Clément Lenglet
Azért a birodalmi lépegető sebességű Romeu, Alonso, Bellerin trió nálam zárkózik fel melléjük, de még Lenglet is csak ezüstérmes Turan után, 3. helyen Umtiti.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ja, nálam is ő az elmúl évek legnagyobb fékje talán, legalábbis aki konstansan az volt. BW-el nekem sem volt bajom, eleve egy cserét máshogy ítél meg az ember.
Persze aztán sok emberről kiderült Lenglet idejéből, hogy amúgy kétszer olyan jó játékosok, olyan időszakban volt itt, amikor nem volt túl jól menedzselve a gárda. Eric sem tűnt nála igazából jobbnak, vagy max nagyon kicsit, most meg simán megüti legalább a jó csere szintet.
Szóval alighanem lehetett volna annál jobb, mint ami volt, de tényleg nagy kő esett most le a klub szívéről vele. Ha valaki több Atleti meccset nézett, mint a Barca elleni 4, érdekelne, mit látnak benne, mert akármikor játszottunk ellenünk, homály volt.
Persze aztán sok emberről kiderült Lenglet idejéből, hogy amúgy kétszer olyan jó játékosok, olyan időszakban volt itt, amikor nem volt túl jól menedzselve a gárda. Eric sem tűnt nála igazából jobbnak, vagy max nagyon kicsit, most meg simán megüti legalább a jó csere szintet.
Szóval alighanem lehetett volna annál jobb, mint ami volt, de tényleg nagy kő esett most le a klub szívéről vele. Ha valaki több Atleti meccset nézett, mint a Barca elleni 4, érdekelne, mit látnak benne, mert akármikor játszottunk ellenünk, homály volt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Nekem eskü nem volt nagy bajom Braithwaite-tel. Mindenki tudta, hogy tűzoltásnak érkezett, a maga korlátolt képességeivel hajtott is. Kevés volt ide, de őt nem kellett évekig kölcsönadogatni, mire megszabadultunk tőle.
Douglas-re már nem is emlékszem, annyira nem volt tényező.
Lenglet viszont stabil kezdő volt úgy, hogy szinte minden meccsre jutott valami nevetséges megmozdulása.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Umtiti ha jól emlékszem 3-4 évig akarta beverekedni magát a kezdőbe.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- davi10
- Llegenda del Barça
Megfogadtam, hogy pezsgőt bontok, ha elmegy. Nem emlékszem Barca játekosra, akitől ennyire rosszul lettem volna.
Ha végül elengedte a maradék fizuját, azért pacsi.
Ha végül elengedte a maradék fizuját, azért pacsi.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
"Langlé" hát kalapom emelem, bár emeltem volna tavaly is, de jobb később mint soha. Talán az egyik utolsó botrányos szerződés, amitől sikerült végre megszabadulni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
Szerintem megválaszoltad a saját kérdésed.menczel írta: ↑2025.06.10. 12:29:48Szóval két éve volt hátra total 32m fizetésért, amiről lemondott. Nyilván rosszabul ő nem jár, megkapja aláírási bónuszként és fizetésben az új csapatától.
Azon csodálkozok miért volt olyan elképesztően fontos, hogy elengedjük a francia válogatott és Atletico Madrid kezdő belső bekkjét, ingyen.
Persze értem FFP. De ez így kriminális, továbbra is elképesztő, hogy ezeknek a katasztrófális döntéseknek, amelyek oda vezettek, hogy a klub értékeit áron alul elkótyavetyéljük, nincs következményük.
Tegyük fel "tartoztunk" neki 16 nettóval, 32 bruttóval.
Hasra ütve: megy ingyen, kap majd nettó 3 bruttó 6 éves bért, 3 éves szerződéssel 9 nettót. A maradék 7 milliót aláírási pénzként megkapja, és így nem veszít semmit, játszhat ott, ahol szeretne.
Mi nem fizetünk 32 bruttót, vagy 16 millió bruttó éves bért, "lelépési pénzt" mondjuk a 5-10 milliós transzfer díjból.
(TM szerint 7,5-et ér)
És ezzel nem azt mondom, hogy ez egy jó üzlet.
- Chino
- Llegenda del Barça
A tavasz folyamán többször is szó volt a francia Madridba költözéséről, de a matracosok kijelentétték, hogy fizetni nem fognak.dingdong írta: ↑2025.06.10. 14:07:52Sok esetben így van ahogy írod de Lenglet nem tenném a klub értékei közé még akkor sem ha bekerül a világ vállogatottban. Kritikán aluli szezonok vannak mögötte és az atleti sem nyerte szét magát finoman szólva sem. A válogatott is kapot 5-öt úgy, hogy ő volt középen.
Ránézni se bírok. Ha megspóroltuk a fizetését akkor az pont tökéletes.
Forca Barca!!!!
Sok esetben így van ahogy írod de Lenglet nem tenném a klub értékei közé még akkor sem ha bekerül a világ vállogatottban. Kritikán aluli szezonok vannak mögötte és az atleti sem nyerte szét magát finoman szólva sem. A válogatott is kapot 5-öt úgy, hogy ő volt középen.
Ránézni se bírok. Ha megspóroltuk a fizetését akkor az pont tökéletes.
I stand corrected.menczel írta: ↑2025.02.20. 15:42:16Az Atletico Madrid kezdő bekkje, ha nem veszik meg ők, megveszi más az biztos. Lehet h csak 5millióért, de pénzért fog menni, ebben 99% biztos vagyok.
Szóval két éve volt hátra total 32m fizetésért, amiről lemondott. Nyilván rosszabul ő nem jár, megkapja aláírási bónuszként és fizetésben az új csapatától.
Azon csodálkozok miért volt olyan elképesztően fontos, hogy elengedjük a francia válogatott és Atletico Madrid kezdő belső bekkjét, ingyen.
Persze értem FFP. De ez így kriminális, továbbra is elképesztő, hogy ezeknek a katasztrófális döntéseknek, amelyek oda vezettek, hogy a klub értékeit áron alul elkótyavetyéljük, nincs következményük.
Végre megszabadultunk tőle! A nyár egyik legjobb eligazolása.
Az Atletico Madrid kezdő bekkje, ha nem veszik meg ők, megveszi más az biztos. Lehet h csak 5millióért, de pénzért fog menni, ebben 99% biztos vagyok.
Barcelona are asking Atletico Madrid to pay €10M for Clement Lenglet, but Atletico wants to negotiate a lower price. @ferrancorreas

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem azzal van a gond nála hogy ne vennék meg, hanem ekkora fizetést senki nem adott volna neki. Olyan csapatban, ahová elmehetne a keret legjobban, de top 3-as játékosa lenne. Kevesebbet pedig nem akar. Abban bízzunk, hogy jövőre már úgy fogja érezni, hogy befejezheti az európai pályafutását és elmegy a szaúdiakhoz.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 11:19:20Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
Forca Barca!!!!
- davi10
- Llegenda del Barça
Remélem az Ő kölcsönszerződésébe nem írtuk bele, hogy nem játszhat ellenünk 

- bence0330
Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Szerintem a végével sajna megválaszoltad, ekkora lehet a baj, hogy ez is számít.Troym írta: ↑2024.08.26. 10:53:27Alapból a bére 12m / év, ami most nem 2026ig lesz ennyi, hanem 2027-ig lesz évente 8 millió. A többi pénz szerintem korábban elmaradt bére és azt mindenképp ki kell fizetni.
Nem értem miért nyerünk mi ezen olyan sokat, hogy még egy évig marad?
Az Atletico mindenképp 6 millió fizetett volna a béréből, tehát valójában ezzel 4 milliónyi bérkeretet lehet megtakarítani, mert nem 6, hanem csak 2 millió a ránkeső rész.
Alapból a bére 12m / év, ami most nem 2026ig lesz ennyi, hanem 2027-ig lesz évente 8 millió. A többi pénz szerintem korábban elmaradt bére és azt mindenképp ki kell fizetni.
Az Atletico mindenképp 6 millió fizetett volna a béréből, tehát valójában ezzel 4 milliónyi bérkeretet lehet megtakarítani, mert nem 6, hanem csak 2 millió a ránkeső rész.
Official, confirmed. Clement Lenglet joins Atlético Madrid on loan from Barcelona.
New deal until June 2027 at Barça and then loan, NO buy option clause.
New deal until June 2027 at Barça and then loan, NO buy option clause.

- bence0330
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 21:24:23Hurrá. Megkapta a here we go plecsnit. Azért ez a nagytakarítás megérdemel egy dícséretet, főleg ez a hosszabbítás. Valahogy rá kellene venni De Jongot és Fatit is. Akkor kap egy virtuális pacsit Deco
Vajon belekerül a szerződésébe a fear clause, vagy játszhat ellenünk?![]()
Igen, ez a része kifejezetten jól sikerült, kár, hogy a mérleg másik fele nem nagyon.
Bele, játszania KELL ellenünk.