Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is tudtam.Cseri írta: ↑2025.07.17. 14:24:38Valld be, azé' fényezed mer' szemezget vele a Milan?!bence0330 írta: ↑2025.07.17. 10:54:58
Hú, szerintem Fran ég és föld hozzá képest. Gyors, előre amúgy kifejezetten a legjobbak között van a posztján, remek passzjáték, beadások, cselezőkészség, ő sima La Liga szint, a védekezése miatt talán nem topcsapat, de az se tragikus, csak nem elég jó. Pusztán 1v1 védekezésben Martin kb egy szint lehet vele, akár egy hajszállal jobb is, minden másban osztályokkal veri Fran.![]()
Valld be, azé' fényezed mer' szemezget vele a Milan?!bence0330 írta: ↑2025.07.17. 10:54:58
Hú, szerintem Fran ég és föld hozzá képest. Gyors, előre amúgy kifejezetten a legjobbak között van a posztján, remek passzjáték, beadások, cselezőkészség, ő sima La Liga szint, a védekezése miatt talán nem topcsapat, de az se tragikus, csak nem elég jó. Pusztán 1v1 védekezésben Martin kb egy szint lehet vele, akár egy hajszállal jobb is, minden másban osztályokkal veri Fran.
Jó, elhivatott játékost a fórumon is találna, ha a minőség nem számítbrazilfan írta: ↑2025.07.17. 08:58:27De Martin-ügyben azt hiszem, értem a szándékot, minden edzőnek kell egy olyan játékos, aki nem a tudásával, hanem a megbízható, alázatos szürkeségével tűnik ki, aki soha nem fogja szándékosan cserbenhagyni, rengeteg edzőnek voltak ilyen emberei, bár ennyire darabos és ötlettelen, mint Martin, nem sok van a topcsapatokban, talán csak Fran Garcia a Realban.
Én nem imádom Flicket, néhány döntését inkább érthetetlennek mondanám, mint érdekesnek, és főleg nem akarnám megmagyarázni azokat, magyarázza meg ő, ha tudja.
Köszi, izgultam rendesen, de sikerült megtartani