Cseri írta: ↑2025.05.07. 07:20:31
Vállalom az újabb tiltást,akár a véglegest is

Ez a stílus mehet,de az irónia nem? Nálad meg mindenki középszer,aki a Barcában játszik,mondj valami újat,majd jön Peter és leírja az idevágó gerendás meg szálkás közmondást.
Miért milyen stílus? Még csak személyeskedésnek se nevezném.
Az sem igaz, hogy mindenki középszer nálam, Yamal, Pedri kettős pl nem az, Koundé sem, hogy csak párat említsek.
Cubarsiban is van potenciál, de ennyi meccsel a lábában már lehetne érettebb, pl egy kifelé sodródó támadóra nem csúszunk rá kamikaze módon, 6 méterre a kaputól nem fekszünk le pitypangozni, stb.
Ezeket kinövi, akkor rendben leszünk.
Ettől én még a pillanatnyi állapotokat értékelem, és mindhárom khv-nk kritikán aluli volt, egymást múlták alul, erre gondoltam a kommentemben. 7 kapott gól ez ellen az inter ellen, mondtam, a naptári évben egy kézen meg lehet számolni hányszor rúgtak 2 gólnál többet....mi meg odavissza...szóval senkit nem érdemes a védelemből mentegetni, se ráhúzni a vizes lepedőt, mert ebben a párharcban az összes lelkén száradnak gólok, hibák.
Araujoról: el kell dönteni mit akarunk. Ha Flick ezt a kamikaze focit akarja tovább erőltetni, akkor építse fel újra az urut, mert ehhez a legjobb védőnk. Vagy ha nem bízik benne, akkor hozni kell a két döglassú khv helyett akikben bízik egy futóbolondot, olyat aki fizikálisan is erős, nem nyomják el.
Én nem tudok ilyet megmondom őszintén, de biztos vannak a piacon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."