Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utóbbi lesz a kezdőkapusa az Atleticnek. Ander eligazol, Kochen pedig az első csapat harmadik számú kapusa.
Toni a fő célpontja, de én pl örülnék, ha menne Áron is, neki a nagycsapatban sok dolga nem lenne, a negyedosztály meg nem tudom mennyire segíti a fejlődését.
Kis korrektúra: hat Barca játékos van a spanyoloknál a 20-as keretben, a fentieken kívül még ott van Tommy Marqués is. Őt abszolút nem ismertem, a Juvenil A-ban játszik vkp-ként, az Atleticbe még nem is látogatott fel. Az EB-n eddig négy meccsből kettőn kezdett (egyszer lecserélték) és a házigazdák ellen pedig padról szállt be. Mellesleg a németek ellen ő szerezte meg a vezetést a hosszabbításban.brazilfan írta: ↑2025.06.26. 13:15:23Ma este már döntőt játszanak Hollandia ellen, és a mieink közül mind az öt fiúnak esélye van a szereplésre. Az M4 közvetíti.Chino írta: ↑2025.06.19. 22:35:13Eléggé háttérbe szorul, de jelenleg folyik au U 19-es Eb. A spanyol csapatban öt Barca játékos van (Cuenca, Torrents, Junyent, Virgili, Olmedo), kezdőként vagy csereként mindhárom meccsen játszottak. Ma verték Montenegrót 5:0-ra, Junyent mesterhármasával, plusz Virgili is betalált. 9 ponttal nyerték a csoportjukat.
Ma este már döntőt játszanak Hollandia ellen, és a mieink közül mind az öt fiúnak esélye van a szereplésre. Az M4 közvetíti.Chino írta: ↑2025.06.19. 22:35:13Eléggé háttérbe szorul, de jelenleg folyik au U 19-es Eb. A spanyol csapatban öt Barca játékos van (Cuenca, Torrents, Junyent, Virgili, Olmedo), kezdőként vagy csereként mindhárom meccsen játszottak. Ma verték Montenegrót 5:0-ra, Junyent mesterhármasával, plusz Virgili is betalált. 9 ponttal nyerték a csoportjukat.
A Dinamo azért nem egyenlő a horvát bajnoksággal, ott olyan egyeduralkodók, mint a Bundesligában a Bayern. Minden évben ott vannak nemzetközi színtéren, leginkább a Bl-ben, de ha ott nem akkor EL-ben.
Csodálkozom, hogy Junyentet nem hívta Flick, tavaly benne volt a keretben és többször be is állt ha jól emlékszem.
Nem követtem párhuzamosan az Osasuna meccset, de amikor láttam, hogy a 90. percben a gólnál milyen ünneplés volt a pályán és a padon elég nyilvánvaló volt, hogy mi ott az eredmény, magamban már el is könyveltem a bravúrt, aztán lefújáskor én is csak lestem, hogy mi történik. Először azt hittem, hogy Torrentsék örömükben sírnak a földön.brazilfan írta: ↑2025.05.25. 08:38:17A második gól után, szinte a lefújásig nagy volt az öröm, azután csak annyit láttam, hogy a fehér szurkolók ujjonganak, a mienk meg összeroskadnak.
Pont úgy, mint a Femeni BL-döntőjekor.
Nagy csalódás ez az év a tavalyihoz képest. A gólvágónak visszahozott Barbera és az új igazolás Urena is alig játszott néhány meccsen, Dani Rodriguez is szinte végig sérült volt, és amikor felépült, pont a legfontosabb szakaszra sikerült megint hazavágni a teljesen felesleges La Liga-szerepeltetésével.
Unai Hernandez folyamatosan játszik Szaúd-Arábiában, Pau Primről január óta semmit nem tudok.
Darvichról azt írják, hogy visszamegy Németországba.
Tavasszal igazából az Amorabieta, ami tényleg csalódás, a 3. Andorrától ki lehet, kapni, de ha így lebontogatjuk elverték a bajnokot is. Főleg amiatt sajnálom, mert Milával, egy nyári felkészülés után tiszta lappal elég komoly szezont lehetett volna hozni és kíváncsi vagyok kiket hozna fel. Kospo, Junyent, Pedro Rodriguez, Alba stb., van merítési lehetőség, de elég jó szeme és ismeri a korosztályt meglepetések is lehetnének.brazilfan írta: ↑2025.05.25. 08:38:17Ősszel és kora tavasszal is volt egy-egy hosszú nyeretlenségi sorozat, de az edzőváltás után is voltak kínos visszaesések, az Andorra és a Amorebieta ellen is otthon kaptak ki.
Sokszor volt olyan érzésem, hogy a játékosok és a csapatrészek nem ismerik egymást, a tervszerűség, a begyakorolt játék helyett sok volt az esetlegesség és a vagdalkozás. Számos meccset hozhattak volna, mert az ellenfelek sem voltak jók, de a játékosok egymást múlták alul, és összességében feltűnően hiányzott a folyamatos, zökkenőmentes átmenet a generációváltás után.
Áthozva az igazolások topicból.bence0330 írta: ↑2025.05.23. 00:55:37
Igen, pár videót néztem már róla, mikor egyszer említetted, látszólag polcokkal van Martin felett. Ami önmagában nem egy nagy dicséret, de tényleg bármilyen megoldást elfogadok, hogy ő ne legyen időhúzó cserénél több jövőre. Én nem értem, miért kellett vele hosszabbítani. Flicket sem értem, tényleg a végén már meccsről meccsre menekítette ki hamar, elvileg ő is látta a gondot. Na mindegy.
Torrents ráadásul nem is extra fiatal, 18 éves, könnyebben integrálódhat, de ahhoz meg még épp elég fiatal, hogy legyen benne fejlődési lehetőség, ami Martinban nemigen van már, ő sajna egy kiforrott játékos.
Naagy grat a kicsiknek, a Juvenil A rendre egy nagyon erős korosztály, sőt sokaknak csak egy kis ugródeszka és inkább csak a BL-ben számolnak velük a lényegi időt eggyel-kettővel feljebb töltik. Ez a sorozat mondjuk kicsit megtévesztő, mert az ellenfeleket figyelve sokszor nem tűnnek erősnek, de túlnyomó részben a nagycsapatok utánpótlása tartozik a gyengébbek közé. Inkább a kis -és középcsapatok dominálnak, talán egyedül a Barca az aki ebben körben komoly tényező. Tavaly is kiestek a kicsik a Mainz ellen tizenegyesekkel, de a németek nagyon komoly csapatot tudtak kiállítani.