Ferrán Torres

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.15. 13:50:29

- Ferran mára már nem szélső, nem is annak használjuk, mindegy hogy csűrjük, csavarjuk. Ő egy cserecsatár, Flick is abban az egy szerepben használja, ott van valós hozzáadott értéke a csapathoz is.

- Jó szezonja volt összességében ebben a csereszerepben, de hullámzó a teljesítménye, ha kezdő folyamatosan, így hiba vele alapemberként számolni. A 37 éves Lewy jobb nem lesz, mindenki döntse el, hogy Ferran képes-e átvenni a stafétát, felelősséget, stb. (Szerintem nem.)

- Alvarez meg jobb nála, ahogy Isak is, plusz Alvarez még szélső támadóként is bevethető és kevesebbet is keres mind a kettő, mint Ferran 13 milliós fizuja. FT helyett játszhatna nálunk egyikőjük 10-11-12 milliós bérrel, még az is olcsóbb lenne és ők maguk az eddigi 7-8 milliós bérükhöz képest még fizetésemelést is kapnának.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.07.15. 13:31:33

gránit írta:
2025.07.15. 13:08:07
Azért volt nagyon sok eset, amikor sokan előre megmondtuk, hogy semmi értelme.
Mindig van valaki (valakik), aki elore tudja, hogy egy igazolas nem lesz jo (lasd Lewandowski, Kounde, Inigo Martinez), aztan, ha tenyleg bejon, akkor utolag en megmondtam, de a bevalo igazolasokat elfelejtik, hogy azokat is negativ felhangon emlitettek.

Ferranbol is lehetett volna jo jatekos, hiaba mondtak meg, hogy nem fog bevalni, mint ahogy mas csapatoknal is rengeteg jatekos nem valik be.

Szerintem a jelenbol epitkezzunk, nem a megmondtam enekbol.

Egy alternativ vilagban mas elnokunk nyerte meg a valasztast es a Barca kiesett a masodosztalyba, igaz, FPP-bol jol allunk, de nem akar senki ide igazolni...
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.15. 13:23:57

gránit írta:
2025.07.15. 13:22:17
bence0330 írta:
2025.07.15. 13:13:09
Most kapott először profi, tapasztalt edzőt, és ez lett az eredménye.
Tehát Guardiola szerinted nem volt akkor már profi, tapasztalt edző.

Jó tudni.
Huhh. :D Nyilván nálunk, mi az alapján ítéljük meg. :D Akkor kiváló szezont is futott alatta, ő volt a leggólerősebb a City támadósorában is, nem sokkal kevesebb perccel, mint a többiek.

Sőt, a spanyol válogatottban is ő volt a leg gól erősebb játékos, amíg barcelonába nem került, gyengébb edző alá.

De oké, technikailag megadom a pontatlanságot, akkor is, ha szerintem egyértelmű volt.

Xavi egy közepesen jó edző volt, támadók potenciáljának terén meg inkább gyenge.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.07.15. 13:32:24-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.07.15. 13:22:17

bence0330 írta:
Most kapott először profi, tapasztalt edzőt, és ez lett az eredménye.
Tehát Guardiola szerinted nem volt akkor már profi, tapasztalt edző.

Jó tudni.
PR42
Jugador del Barça

2025.07.15. 13:15:25

Troym írta:
2025.07.15. 12:54:18

Teoretikusan:
Biztos épp mindig ellenünk hazudik a Capology is, de összehasonlításképp
Alvarez fizuja 8,3m
Isaké 6,2m
Ferran 10+3 milliójával szemben.
Top szintű kezdő csatárok bére 70%a Ferranénak.

Akkor miért nem jó gondolat lecserélni?

FFP-ben nem tudom épp ma mennyi kell, hogy átálljunk 1-1re, de Laportáék szerint állítólag abban leszünk 2 hét múlva, akkor meg beleférne...egy 40 milliós igazolás, főleg, ha a bérkeret csökkenne.

Ferran + 40 <> Alvarez és nyerünk 2-3m fizetési keretet és Alvarez tényleg bevethető máshol is.
Feltételezed hogy a Ferran hosszabbítással majd 15m lesz a bére, de szerinted Alvarez eljön onnan ugyanazért a fizuért amit most kap, de kezdő helyett a padra.

Váó.

Így könnyű üzletelni, minden klub és minden játékos belemegy abba amit te akarsz, csak a Barca vezetése annyira inkompetens hogy nekik ez nem megy.

És akkor ferdítesz tovább, arcpirítóan hogy Alverez az több poszton is jó, Ferran meg nem.

Az egész posztos kavarásodban és abban hogy idehoztad ebbe a beszélgetésbe a bukott Nico transzfert az a legszebb hogy mindenki megértette hogy balszélső csere kell, mivel Raphinha lehet Yamal cseréje. Ferran pedig lehet 3. számú jobbszélső és 2. számú centrer.
Tehát ebben is ferdítesz.

Eredetileg számon kéred hogy miert nem játszott jobbszélsőt Ferran, és levontad a következtetést hogy nem tud.
Közben meg igazából sérült volt.

Moving the goalpost akkor kijelentetted hogy hát de utána se játszott ott, szóval akkor nem tud.
Közben meg nem volt rá szükség, és helyette centert játszott mert arra viszont szükség volt.

Majd azt mondod nem te ferdítesz hanem én.
Közben én sosem állítottam hogy Ferran szélső, mert szerintem nem az, csak rámutattam a ferdítésedre. Erre még azt se mondtad hogy bocs srácok, benéztem, hanem helyette tovább gyűröd a veszett fejsze nyelét és engem vádolsz ferdítéssel.

Igazából úgy kavarsz hogy minden sorod ferdítés..
bence0330

gránit írta:
Még mindig csak 25 éves, lehet, hogy most fog igazán felívelni a pályafutása.
Ez is egy pont, de szerintem ami fontosabb, és ami miatt én inkább építek az előző szezonjára, mint bármi másra, az az edző. Most kapott először profi, tapasztalt edzőt, és ez lett az eredménye. Más játékosoknál is látszik ez, Pedri, Rapha, Koundé, Casado, Inigo, stb, most játszottak végre a potenciáljuk szerint, sokat illettek közepes jelzővel a korábbi évekből.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

Deluigi írta:
2025.07.15. 12:48:14
de ez csak utolag derul ki mindig.
Azért volt nagyon sok eset, amikor sokan előre megmondtuk, hogy semmi értelme. Nem is nyertünk semmit a kettővel ezelőtti szezonban. Ferran leigazolása szerinem hiba volt, a döntést már akkor is sokan kritizálták, és hát nem is lett hosszú az az EL-menetelés, pedig nem kevés pénzt szórtunk el azon a télen. Szerintem hiba volt ennyi pénzért őt megvenni, ráadásul ekkora fizetésért. Ez pedig duplán hiba, mert nem 1:1-ben lecserélni is nehéz valakit, mert legfeljebb fele akkora összegért igazolhatunk helyette egy másik játékost, vagy másokat kell kiárusítani egy rendes igazoláshoz. Nem 1:1-ben fokozottan észnél kell lenni, mert nehéz egy rossz igazolást korrigálni.

Szerintem mindkét félnek igaza van. Jogosak az aggályok, mivel volt egy értékelhető szezonja nálunk eddig. De jogos az is, hogy az előző szezonban viszont jól játszott. Még mindig csak 25 éves, lehet, hogy most fog igazán felívelni a pályafutása.
bence0330

2025.07.15. 13:05:21

Troym írta:
Teoretikusan:
Alvarez fizuja 8,3m
Isaké 6,2m

FFP-ben nem tudom épp ma mennyi kell, hogy átálljunk 1-1re, de Laportáék szerint állítólag abban leszünk 2 hét múlva, akkor meg beleférne...egy 40 milliós igazolás, főleg, ha a bérkeret csökkenne.

Ferran + 40 <> Alvarez és nyerünk 2-3m fizetési keretet és Alvarez tényleg bevethető máshol is.
Ha topcsapathoz (pl. hozzánk) kerülnének, keresnének ők is 10 milliót. Én eleve nem kalkulálnék azzal most még, hogy szabadon igazolgathatunk. De még ha ezt megtehetnénk, akkor sem értem, miért adnánk el, és még akkor is pokoli nehéz lenne pótolni.

Szóval én eleve a kiindulási pontot nem értem. Miért cserélnénk le? Vitathatatlanul a világ legjobb csere centere, és statisztikailag a tavalyi legnagyobb gólvágó Európában, rengetegszer volt hős. Ha most egy Gaviról írnál, aki jelenleg aztán tényleg mellőzhető, tudnánk pótolni elég könnyen, akkor megérteném, de egy szenzációs szezont futó játékosról beszélünk. És azért ő nem úgy csere, hogy néha berakjuk, hanem ha beállítjuk fél órára, kb garantált a gól, és kezdőként is bátran bevethető, nemigen gyengül a csapat, még egy Isakhoz képest se gyengülne sokat. Szóval csere és csere közt is van különbség. Ő alapvetően egy kezdő szintű játékos, vagy aki ezt vitatná, egy kb kezdő szintű, ha van nála még jobb, akkor max nem lesz kezdő. Ha körbenézel a topcsapatoknál, kevés ilyen van. A Cityben meg a világ minden pénze mellett ott van talán a két legjobb center, és tippre ennyi, a Poolnál lehetne vitatni a helyzetet, szerintem ennyire nem jó a szitu.

Ha meg amúgy még szélsőt se tudunk igazolni, akkor pláne szóba se kerülhet az eladása, Raphinhaként használva simán játszhat ott is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.07.15. 13:09:57-kor.
Troym
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.07.15. 12:31:03
Tegyük fel, elcsélnénk jövőre Alvarezért + 40 misi, amit írtál. Oké, és akkor még szerezzünk egy csere centert is. Hogyan?

Lewy helyére kell majd hozni valakit, aztán Ferrán meg továbbbra is verekedhet a kezdőbe kerülésért, ha sikertelenül teszi, maradhat akár a világ legjobb csere centere is.
Teoretikusan:
Alvarez fizuja 8,3m
Isaké 6,2m

Deluigi
Entrenador del Barça

2025.07.15. 12:48:14

gránit írta:
2025.07.15. 11:27:50
Hibát hibára halmoz a vezetőség.
Nem mondanam hibanak az elmult evek termeseit (bajnoki cimek, egyeb trofeak).

Hibak (elvetve) mindenhol vannak, soha semmilyen igazolas nem biztos, de ez csak utolag derul ki mindig.
bence0330

2025.07.15. 12:31:03

Alapavetően Flick nem számol vele szélsőként. Yamal sérülésénél azért alighanem valóban odakerülhetett volna. Szerintem balszélen is rendben lenne csereként (ő lenne egy érkező Rashford féle játékos cseréje is), amennyiben a Raphinha-féle szerepkört kapja, nála 10-esről second striker felé tolódva.

Konstans teljesítményt nyújtott kezdőként is, Lewynél mindenképp konstansabbat, aki elmebeteg mennyiségben lőtte 2 hónapig a gólokat, aztán 2-3 hónapig botladozott a labdában, akcióból alig betalálva, aztán megint belejött, aztán megint gyenge volt.

Az Inter ellen gyenge volt, ez előre is várható volt, tényleg kb ez az egy olyan ellenfél van, aki ellen ő nem tud mit kezdeni, elnyomják fizikálisan, nincs helye, ott nekem is hiányzott Lewy, vagy ott kellett volna feltolni Olmót, főleg amilyen bombaformában Fermín focizott, ezen túl kb az összes többi meccsen smán hozta le a szintjét, kezdőként, csereként, akárhogy. Egy ellenfél elleni párharcban mutatott gyenge szereplése nem jelenti, hogy nem konstans a játéka, még Yamalnak is volt néha 1-2 nulla meccse, néha kapott egy olyan védőt/védelmi rendszert, amivel még az ő zsenije sem tudott mit kezdeni, pedig hát ő szépen tartotta alapvetően a szintet. Raphinhának is voltak ilyen meccsei. Ettől még mind a kettő szezon szinten konstansan magas szinten teljesített. Minden egyes meccsen nem lehet remekelni, hacsak nem prime Messi vagy. A konstans szó jelentése valóban az nem, amit írtál, de az sem, hogy kivétel nélkül mindig jó volt, fociban legalábbis ez sem.

Tegyük fel, elcsélnénk jövőre Alvarezért + 40 misi, amit írtál. Oké, és akkor még szerezzünk egy csere centert is. Hogyan?

Lewy helyére kell majd hozni valakit, aztán Ferrán meg továbbbra is verekedhet a kezdőbe kerülésért, ha sikertelenül teszi, maradhat akár a világ legjobb csere centere is.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.15. 12:00:11

PR42 írta:
2025.07.15. 11:39:11
Lewy sérülése alatt nem volt konstans? A Madrid elleni bajnokin a 3 gólpassz mi? A kupadöntő gól?
A konstans szó jelentése nem az, hogy nincs kiemelkedő teljesítménye, hanem, hogy ingadozó van hogy jó, akad, hogy nagyon jó, akad, hogy gyenge, mint az általad említett meccs előtt 3 nappal a BL-ben, ahol semmit nem mutatott 90 perc alatt.
Szerintem te ferdítesz. Hány alkalommal játszott a szezonban Ferran jobbszélsőt, 3 ? Akkor nem jobbszélső.

Ha továbbra is szerinted szélső, akkor minek venni szélsőt? Az egész nyár ezzel telik, holott ott van ő, ott ül a padon. Ha van annyira jó is, szélső is, megoldottam a Nico / Diaz / Rashford problémát, Ferran az ingyen.

Akkor hozzunk csere 9-est, mondjuk Aubát, nagyságrendekkel olcsóbb, mint a szóban forgó szélsők és Ferrant vezényeljük vissza szélsőnek.
PR42
Jugador del Barça

2025.07.15. 11:39:11

Troym írta:
2025.07.15. 11:15:29

Most kicsit vegyük le az fsr / ffp témát, maradva a szakmai résznél.

Az első pont anno érvényes volt, de szerintem nem igaz mára. Balszélen egy bójának is több hasznossága van, jobbszélen nem használja Flick, ezért akarja a fórum 88%-a Nicot / Diazt / Rashfordot (akárkit), különben nem kéne.
FT mára egy csere 9es, egy poszton tudjuk használni, máshol vagy nincs értelme, vagy mi nem akarjuk.
Amikor sérült volt Yamal, többnyire Fermin játszott a helyén. EG inkább jobbhátvéd, mint FT szélső mára.

A második meg az "érvem". Van egy 37 éves kezdő 9esünk, és egy csere egy jó szezonnal. Lewy 40 gólos szezon után szerintem már mindenki most aláírna 30 gólos szezont, FT viszont, amikor Lewy sérült volt, akkor egyáltalán nem tudott konstans teljesítményt hozni, az ő plafonja a csereszint, ott vannak jobb időszakai.

Anno a Newcastle érdeklődött utána, de ha nem Newcastle, akkor AtMA. 40m+ FT Alvarezért.
Vagy ferdítesz, vagy csak rossz a memóriád.

Yamal sérült volt november 7-29 között.

Ferran sérült volt október 7 és november 29 között.

Szóval hogy is pótolhatta volna akkor Yamalt?

Lewy sérülése alatt nem volt konstans? A Madrid elleni bajnokin a 3 gólpassz mi? A kupadöntő gól?
gránit
Director del Fútbol

2025.07.15. 11:27:50

Troym írta:
Teljesen megértem az aggályaidat. De nem 1:1-ben mit csináljunk? Adjuk el 50 millióért és szerezzünk 25 millióért egy másik támadót? Nem nagyon lennénk beljebb. Semmi garancia nincs arra, hogy egy ma 25 milliós játékos akár csak egy olyan szezont tudna, mint Torres legutóbb. Ez akkor lett elrontva, amikor Julian Alvarez helyett őt igazoltuk le. Az is egy rossz döntés volt, meg ugyanabban az évben nyáron volt hely Kessié-nek is, majd egy év múlva bagóért megváltunk tőle, csak hogy megszerezhessük Roque-t, akitől fél év múlva megváltunk. Hibát hibára halmoz a vezetőség.

A gond az, hogy nem 1:1-ben problémás eladogatni és venni. Cserékben érdemes ilyenkor gondolkodni, így barterben ki lehet játszani a kedvezőtlen igazolási arányt, ami csak a pénzre vonatkozik. De Jongot is így passzolnám el valakiért. Kérdés, kire cserélnénk le Torres-t.
Troym
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.07.15. 10:56:42
Torres-nek végre volt nálunk egy értékelhető szezonja, ráadásul több poszton is bevethető.

Az persze kínos lenne, ha a korosodó Lewandowski és ő egyszerre fújnának ki, így megértem az aggályokat, hiszen egy vállalható szezonja volt eddig Torres-nek a Barcelonában, Lewandowski pedig nem lesz fiatalabb. Az előző szezonban mutatott formája viszont bíztató volt.

Torres + 60 millió Isakért jó üzlet lenne, de nem 1:1-ben megvalósíthatatlan, meg a Newcastle miért is menne bele?
Most kicsit vegyük le az fsr / ffp témát, maradva a szakmai résznél.

Az első pont anno érvényes volt, de szerintem nem igaz mára. Balszélen egy bójának is több hasznossága van, jobbszélen nem használja Flick, ezért akarja a fórum 88%-a Nicot / Diazt / Rashfordot (akárkit), különben nem kéne.
FT mára egy csere 9es, egy poszton tudjuk használni, máshol vagy nincs értelme, vagy mi nem akarjuk.
Amikor sérült volt Yamal, többnyire Fermin játszott a helyén. EG inkább jobbhátvéd, mint FT szélső mára.

A második meg az "érvem". Van egy 37 éves kezdő 9esünk, és egy csere egy jó szezonnal. Lewy 40 gólos szezon után szerintem már mindenki most aláírna 30 gólos szezont, FT viszont, amikor Lewy sérült volt, akkor egyáltalán nem tudott konstans teljesítményt hozni, az ő plafonja a csereszint, ott vannak jobb időszakai.

Anno a Newcastle érdeklődött utána, de ha nem Newcastle, akkor AtMA. 40m+ FT Alvarezért.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.15. 10:56:42

Torres-nek végre volt nálunk egy értékelhető szezonja, ráadásul több poszton is bevethető. Ez egy rövid keret esetén nagyon sokat ér. Mivel centerként jó szezont futott, a centerkérdés le is került a napirendről. Az persze kínos lenne, ha a korosodó Lewandowski és ő egyszerre fújnának ki, így megértem az aggályokat, hiszen egy vállalható szezonja volt eddig Torres-nek a Barcelonában, Lewandowski pedig nem lesz fiatalabb. Az előző szezonban mutatott formája viszont bíztató volt.

Hivatalos megerősítést még mindig nem láttam arról, hogy 1:1-ben lennénk, így eladni nem sok értelme lenne. Ha eladjuk 50 millióért, kb 25 millióért igazolhatnánk helyette. Abból Paixao sem jönne ki. Nem 1:1-ben nincs sok értelme eladogatni. Nagy valószínűséggel gyengébb képességű játékosokat tudnánk csak hozni az eladott játékosokhoz képest. Viszont azzal sem értek egyet, hogy a pénzügyi helyzetünk miatt nem tudunk eladni. Torres regisztrált játékos, ha el akarnánk adni, a világon semmi alkupozíciója nem lenne a másik félnek. Ha nem ad érte legalább 50 millió eurót, akkor köszönjük szépen az érdeklődést, megtartjuk. De azok után, hogy az előző szezonban jól teljesített, több poszton bevethető, igazolni nem nagyon tudunk és nélküle csak PV lenne Lewandowski tartalékja, biztosan nem fogunk most megválni tőle. Aztán lehet, hogy leépül a korábbi szintjére, és szidjuk majd, mint akkoriban.

Torres + 60 millió Isakért jó üzlet lenne, de nem 1:1-ben megvalósíthatatlan, meg a Newcastle miért is menne bele?
bence0330

2025.07.15. 10:56:00

Troym írta:
2025.07.15. 08:45:13
Peter írta:
2025.07.15. 00:47:05
Gyorsan bele is néztem a topicba, miközben azonnal - sajnos kicsit elhamarkodottan - az villant be, na végre túladtunk rajta.....de sajna csalódnom kellett.
nyugi, innen fog visszavonulni, talán előtte 33-35 évesen talán elmegy a sivatagba, vagy ilyesmi, szóval már csak 8-10 évig marad
Azt ugyan nem akarom, hogy 38 évesen innen vonuljon vissza, de nagyon remélem, hogy 30-32 éves koráig itt lesz. Ahogy látom, feljebb írta Zozzy, de én sem értem, hogy egyáltalán miért akarnánk, miért akarná bárki eladni? Lőtt az ember szűk 2000 perc alatt 19 gólt és mellé még egy rahedli asszisztot is hozott. Most nem emlékszem, hogy gólban vagy gólpontban első-e egész Európában arányaiban, asszem előbbi. Szóval el sem tudom képzelni, miért akarnánk mi, vagy épp Flick eladni a top5 ligák Flick-korszak alatti leggólerősebb játékosát. Utolsók közt lenne, akit elengednék, soha az életben nem tudnánk pótolni, a padra semmiképp. Még szabadon igazolva is nagyon nehéz lenne, jelenleg meg egyszerűen lehetetlen. És nem csak a sok gól, hanem a sok clutch is, a legnehezebb helyzetekben meccsek végén képes eldönteni azt, Dortmund, kupadöntő, stb. Hőse volt a csapatnak ő is idén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.07.15. 10:57:29-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.07.15. 10:38:04

Troym írta:
2025.07.15. 10:14:18
Zozzy 5 írta:
2025.07.15. 10:00:16
Lehet bejönne, lehet nem, de nem kell hirdetni és radar alatt megpróbálni.

Így, ahogy írtam marad az alternatíva, szerződéshosszabbítás, 15m fizetés még 3-4 év szerződés a cserecsatárnak, holott ha tényleg lett volna 60 milliónk Nicora, akkor akár felajánlani azt a 60m + Torrest Isakért, aki viszont kezdőszint lenne hosszútávon is

fun fact: tegnap kezdtünk róla beszélgetni, ma kinn is van cikk róla

Barcelona plan to renew Ferran Torres, but there's no rush.
His contract expires in 2027, but the club could offer a new deal until 2030.
mundo
radar alatt lehet meg is próbálták, annak pont az a lényege, hogy arról elvileg nem tudunk.

60M+Torres Isaakért részemről deal, de fogalmam sincs h volt-e FFP kompatibilis 60 milliónk, én már ebben nem hiszek senkinek, csak annak a ténynek, ha valaki végül tényleg idejött ennyiért és be is regisztráltuk. plusz a Newcastlenél őt akarnák utoljára eladni és Isaak sem hiszem h szívesen jönne padozni egy évet. de amúgy jól hangzik tényleg, nekem tetszene :)

arról van infó a cikkben, hogy fizut is akarnak neki emelni? önmagában a hosszabbítás sztem nem gáz, ha esetleg sikerülne őt is belehajszolni vmi fizu csökkentésbe, még jó deal is lehet. úgy eladni is könnyebb lenne jövőre...
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.15. 10:14:18

Zozzy 5 írta:
Lehet bejönne, lehet nem, de nem kell hirdetni és radar alatt megpróbálni.

Így, ahogy írtam marad az alternatíva, szerződéshosszabbítás, 15m fizetés még 3-4 év szerződés a cserecsatárnak, holott ha tényleg lett volna 60 milliónk Nicora, akkor akár felajánlani azt a 60m + Torrest Isakért, aki viszont kezdőszint lenne hosszútávon is

fun fact: tegnap kezdtünk róla beszélgetni, ma kinn is van cikk róla

Barcelona plan to renew Ferran Torres, but there's no rush.
His contract expires in 2027, but the club could offer a new deal until 2030.
mundo
Zozzy 5
Llegenda del Barça

Troym írta:
2025.07.15. 09:41:40
Minden összefügg.
Most teszem azt eladnánk Torrest pl, amikor végre nincs gödörben fél éve, akkor kb visszakaphatnánk azt a pénzt, amennyiért vettük és a fizetése sem kevés, tehát ha eladnánk 50m körül és kikerülne innen a 13 milliós éves bére, akkor jöhetne olyan szélső, akire itt sokan vágynak.
De ameddig nem merül fel "szívtelen" módon, hogy végre van piaci értéke Torresnek 5 év alatt talán másodszor, most kell eladni, mert talán más cserecsatár olcsóbban is lehetne nálunk 16 kanadai pontos cserecsatár, addig nem jutunk előre.
Sőt, mivel emberünk szerződése 2027-ben jár le, gondolom adunk neki új szerződést fizetésemeléssel és majd csodálkozunk, hogy 5 év múlva sem tudunk senkit igazolni.

Na az ilyen húzások kellenének ahhoz, hogy egyszer magunk mögött tudhassuk ezt a pénzügyi csődöt, amivel lassan 6 éve nem jutunk sehova.
ezt az egész eszmefuttatást egy blindre bemondott átigazolási értékre húzod fel, nem tudom h mire alapozva h érte 50 millió körül lehetne kapni egy 13 millió fizus játékosért, miközben Tebas hetente vázolja fel a nyilvánosságnak az anyagi helyzetünket, mittomén hány százmillió tartozásunk van és szökőévente fordul elő ilyen összegért nálunk játékos értékesítés. majd aztán azzal folytatva, hogy valaki talán szintén lehet ilyen jó, ha lefő a 37 éves kezdő centerünk, úgyhogy nyomassuk. azt meg készpénznek veszed, hogy az itt tartása csak azért merülhet fel a vezetőségben, mert nem akarnak szívtelenek lenni. hát, engem ezzel nem győztél meg ennek a pénzügyi projektnek a racionalitásáról. ha valamivel alá tudod támasztani, hogy reális 50 milliós árról gondolkodni nála, az általam említett és nyilván általad is ismert nehezítő körülmények között, akkor úgy megérné diskurálni ezen, de addig ez egy fantázia alapú elégedetlenkedés Torres ittléte miatt.

amiket meg Peter ír, hogy Torres barcelonai létezését is nehéz fejben tartania, arról meg nehéz mást gondolni, mint hogy az érzelem alapú szelektív emlékezet esete áll fent, vagy nem nézte mondjuk a Atleti elleni idegenbeli bajnokit meg a Madrid elleni kupadöntőt.

szerk, fun fact: speciel ez az egyébként valóban túlzó pénzügyi deal, aminek keretében idehoztuk Torrest és amitől most annyira szabadulni szeretnénk, pont Alemanynak köszönhető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2025.07.15. 10:15:26-kor.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.15. 09:41:40

Zozzy 5 írta:
2025.07.15. 09:28:17
nem adtuk el a jelenlegi edző alatt 16 kanadai pontot hozó, padot szó nélkül tűrő cserecsatárunkat, miközben köbö senkit sem tudunk igazolni és normális áron eladni. hát igen, ez valóban szörnyű és érthetetlen.
Minden összefügg.
Most teszem azt eladnánk Torrest pl, amikor végre nincs gödörben fél éve, akkor kb visszakaphatnánk azt a pénzt, amennyiért vettük és a fizetése sem kevés, tehát ha eladnánk 50m körül és kikerülne innen a 13 milliós éves bére, akkor jöhetne olyan szélső, akire itt sokan vágynak.
De ameddig nem merül fel "szívtelen" módon, hogy végre van piaci értéke Torresnek 5 év alatt talán másodszor, most kell eladni, mert talán más cserecsatár olcsóbban is lehetne nálunk 16 kanadai pontos cserecsatár, addig nem jutunk előre.
Sőt, mivel emberünk szerződése 2027-ben jár le, gondolom adunk neki új szerződést fizetésemeléssel és majd csodálkozunk, hogy 5 év múlva sem tudunk senkit igazolni.

Na az ilyen húzások kellenének ahhoz, hogy egyszer magunk mögött tudhassuk ezt a pénzügyi csődöt, amivel lassan 6 éve nem jutunk sehova.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.07.15. 09:28:17

nem adtuk el a jelenlegi edző alatt 16 kanadai pontot hozó, padot szó nélkül tűrő cserecsatárunkat, miközben köbö senkit sem tudunk igazolni és normális áron eladni. hát igen, ez valóban szörnyű és érthetetlen.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.15. 08:45:13

Peter írta:
Gyorsan bele is néztem a topicba, miközben azonnal - sajnos kicsit elhamarkodottan - az villant be, na végre túladtunk rajta.....de sajna csalódnom kellett.
nyugi, innen fog visszavonulni, talán előtte 33-35 évesen talán elmegy a sivatagba, vagy ilyesmi, szóval már csak 8-10 évig marad
Peter
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.07.14. 20:40:03
azért nem ez a jó cserecsatár szintje.
Számomra mindent elmond a srácról, hogy nagyon hosszú idő után csak és kizárólag arról jutott eszembe egyáltalán a barcelonai létezése is, amikor itt és most megláttam a topicját..... :mrgreen:

bence0330

2025.07.14. 22:02:11

Troym írta:
2025.07.14. 20:40:03
bence0330 írta:
2025.07.14. 20:26:48
Ferrán azért már kb két éve ugyanezt hozza stabilan, nyilván tavaly Flick-kel még kicsit javult, de nem is olyan sokat. Szerintem ez a szintje. Elépesztő gólerős,
Nézz utána jobban.
2024 február és június között nem lőtt gólt, azért nem ez a jó cserecsatár szintje.
Igen, viszont azért mégiscsak elég hosszú sérülés után (ez azért szerintem kicsit elnézhető), kevés perccel, egy teljesen összeomlott csapatban.
De amúgy igazad van, valamiért egy szezonnal korábbra emlékeztem erre, most nem volt kedvem utánanézni, így jártam. :) Ott tényleg volt egy durva hullámvölgy. De azelőtt is hozta a gólokat (nyilván a Xavi-csapat mércéjével). Abban a csapatban óriási gáz volt, Roque is hónapokig nem lőtt gólt, pedig azért akármennyiren nem csúcs fogás volt, annál ő is sokkal jobb volt. Akárhogy is, szerintem a tavaly szintet megközelítőleg tartani fogja, ha nem jön sérülés, nem látok semmi okot az ellenkezőjére. Érzi a kaput, érzi a területeket, egyre okosabban játssza meg a center posztot, szerintem ha a csapat marad jó, akkor ő is szórni fogja a gólokat. Inter féle nagycsapatok ellen meg nem kell betenni, évente 3-4 ilyen van. Ott vagy legyen valaki torony, vagy extrém mozgékony, mondjuk egy Olmo. Azon túl szerintem hozni fogja a formáját.
Válasz küldése