Wojciech Szczęsny
- szbsz
- Capitá del Barça
infosfcb 𝕏: Elvileg csak akkor igazolunk új kapust, ha Tek a távozás mellett dönt!
Ennek meg aztán végképp semmi értelmét nem látom, hogy Stegen mellé, igazolunk valakit pénzért a padra, úgy, hogy itt van "ingyen" Tek...
Ennek meg aztán végképp semmi értelmét nem látom, hogy Stegen mellé, igazolunk valakit pénzért a padra, úgy, hogy itt van "ingyen" Tek...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- szbsz
- Capitá del Barça
Dibunak 2029-ig van szerődése az Astonnal, kizárt, hogy 40M alatt elengednék, nekünk meg ilyesmire most nincs lóvénk, amíg ott a hulladék védelem, meccsenkénti átlag 2 kapott góllal... Plusz Dibu fizetése is több, mint most Stegené, szóval regelni se nagyon tudnánk jelen állás szerint...Khyzz írta: ↑2025.05.19. 11:54:24Meg kel köszönni neki, hogy beugrott a szezont megmenteni, azért vannak benne érdemei, nagy mentései. Felőlem cserekapusnak maradhatna is.
Emi Martinez érkezését azért támogatnám mert ő tipikusan az a kapus aki a legnagyobb szükség idején a legjobb, a kulcspillanatokban véd és teszi hozzá a magáét. Megnézném itt.
A Cubarsiért kapott lóvéból meg tudnánk végülis venni, amennyiben az Inter tényleg kifizeti érte a 70 misit, de annak a pénznek meglenne a helye a védelem megerősítésére és egy balszélső igazolására!
Muszáj elfogadnunk a tényt, hogy jövőre is Stega mester és a dohánygyáros Tek lesz a két hálóőr...

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Meg kel köszönni neki, hogy beugrott a szezont megmenteni, azért vannak benne érdemei, nagy mentései. Felőlem cserekapusnak maradhatna is.
Emi Martinez érkezését azért támogatnám mert ő tipikusan az a kapus aki a legnagyobb szükség idején a legjobb, a kulcspillanatokban véd és teszi hozzá a magáét. Megnézném itt.
Valamit ezzel jövőre kezdeni kell, mert ilyen sima gólokat nem lenne szabad kapni. Kapusnak kb esélye sincs, illetve plusz energia hátraszaladni, hogyha lesállás volt és ha azt csak az akció után intik be.szbsz írta: ↑2025.05.19. 00:41:59Ha ma ő véd se lett volna nagyon más a dolog, ugyanúgy kaptunk volna 3-at, sőt ha Dibu Martinez, Courtois, Oblak, Donnarumma stb. a kapus is benyeltük volna mind: A góljaink 90%-a ugyanis védelmi hibából születik és nem kapushibából!!!
Teljesen mindegy ki áll a kapuban amíg ennyire retek a védelem, addig meccsenként átlag 2 gólt fogunk kapni az fix!
megj.: Ez az irtó risky lestaktika csak akkor működhetne ha lenne két brutál gyors és magabiztos belső védőnk, jelenleg jóindulattal is csak 1 van...
Az első gólban szerintem benne volt. Jöhetett volna még közelebb a támadóhoz, hogy takarja előle a kapu felületét. Azzal egyetértek, hogy általában kiszolgáltatott helyzetekben kapják a gólokat, de a háromból egyik kapusunk sem nyújtott extrát ebben a szezonban. Neki még három évig tart a szeződése.
https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
Nincsenek könnyű helyzetben. Pont ezért van szükségünk olyan kapusra, aki extrát ad, és három ilyen helyzetből megfog egyet. Flick is teljesen belesimult a "mindegy, hány gólt kapunk, ha eggyel többet lövünk"-filozófiába. Kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége hosszú távon. A triplázással most maximális a bizalom az irányába.
https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
Nincsenek könnyű helyzetben. Pont ezért van szükségünk olyan kapusra, aki extrát ad, és három ilyen helyzetből megfog egyet. Flick is teljesen belesimult a "mindegy, hány gólt kapunk, ha eggyel többet lövünk"-filozófiába. Kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége hosszú távon. A triplázással most maximális a bizalom az irányába.
- szbsz
- Capitá del Barça
Ha ma ő véd se lett volna nagyon más a dolog, ugyanúgy kaptunk volna 3-at, sőt ha Dibu Martinez, Courtois, Oblak, Donnarumma stb. a kapus is benyeltük volna mind: A góljaink 90%-a ugyanis védelmi hibából születik és nem kapushibából!!!
Teljesen mindegy ki áll a kapuban amíg ennyire retek a védelem, addig meccsenként átlag 2 gólt fogunk kapni az fix!
megj.: Ez az irtó risky lestaktika csak akkor működhetne ha lenne két brutál gyors és magabiztos belső védőnk, jelenleg jóindulattal is csak 1 van...
Nagyon érdekes és megosztó véleményeket látok minden kapusunkról.
Ter Stegen például a szezon eleje óta nem játszott, úgy látom sokaknál megkoptak az emlékek, hogy mennyire stabil is volt ő hátul. Lehet nem az a top3-as kapus már, mint fénykorában, de nem érzem, hogy az idei szűk igazolási keretünket kapusra kellene pazarolni. Szczesny-t néhányan egy-két meccs után konkrétan elé követelték a sorban, aztán láttuk, hogy mennyit adott hozzá a legfontosabb meccseken. Nekem vele semmi gondom egyébként, a lengyel szerintem a tökéletes cserekapus profil, mint Pinto annak idején. A pályafutása végén járó rutinos kapus, aki nem hoz extrát, de összességében nem lehet rá nagy panasz, ha helyettesítenie kell az elsőszámú hálóőrt. 10 éve a Bravo / ter Stegen felállásban már láttuk, hogy nem műküdik az, hogy két ambíciózus kezdőszintű kapus legyen a keretben, örülni kellene a stabil 35+ cserekapusoknak. Ha még 1-2 évet maradna a lengyel az szerintem le is fedné azt az időszakot, ami alatt ter Stegennel még kezdőként érdemes számolni, aztán hozhatunk majd egy fiatal titánt és mehet ter Stegen a rutinos vén róka cserekapus szerepbe.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Köszönjük neki az idei évet, de még egyszer ekkorát kockáztatni, nem szabad. Azért láttuk, hogy másnál mit adtak hozzá a kapusok. Nálunk nem sokat. Csak mindig rúgtunk egy góllal többet. A kijövései lassúak, ütemtelenek. Ha 2. számú lesz, akkor ennyi idősen teljesen teljesen formán kívüli lesz, kockázatos.
Kellene igazolni..
Kellene igazolni..
- szbsz
- Capitá del Barça
Ha van előtte védelem és láthattuk, hogy az Ara - Cris más szint védekezésben mint az öngólpassz király Cuba, meg a partjelzők réme Inigoat, akkor ő is eggyel magasabb szintet képes hozni. Tegnap korrekt kis teljesítményt rakott le, rajta is múlt, hogy nem szerzett vezetést az Espanyol már az első félidőben... Jövőre mindenképp szükségünk lesz rá, Stegen még mindig top szint, de kell neki is a csapaton belűli versenyhelyzet, mert Penanal még én is jobban védek...
Jó volt tegnap, de tegnap átértékeltem én is, hogy még idén kell(ene) kapust venni, aztán tudom, hogy nem lesz belőle semmi.
A konstrukció is nyilván kérdés, hogy kit és kinek a helyére, de egy TS "luxus" a padon.
Nem bánom, ha még egy szezonban Szczesny a kezdő, hozunk mögé egy fiatalt, vagy TS a kezdő és Tek a golf mellett még a padon végig ül egy szezont, de annak sok értelmét nem látom, hogy az elvileg csapatkapitány, sokmillióba kerülő kapusunk még egy Espanyol ellen sem bevethető, ennyire kiugró formában nincs Tek.
Háromból két kapusnak ajtót kell mutatni.
El kell adni TS-t és Penát, ha előbbi már nem képes teljesíteni, vagy Teket és Penát, két játékos bére és az átigazolási összeg jó részben elég lehetne pl az Espanyol kapusra.
Én speciál a lengyelt tartanám meg, ő nem fog kétségbe esni a padon sem, Joan Garcia meg lehetne a kezdő. (Neki például az éves bére nincs félmillió, szóval Pena 3-4 milliós bére elég lehetne)
A konstrukció is nyilván kérdés, hogy kit és kinek a helyére, de egy TS "luxus" a padon.
Nem bánom, ha még egy szezonban Szczesny a kezdő, hozunk mögé egy fiatalt, vagy TS a kezdő és Tek a golf mellett még a padon végig ül egy szezont, de annak sok értelmét nem látom, hogy az elvileg csapatkapitány, sokmillióba kerülő kapusunk még egy Espanyol ellen sem bevethető, ennyire kiugró formában nincs Tek.
Háromból két kapusnak ajtót kell mutatni.
El kell adni TS-t és Penát, ha előbbi már nem képes teljesíteni, vagy Teket és Penát, két játékos bére és az átigazolási összeg jó részben elég lehetne pl az Espanyol kapusra.
Én speciál a lengyelt tartanám meg, ő nem fog kétségbe esni a padon sem, Joan Garcia meg lehetne a kezdő. (Neki például az éves bére nincs félmillió, szóval Pena 3-4 milliós bére elég lehetne)
- szbsz
- Capitá del Barça
Mindenesetre kapni fog egy 2
éves hosszabbítást nemsokára, nagyon úgy fest. Nem tudom Stegen mögé lehet jobb választás még így is mint Pena, de a 2 évet sokallom, 1 is elég lett volna. Remélem legalább nem csillagászati a fizuja... 
Már látom le lett hozva itt is. Már meg is kapta...

Már látom le lett hozva itt is. Már meg is kapta...
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Ebben a pár szóban le is írtad az egész lényegét.
Sajnos tényleg nem sokat véd. De azért tegyük hozzá, hogy a gólok nagy részét abból kapjuk, hogy 1-2-3 ember vezeti rá a labdát és kipasszolják. Úgy azért nehéz jó számokat produkálni.
De valóban nem megoldás az első számú kapusnak. Kifutásai borzalmasak, 10/8 tuti 11-es.
Més que un club 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bennem is ez fogalmazódott meg az utóbbi 4-5 meccsen, pedig amikor idejött és kapuba állt, akkor nagyon támogattam. Szép lassan azért kiderült, hogy nem véletlenül ment ő nyugdíjba, most így a szezon gyakorlatilag végeztével ha vonalat húzunk, már tisztábban látjuk a képet. A Benfica ellen nagyot ment, de sajnos itt a végén tényleg egy bója is állhatott volna a kapuban helyette, ami kapura ment az gól volt. Tényleg iszonyat lassú, a mi agyig feltolt védelmünknek pedig kifejezetten nem fekszik egy ilyen lassú, nehézkes kapus.Mascherano14 írta: ↑2025.05.11. 22:58:50Egy Mbappe 1-1-et fogott, de amúgy inkább csak lelkipásztor. Szerintem sosem volt több, borzasztó lassú, ilyen lassú kapust a laliga ban még nem láttam. De nyugalmat adott a hátvédeknek, Pena még nem. Az tuti, hogy Ter Stegen más liga.
Kétségtelenül nyugalmat adott a védelemnek amikor beállt, és kellett is a rutinja, de én nem szeretném őt még egy szezonban kulcsmeccseken a kapuban látni.
Állítólag ő sem köteleződött el, ha valid az interjú, akkor tegnap beszélt pár mondatot a meccs után, és azt mondta hogy 2 éves szerződéshosszabbítást kapott a klubtól, de át kell gondolnia hogy neki és a családjának mi a legjobb.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Egy Mbappe 1-1-et fogott, de amúgy inkább csak lelkipásztor. Szerintem sosem volt több, borzasztó lassú, ilyen lassú kapust a laliga ban még nem láttam. De nyugalmat adott a hátvédeknek, Pena még nem. Az tuti, hogy Ter Stegen más liga.
A mai el Classico közben fogalmazódott meg bennem a gondolat: Az utóbbi időben akár nagyanyám is állhatna a kapuban két bevásárló szatyorral a kezében, akkor se kapnánk több gólt. Az Inter elleni meccseken és ma sem emlékszem védésre, ami kapura ment, az gól. 

Múlt héten a szögletnél alá futott ami az ő hibája. Illetve rövidre nem kapunk gólt( bár az a gól Araujóé volt) közben megnéztem a lassítási képeket is és nyilvánvaló fault volt G Martinnal szemben amire persze a kopasz tojt magasról( var is) ezt a meccset nem csak a védőink adták le, hanem a bíró is benne van. Csomó kételyes szituációt vissza sem néztek ellenben az Internél igen illetve az örmény kimondhatatlan nevű játékosnak pirosat kellett volna kapnia!bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
Pl múlt héten, illetve az egyenlítő gólnál ha kijjebb áll, nagyon eséllyel beleakadhatott volna... Elég lett volna egyet védeni a 7-ből...bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.

Nem elvárás a ziccer, de nem sok pluszt tett hozzá - különösen ha összevetjük a másik kapussal...
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintem ha sérülés veszély nincs, akkor nyugodtan védhet Ter Stegen hétvégén..
Nem volt semmi látványos hiba, mégsem egy szint volt a két kapus az elődöntőn..
Nem volt semmi látványos hiba, mégsem egy szint volt a két kapus az elődöntőn..
- Chino
- Llegenda del Barça
A tegnapi meccsért nem venném elő, a gólokért egyáltalán nem lehet elővenni, bárki állt volna ott ezeket nem tudja fogni. Azon kívül pedig alig volt kapura tartó lövés, a kötelezőket fogta és kétszer elég necces helyzetben nagyon jól jött ki és mentett.FCBsteve írta: ↑2025.05.07. 08:16:00Sajnos a Tek buborék a legrosszabbkor pukkant ki...
3 meccs, 9-10 gól (Inter ellen gyakorlatilag védés nélkül).
Nem mondom, hogy 3 clean sheet kellett volna folyamatos bravúrokkal, mint Donnarumma és Sommer - de ennél illett volna többet nyújtani...
Kíváncsi vagyok, hétvégén ki fog védeni?
Nyilván ha meccsekre bontjuk le az itteni karrierjét lehet olyat találni, ami gyenge volt, de hiába négy gól 120 perc alatt nem az ő sara volt.
Forca Barca!!!!
Sajnos a Tek buborék a legrosszabbkor pukkant ki...
Nem mondom, hogy 3 clean sheet kellett volna folyamatos bravúrokkal, mint Donnarumma és Sommer - de ennél illett volna többet nyújtani...
Ezt hogy érted? Az a jó, ha van két jó kapusunk.
A támadószekciónk egész szezonban zseniális volt. A védelemben van fejlődési lehetőség. Én nem odáznám 2026-ig, persze kérdés, mennyit igazolhatunk.