gránit írta: ↑2025.07.15. 10:56:42
Torres-nek végre volt nálunk egy értékelhető szezonja, ráadásul több poszton is bevethető.
Az persze kínos lenne, ha a korosodó Lewandowski és ő egyszerre fújnának ki, így megértem az aggályokat, hiszen egy vállalható szezonja volt eddig Torres-nek a Barcelonában, Lewandowski pedig nem lesz fiatalabb. Az előző szezonban mutatott formája viszont bíztató volt.
Torres + 60 millió Isakért jó üzlet lenne, de nem 1:1-ben megvalósíthatatlan, meg a Newcastle miért is menne bele?
Most kicsit vegyük le az fsr / ffp témát, maradva a szakmai résznél.
Az első pont anno érvényes volt, de
szerintem nem igaz mára. Balszélen egy bójának is több hasznossága van, jobbszélen nem használja Flick, ezért akarja a fórum 88%-a Nicot / Diazt / Rashfordot (akárkit), különben nem kéne.
FT mára egy csere 9es, egy poszton tudjuk használni, máshol vagy nincs értelme, vagy mi nem akarjuk.
Amikor sérült volt Yamal, többnyire Fermin játszott a helyén. EG inkább jobbhátvéd, mint FT szélső mára.
A második meg az "érvem". Van egy 37 éves kezdő 9esünk, és egy csere egy jó szezonnal. Lewy 40 gólos szezon után szerintem már mindenki most aláírna 30 gólos szezont, FT viszont, amikor Lewy sérült volt, akkor egyáltalán nem tudott konstans teljesítményt hozni, az ő plafonja a csereszint, ott vannak jobb időszakai.
Anno a Newcastle érdeklődött utána, de ha nem Newcastle, akkor AtMA. 40m+ FT Alvarezért.