Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dibunak 2029-ig van szerődése az Astonnal, kizárt, hogy 40M alatt elengednék, nekünk meg ilyesmire most nincs lóvénk, amíg ott a hulladék védelem, meccsenkénti átlag 2 kapott góllal... Plusz Dibu fizetése is több, mint most Stegené, szóval regelni se nagyon tudnánk jelen állás szerint...Khyzz írta: ↑2025.05.19. 11:54:24Meg kel köszönni neki, hogy beugrott a szezont megmenteni, azért vannak benne érdemei, nagy mentései. Felőlem cserekapusnak maradhatna is.
Emi Martinez érkezését azért támogatnám mert ő tipikusan az a kapus aki a legnagyobb szükség idején a legjobb, a kulcspillanatokban véd és teszi hozzá a magáét. Megnézném itt.
Valamit ezzel jövőre kezdeni kell, mert ilyen sima gólokat nem lenne szabad kapni. Kapusnak kb esélye sincs, illetve plusz energia hátraszaladni, hogyha lesállás volt és ha azt csak az akció után intik be.szbsz írta: ↑2025.05.19. 00:41:59Ha ma ő véd se lett volna nagyon más a dolog, ugyanúgy kaptunk volna 3-at, sőt ha Dibu Martinez, Courtois, Oblak, Donnarumma stb. a kapus is benyeltük volna mind: A góljaink 90%-a ugyanis védelmi hibából születik és nem kapushibából!!!
Teljesen mindegy ki áll a kapuban amíg ennyire retek a védelem, addig meccsenként átlag 2 gólt fogunk kapni az fix!
megj.: Ez az irtó risky lestaktika csak akkor működhetne ha lenne két brutál gyors és magabiztos belső védőnk, jelenleg jóindulattal is csak 1 van...
Ebben a pár szóban le is írtad az egész lényegét.
Bennem is ez fogalmazódott meg az utóbbi 4-5 meccsen, pedig amikor idejött és kapuba állt, akkor nagyon támogattam. Szép lassan azért kiderült, hogy nem véletlenül ment ő nyugdíjba, most így a szezon gyakorlatilag végeztével ha vonalat húzunk, már tisztábban látjuk a képet. A Benfica ellen nagyot ment, de sajnos itt a végén tényleg egy bója is állhatott volna a kapuban helyette, ami kapura ment az gól volt. Tényleg iszonyat lassú, a mi agyig feltolt védelmünknek pedig kifejezetten nem fekszik egy ilyen lassú, nehézkes kapus.Mascherano14 írta: ↑2025.05.11. 22:58:50Egy Mbappe 1-1-et fogott, de amúgy inkább csak lelkipásztor. Szerintem sosem volt több, borzasztó lassú, ilyen lassú kapust a laliga ban még nem láttam. De nyugalmat adott a hátvédeknek, Pena még nem. Az tuti, hogy Ter Stegen más liga.
Múlt héten a szögletnél alá futott ami az ő hibája. Illetve rövidre nem kapunk gólt( bár az a gól Araujóé volt) közben megnéztem a lassítási képeket is és nyilvánvaló fault volt G Martinnal szemben amire persze a kopasz tojt magasról( var is) ezt a meccset nem csak a védőink adták le, hanem a bíró is benne van. Csomó kételyes szituációt vissza sem néztek ellenben az Internél igen illetve az örmény kimondhatatlan nevű játékosnak pirosat kellett volna kapnia!bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
Pl múlt héten, illetve az egyenlítő gólnál ha kijjebb áll, nagyon eséllyel beleakadhatott volna... Elég lett volna egyet védeni a 7-ből...bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
A tegnapi meccsért nem venném elő, a gólokért egyáltalán nem lehet elővenni, bárki állt volna ott ezeket nem tudja fogni. Azon kívül pedig alig volt kapura tartó lövés, a kötelezőket fogta és kétszer elég necces helyzetben nagyon jól jött ki és mentett.FCBsteve írta: ↑2025.05.07. 08:16:00Sajnos a Tek buborék a legrosszabbkor pukkant ki...
3 meccs, 9-10 gól (Inter ellen gyakorlatilag védés nélkül).
Nem mondom, hogy 3 clean sheet kellett volna folyamatos bravúrokkal, mint Donnarumma és Sommer - de ennél illett volna többet nyújtani...
Kíváncsi vagyok, hétvégén ki fog védeni?