Gerard Martín

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.17. 15:08:11

Cseri írta:
2025.07.17. 14:24:38
bence0330 írta:
2025.07.17. 10:54:58

Hú, szerintem Fran ég és föld hozzá képest. Gyors, előre amúgy kifejezetten a legjobbak között van a posztján, remek passzjáték, beadások, cselezőkészség, ő sima La Liga szint, a védekezése miatt talán nem topcsapat, de az se tragikus, csak nem elég jó. Pusztán 1v1 védekezésben Martin kb egy szint lehet vele, akár egy hajszállal jobb is, minden másban osztályokkal veri Fran.
Valld be, azé' fényezed mer' szemezget vele a Milan?! :D
Nem is tudtam. :D Annyira azért nem fényeztem, szerintem sem top csapatba való, de azért bőven La Liga szint. :) Mondjuk a Milan sem top csapat jelenleg, oda akár elég is lehetne.

Reméljük, nem megy, és majd legközelebb Gerard Martinnal szemezgetnek. Habár mivel őket is kedvelem, nem is tudom, remélem-e ezt. :D Igazolják le mindkettőt, és akkor kiderül. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

2025.07.17. 14:24:38

bence0330 írta:

Hú, szerintem Fran ég és föld hozzá képest. Gyors, előre amúgy kifejezetten a legjobbak között van a posztján, remek passzjáték, beadások, cselezőkészség, ő sima La Liga szint, a védekezése miatt talán nem topcsapat, de az se tragikus, csak nem elég jó. Pusztán 1v1 védekezésben Martin kb egy szint lehet vele, akár egy hajszállal jobb is, minden másban osztályokkal veri Fran.
Valld be, azé' fényezed mer' szemezget vele a Milan?! :D
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.07.17. 13:43:26

Èn is szeretem amit Flick csinál százszor ő mint az elődje!! Martin focitudása nem Barca szint, de azèrt belegondolva ki az aki Balde mögött bírná a padot? Cserének én Vallét néztem volna meg, de nem hinném, h ő inkább lenne csere mint kezdő valahol máshol. Cserének Martin számomra nem rossz, de Isten mentsen minket, h Balde kidőljön ismét hosszú időre.
bence0330

brazilfan írta:
2025.07.17. 08:58:27
De Martin-ügyben azt hiszem, értem a szándékot, minden edzőnek kell egy olyan játékos, aki nem a tudásával, hanem a megbízható, alázatos szürkeségével tűnik ki, aki soha nem fogja szándékosan cserbenhagyni, rengeteg edzőnek voltak ilyen emberei, bár ennyire darabos és ötlettelen, mint Martin, nem sok van a topcsapatokban, talán csak Fran Garcia a Realban.
Jó, elhivatott játékost a fórumon is találna, ha a minőség nem számít :D Hú, szerintem Fran ég és föld hozzá képest. Gyors, előre amúgy kifejezetten a legjobbak között van a posztján, remek passzjáték, beadások, cselezőkészség, ő sima La Liga szint, a védekezése miatt talán nem topcsapat, de az se tragikus, csak nem elég jó. Pusztán 1v1 védekezésben Martin kb egy szint lehet vele, akár egy hajszállal jobb is, minden másban osztályokkal veri Fran.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.07.17. 08:58:27

bence0330 írta:
2025.07.17. 02:21:35
Imádom Flicket, és az érdekesebb döntései közül is alapvetően meg tudok érteni és magyarázni mindent
Én nem imádom Flicket, néhány döntését inkább érthetetlennek mondanám, mint érdekesnek, és főleg nem akarnám megmagyarázni azokat, magyarázza meg ő, ha tudja.
De Martin-ügyben azt hiszem, értem a szándékot, minden edzőnek kell egy olyan játékos, aki nem a tudásával, hanem a megbízható, alázatos szürkeségével tűnik ki, aki soha nem fogja szándékosan cserbenhagyni, rengeteg edzőnek voltak ilyen emberei, bár ennyire darabos és ötlettelen, mint Martin, nem sok van a topcsapatokban, talán csak Fran Garcia a Realban.
bence0330

2025.07.17. 02:21:35

Szegényemről olvasgatom a főoldali cikkeket, de nagyon "cringe" az egész. Én örülök, hogy ő élvezi, meg az álmát éli, meg szerinte az Inter elleni volt a legjobb meccse (ez mindent elmond a szezonjáról, két tényleg szép gólpasszon kívül megint nem csak hibázott, de a meccs 70%-ban úgyanúgy, mint az egész szezonban mágusként tüntette el az egész baloldalunkat azzal, hogy tényleg egy 5 méteres passzal bajai vannak), de tényleg nem tudom elképzelni azt az első osztályú csapatot, ahol ő akár csere is lehetne. Amúgy nem érdekelne az előszezon annyira, mert a tavalyi is kicsit szenvedés volt ahhoz képest, mi történt utána, ráadásul releváns sem volt, hiszen pl. egy Pau Victor mekkora előszezont tolt, aztán jegelés, de szerintem konkrétan Torrents miatt végignézem az összes meccset, ahol pályára kerül, hogy szurkoljak neki, mert még csak akkora tehetségnek sem kéne lennie, mint aminek beharangoznák, csak legyen egy spanyol első osztályú kiesőjelölt csapat kategória, és akkor már szinteket javultunk, azt már elbírná a Flick csapat ereje, de egy tavaly még a harmadosztályból is inkább lefelé kilógó játékost nem, úgy meg pláne nem, ha idén is igazi szélső nélkül megyünk azon az oldalon, mert szegény Raphinhát is eltünteti a jelenléte.

Imádom Flicket, és az érdekesebb döntései közül is alapvetően meg tudok érteni és magyarázni mindent, kivéve őt, rá se mentség, se indok, se semmi nincs. Ha harmadik számú csere lesz, akkor még csak-csak meg tudnék barátkozni a jelenlétével, bár szerintem még annak is kevés, még a mostani anyagi helyzetünkben is. Ő tipikusan az, akinek a negyedosztály teljesen jó lett volna, ott kiteljesedhetett volna, és szerintem nem is panaszkodott volna, sokáig lehetett rajta látni itt is, hogy tudja ő, hogy ez nem az ő szintje. Aztán Flick lehet hogy elhitette vele, hogy mégis, de azért az a varázslat nincs, ami a gyakorlatban is megvalósította volna ezt.

És ha 16 lett volna, akkor azt mondom, még legalább fejlődhetne egy másodosztály-elsőosztály alja szintre, de hát 23 évesen már nem lehet elvárni tőle, hogy megtanuljon alapszinten passzolni, elbírja a stresszt, gyorsabb legyen, vagy akármi.

Mondanám, hogy hátha eladjuk, és szerintem a kézsérülése ezt nem is akadályozná annyira, de a nyilatkozata alapján vasvillával sem lehetne elkergetni őt sem, neki aztán soha még egyszer ilyen esélye nem lesz, hasonló sem. Tegnapi interjújában erősen cáfolta is a Wolves-os híreket, állítólag vele senki nem beszélt semmilyen távozásról.
Troym
Llegenda del Barça

2025.06.12. 14:06:49

Gerard Martín has a broken right hand and will undergo immediate surgery. Martín is traveling to Barcelona today for surgery.

Már épp felcsillant volna a remény, hogy eligazol...2-3 csapat érdeklődött, de így tuti marad :( Grimaldo meg így nem jön.
bence0330

2025.02.06. 17:50:31

Vagy csak nem akartuk ingyen bukni, ha netalán felfigyelne rá egy nagyobb csapat. :D

Simán elképzelhetőnek tartom amúgy, hogy ha végigtol stabil csereként a Barcában egy szezont, és hozza ezt a legalább közepes szintet amit mostanság elért, valami spanyol középcsapat elvinné pár millióért, az nagy üzlet lenne.
Troym
Llegenda del Barça

2025.02.06. 17:24:55

Alcantara írta:
2025.02.06. 13:31:40
Troym! Látod milyen gyorsan teljesül a kívánságod? Mellesleg jogos az észrevétel, köszi!
Köszi, izgultam rendesen, de sikerült megtartani :D
Komolyra fordítva, nekem ő egy Oleguer 2.0, ha semmiféle elvárásunk nincs felé, akkor nyilván küldözgessük pályára, de semmi komolyabb célt nem lehet elérni olyan játékosokkal, mint ő, egyszerűen maga a tehetség túl kevés.
Ha Magyarországra születik, stabil NB1 játékos lenne, aki karrierje csúcsán eljut akár Ciprusra, vagy Izraelbe.
Még mindig teljes talány mi az amit ő tud, de Fort, Valle, Dest nem, gondolom erre sosem derül fény.

Nálam a bhv kérdés a top2 legfontosabb feladat lenne a nyáron a középcsatár mellett, de úgy érzem ezzel a hosszabbítással "letudtuk" a kérdést.
bence0330

2025.02.06. 14:23:26

Akkor hogy kommenteljek hozzá. :D Szerintem védekezésben kifejezetten sokat fejlődött. Elég jó fizikálisan, nem nyomják el, nem villámgyors, de nem is lassú. Azt a részét megoldja Baldé szintján kb, sőt. A labdakihozatalokban is egy fél fokot javult szerintem, a támadó harmadban is, de annyira a nulláról indult, hogy előrefelé ez még mindig borzasztó gyenge. De ez van, ha legalább jól védekezik, akkor elleszünk vele. Remélem helyrejövünk ffp ügyben, bő keretet tudunk összehozni, és a hosszú szerződését nem itt fogja kitölteni, hanem lecsap rá valaki. :D De amíg rossz a helyzet, addig ez van, ő a cserénk, Flick maximalizálja minél jobban a képességeit.

A srácra magára rosszat nem lehet mondani, látszik, hogy minden másodpercben bizonyítani akar.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.02.06. 13:31:40

Troym! Látod milyen gyorsan teljesül a kívánságod? Mellesleg jogos az észrevétel, köszi!
Válasz küldése