Ez teljesen világos, értettem is már a legelején.....

Nekem csak az nem stimm ezzel, az nem áll össze, hogy ez a szintű általános szurkolói bizalom egyenes arányban leszűkül a tétek emelkedésével. Ami persze teljesen normális, mert mindenki nem lehet zseni, de ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy a többiek (vízhordók) ne lehetnének egy kicsit jobbak.
Na és itt jövök én, hogy akkor miért is ragaszkodik a klub és a szurkolók is foggal körömmel olyan játékosokhoz, akikben ilyen meccseken ennyire nem lehet megbízni, mert már eleve sejteni lehet avagy tudni előre a váratlan elmaradását, sőt mi több, inkább abban van a remény, hogy hozzák a kötelező minimum elvárt szintet és nem hibáznak végzetest, helyrehozhatatlant.
Ugyanis véleményem szerint éppen ezek a " jajj, csak hozzák a kötelezőt" típusú játékosok azok, akiket le lehetne váltani egy fokkal magasabb minőségű tulajdonságokkal rendelkezőkre avagy jobb képességűre és ez emelné meg a csapat versenyképességét, miközben még a váratlan iránti vágyakozás valószínűségét is lehetne ezzel emelni.
Lásd Gavi és de Jong.....senki ne mondja nekem, hogy a kettő helyett nem lenne hasznosabb egy olyan játékos, akit most poénból elnevezek "Kis Rodri"-nak.....