy mindkét oldalon biztosan remek csere lenne, a két kitűnő kezdő szélsőbekkünk mögött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.16. 11:35:28-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.05.16. 10:50:39

Ügyeske, van benne fantázia, jó lehet... Én jó szívvel ilyeneket tudok róla egyelőre gondolni, többet nem. Kétségtelen, hogy erősek vagyunk a máshol top szélső védők elherdálásában (Grimaldo, Cucurella), emiatt Fortnak is van egy ilyen vibeja, de klasszis alapanyagnak látni sztem is túlzás egyelőre. Előrefelé van benne potenciál, az érezhető, de a védő skilljeirol egyelőre kb semmi nem derült ki reprezentatív mintán. Ettől függetlenül sztem se kéne eladni, de simán lehet, hogy ő játszani akar, nem elég neki a csere szerepkör, és távozni szeretne.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.16. 05:58:36

bence0330 írta:
2025.05.15. 23:54:59
Ő világelit szélsőbekk lesz, ne hagyjuk már elkallódni.
Alapvetően szeretem olvasni az írásaidat, de néha tényleg túltolod a sztárolást. Akit a fórumon felkapsz, azt folyamatosan bizonygatod, hogy a világ legjobbja vagy az lesz. Játszott egy viszonylag jó meccset a kieső ellen. Én többet nem látok bele ebbe. Fejlődhet, jobb játékossá válhat. Kounde kiszorítása? Na ő valóban világklasszis szinten tolta az idén, Fort ettől fényévekre van.
bence0330

2025.05.16. 00:02:03

Fort volt a baloson, a szezon első felében is, nemrég meg a Mallorca ellen kezdett ott, 4 meccse. De ott is kb lehozta ugyanezt. De ja, ha a jövőben jobb bekként számítanánk csak rá, akkor baj van. Szerintem kiszoríthatná ő még Koundét is, de nem jövőre.
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.15. 23:58:31

Mondjuk ahogy nézem Flicknél ők nem egymás alternatívái. Nem rémlik, hogy GM a jobboson vagy Fort a baloson játszott volna.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2025.05.15. 23:54:59

Igen, amióta újra elkezdett játszani, gyakorlatilag az első félideje óta (ami azért érthető ekkora jegelés után) teljesen hibátlan, oktatott ma meg egy Inter ellen is hátul, nem is könnyű helyzetekben. Ő világelit szélsőbekk lesz, ne hagyjuk már elkallódni. Gerard Martinnal szemben olyan szintű a különbség, hogy nehéz szavakba önteni, konkrétan a játék minden terén, szerintem nincs egyetlen elem sem, amiben ne lenne lényegesen jobb (légi párbaj talán?). Ha ő elmegy, Martin meg marad jövőre a felnőttek közt, az ilyen teljes sokk kategória lesz. Utóbbin ma se sok múlt, azon az oldalon kaphattunk volna vagy két gólt.
Shandor
Jugador d'estrella

2025.05.15. 23:51:38

Örülök az újabb kiváló teljesítményének. Elől és hátul is hozta, amit kell. Yamallal érzik egymást.

Bízom benne, hogy kap egy teljes meccset is a hátralevő buli meccseken, továbbá megkapja az esélyt az előszezon során is. Szuper lenne, ha nem ide kellene ellőni a lehetséges háromból egy igazolást.
bence0330

2025.05.12. 11:35:48

brazilfan írta:
2025.05.12. 10:42:49
bence0330 írta:
2025.05.12. 00:49:46
Többedik meccsét hozza már le hiba nélkül, még ha csereként is. Még mindig él bennem a remény, hogy Flick megtörik vele kapcsolatban
Már megtört. És ehhez csak az kellett, hogy ne fogjon vele kezet. Asszertív kommunikáció. A mi fiunk.
Hát, viszont nincs Koundé. :D Akkor eddig is betette, mikor épp nem ért oda, persze cserének Araujo is mehetne oda, előtte van a sorban, ez is valami. Ha a francia nem esett volna ki, lehet azóta is 0 perce lenne, persze az is lehet, hogy nem, nehéz ezt megítélni, de szerintem védekezésben is bizonyított az elmúlt meccseken, sőt, inkább mintha arra koncentrált volna, amikor beállt.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.12. 10:42:49

bence0330 írta:
Többedik meccsét hozza már le hiba nélkül, még ha csereként is. Még mindig él bennem a remény, hogy Flick megtörik vele kapcsolatban
Már megtört. És ehhez csak az kellett, hogy ne fogjon vele kezet. Asszertív kommunikáció. A mi fiunk.
bence0330

Többedik meccsét hozza már le hiba nélkül, még ha csereként is. Még mindig él bennem a remény, hogy Flick megtörik vele kapcsolatban, és nem azért, mert Fort rajongó lennék, hanem mert az egy igazolással kevesebbet jelentene.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.05.06. 19:02:50

brazilfan írta:
2025.05.06. 18:28:54
Nem tudok olyan meccsről, amelyiken Fort többgólos vezetésnél beállt, és végül kikaptunk.

Ha a bajnokikon nem is, a márciusi U19 EB-selejtezőkön három meccsen játszott, 62, 76 és 90 perceket, a spanyolok Franciaországot 2:1-re, Lettországot 4:1-re verték, Olaszországgal 2:2 lett, Forttal a jobbhátvéd poszton.
Nem arra gondoltam, hogy miatta kikaptunk volna, de elrontja a többi játékos kedvét, ha egy játékos miatt kapna a csapat gólokat egy több gólos vezetés esetén is. Senki nem szereti, ha egy gyenge játékos miatt feljön az ellenfél. Ez mind elméleti, mert nem lépte meg Flick a becserélését. Én, mint valószínűsíthető okot írtam le.

Az meg, hogy jól játszik egy U19-es mérkőzésen nem mérvadó, mert nem ugyanaz a szint.
Jó példa rá az Arsenal. Egy gyengécske Real ellen jó játékkal oda-vissza verte őket, majd a PSG ellen momentumai sem voltak. Nem a játékosok felejtettek el ott sem futballozni, hanem az ellenfél nem engedte. Magasabb szinten játszott a PSG.
De lezárva a gondolatmenetet Fort nem Barca szintű játékos jelenleg.
Válasz küldése