Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem eskü nem volt nagy bajom Braithwaite-tel. Mindenki tudta, hogy tűzoltásnak érkezett, a maga korlátolt képességeivel hajtott is. Kevés volt ide, de őt nem kellett évekig kölcsönadogatni, mire megszabadultunk tőle.
Umtiti ha jól emlékszem 3-4 évig akarta beverekedni magát a kezdőbe.
Szerintem megválaszoltad a saját kérdésed.menczel írta: ↑2025.06.10. 12:29:48Szóval két éve volt hátra total 32m fizetésért, amiről lemondott. Nyilván rosszabul ő nem jár, megkapja aláírási bónuszként és fizetésben az új csapatától.
Azon csodálkozok miért volt olyan elképesztően fontos, hogy elengedjük a francia válogatott és Atletico Madrid kezdő belső bekkjét, ingyen.
Persze értem FFP. De ez így kriminális, továbbra is elképesztő, hogy ezeknek a katasztrófális döntéseknek, amelyek oda vezettek, hogy a klub értékeit áron alul elkótyavetyéljük, nincs következményük.
A tavasz folyamán többször is szó volt a francia Madridba költözéséről, de a matracosok kijelentétték, hogy fizetni nem fognak.dingdong írta: ↑2025.06.10. 14:07:52Sok esetben így van ahogy írod de Lenglet nem tenném a klub értékei közé még akkor sem ha bekerül a világ vállogatottban. Kritikán aluli szezonok vannak mögötte és az atleti sem nyerte szét magát finoman szólva sem. A válogatott is kapot 5-öt úgy, hogy ő volt középen.
Ránézni se bírok. Ha megspóroltuk a fizetését akkor az pont tökéletes.
Sok esetben így van ahogy írod de Lenglet nem tenném a klub értékei közé még akkor sem ha bekerül a világ vállogatottban. Kritikán aluli szezonok vannak mögötte és az atleti sem nyerte szét magát finoman szólva sem. A válogatott is kapot 5-öt úgy, hogy ő volt középen.
I stand corrected.menczel írta: ↑2025.02.20. 15:42:16Az Atletico Madrid kezdő bekkje, ha nem veszik meg ők, megveszi más az biztos. Lehet h csak 5millióért, de pénzért fog menni, ebben 99% biztos vagyok.
Az Atletico Madrid kezdő bekkje, ha nem veszik meg ők, megveszi más az biztos. Lehet h csak 5millióért, de pénzért fog menni, ebben 99% biztos vagyok.
Nem azzal van a gond nála hogy ne vennék meg, hanem ekkora fizetést senki nem adott volna neki. Olyan csapatban, ahová elmehetne a keret legjobban, de top 3-as játékosa lenne. Kevesebbet pedig nem akar. Abban bízzunk, hogy jövőre már úgy fogja érezni, hogy befejezheti az európai pályafutását és elmegy a szaúdiakhoz.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 11:19:20Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
Szerintem a végével sajna megválaszoltad, ekkora lehet a baj, hogy ez is számít.Troym írta: ↑2024.08.26. 10:53:27Alapból a bére 12m / év, ami most nem 2026ig lesz ennyi, hanem 2027-ig lesz évente 8 millió. A többi pénz szerintem korábban elmaradt bére és azt mindenképp ki kell fizetni.
Nem értem miért nyerünk mi ezen olyan sokat, hogy még egy évig marad?
Az Atletico mindenképp 6 millió fizetett volna a béréből, tehát valójában ezzel 4 milliónyi bérkeretet lehet megtakarítani, mert nem 6, hanem csak 2 millió a ránkeső rész.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 21:24:23Hurrá. Megkapta a here we go plecsnit. Azért ez a nagytakarítás megérdemel egy dícséretet, főleg ez a hosszabbítás. Valahogy rá kellene venni De Jongot és Fatit is. Akkor kap egy virtuális pacsit Deco
Vajon belekerül a szerződésébe a fear clause, vagy játszhat ellenünk?![]()