Ezt hogy érted? Az a jó, ha van két jó kapusunk.
A támadószekciónk egész szezonban zseniális volt. A védelemben van fejlődési lehetőség. Én nem odáznám 2026-ig, persze kérdés, mennyit igazolhatunk.
Ezt hogy érted? Az a jó, ha van két jó kapusunk.
Nem tudsz két jó képességű kapust hosszú távon úgy használni, hogy abból előny és ne hátránya legyen a csapatnak. Szerintem kell egy top kapus és mellé egy olyan aki már idősebb, és még nem nyert nagy kupát aki leül a padra. Amikor meg sérülés van, és nincs kezdő képességű hálóőr , kölcsönben elhozni a rendelkezésre állók közül a legjobbat.gránit írta: ↑2025.05.06. 09:41:582023-ban leigazolhattuk volna Sommert, ehelyett leigazoltuk Penát.Jövőre is lehetnek majd gondok. Vagy lesz két veterán kapusunk, közülük az egyik régóta többet sérült, mint egészséges, vagy marad Pena. Nem túl jó kilátások. Merthogy a kapustéma nem lesz napirenden a nyáron, az biztos, és erre sokszor ráfáztunk már.
Abszolút. Az EB-n is nagyon jól védett.
Szerintem nem üti, mert Sommer még simán a csúcson van. A "veterán" nem konkrét életkort jelent, hanem azt, hogy valaki kiszolgált, kiöregedett. Szczesny hivatalosan is, őt a nyugdíjasotthonból reaktiváltuk, nem egy másik csapattól igazoltuk, ő már visszavonult, hivatalosan is veterán. Ter Stegen meg 2 éve alig használható. Én már nem ezzel a garnitúrával vágnék neki a következő szezonnak, és nem azért, mert öregek, mint az országút, hanem azért, mert már elhasználódtak. Sommer szerintem még mindig a világelső a posztján.Troym írta: ↑2025.05.06. 10:47:49Ez a két hozzászólásod üti egymást logikában...Sommer 36 éves, ő nem veterán, de TS és Szczesny igen?
Mert ha azt mondod szerinted gyenge MATS és/vagy Tek, akkor azt mondom oké, de az életkoruk hogy lehet érv ellenük, de Sommer ellen nem? Én 2026 nyaráig maradnék Tek, TS duóval, Áron lehet a 3. számú kapus, jövő nyáron meg hoznám az Espanyol kapusát.
Ez a két hozzászólásod üti egymást logikában...Sommer 36 éves, ő nem veterán, de TS és Szczesny igen?
Ezt már többedszer írod le, de 33 évesen egy kapus sehol nem veterán, max FM-ben. Matsban alaphangon van még 4-5 év.
2023-ban leigazolhattuk volna Sommert, ehelyett leigazoltuk Penát.
Nem a te kritizálásodra írtam.Peter írta: ↑2025.05.05. 22:59:38Lejjebb az előélete a hozzászólásomnak.
Az a 3. Inter gólt az erdményjelzőn is a csapat kapta, de azt kizárólag Tek hozta össze....nem tudom mire szaladt ki, mit láthatott, de ezért nem ért vissza a kapu közepébe, ahova bólintottak és még csak erő sem kellett ahhoz, hogy gól legyen....![]()
Lejjebb az előélete a hozzászólásomnak.
Legjobb kapus korban van. Nem lehet mindig tökéletes meccse. De valahogy rajta látszik, hogy igazi kapus Pena-nál ezt nem éreztem.Mascherano14 írta: ↑2025.04.30. 23:47:05Fejben remek, de testben már bőven nyugdíjas, irgalmatlanul lassú. Ha csak irányít és nem kell védenie, remek!
Nem a lengyel kapus napja volt a tegnapi...Peter írta: ↑2025.05.01. 00:20:29Amikor már elindult a holdat is átrepülő magas labdáért......már látszott a gól.....![]()
Bármilyen látványos volt a gyors góljuk vagy a 2. is, de bravúrral egyiknek sem kellett volna feltétlenül gólnak lennie....
Az biztos, hogy az elődöntő első meccséhez nem igazán tett hozzá olyat, amiket Sommer a másik oldalon hozzátett.
Én a két kupasorozatra tartanám kezdőben, a németet meg a bajnokikra. TS ha formába lndül, pokoli stabil, de az ilyen meccseken gyenge. Szerintem így meg lehetne osztani a dolgot, TS a bajnokságban vadállat tud lenni.
Hasonló a helyzet , mint Claudio Bravo esete.bence0330 írta: ↑2025.04.07. 14:07:59Igen, elképesztő a fickó. Szerencsére kevés meccs volt, amikor rajta múlt a dolog, de volt ilyen, és akkor állta a sarat. Meg se fordulna a fejemben a leváltása idén.
Viszont mivel TS egyetlen gyenge pontja a feje, Flick alatt lehet, hogy belőle nem csak egy egész szezonra vetített értelmezésben top kapus lesz, gyenge nagy meccsekkel, hanem egy beast. Jövőre majd kiderül, nem lepne meg, ha ilyen téren szitnet lépne, és mivel minden másban top3-5 kapus, az elég durva lenne.
Szerintem az Április 1-i tréfa volt