2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mi az, hogy ", hitvány és gyalázat" "vérlázító"? A saját játékosunkról így írsz? Csak azért, mert esetlegesen hibázott? Szerintem vegyél ebből a stílusból vissza! Vérlázító az, ahogyan fogalmazol.menczel írta: ↑2025.03.18. 12:18:45Én nem mondtam róla általános véleményt, de egy meccsen amin 2-0-ra elmegy az ellenfél az ő hibáiból (nem, nem a fullbeckeké volt), ott nem kell magyarázkodni, hitvány és gyalázat.
Ha utána lőne két gólt persze más lenne a helyzet, oké jóvátette, de egy beívelés Lewa-ra amiből csak a lengyel klasszis megmozdulása miatt lesz gól, attól még nincs semmi elnézve.
Egyszerűen nem kaphatunk senkiről 1 gólt nemhogy kettőt, és ami még vérlázító volt, hogy utána még ő tett szemrehányást, meg tapsolgatott.
Fun fact: Sofascore-on 8.1 es értékelést kapott. Atya úr isten, azok ott miben vannak. Valamit rendkívül rosszul súlyoz a gép.
Én nem mondtam róla általános véleményt, de egy meccsen amin 2-0-ra elmegy az ellenfél az ő hibáiból (nem, nem a fullbeckeké volt), ott nem kell magyarázkodni, hitvány és gyalázat.
Szerintem is ok nélkül van leszedve róla a keresztvíz. Permanensen nagyon magas szinten teljesít az egész szezonban szinte minden meccs után ki lehetett emelni. Araujo például kb negyedét játszotta Inigo perceinek, de voltak gyenge meccsei, elég csak visszagondolni, mikor a Benfica ellen ő pótolta Martinezt, de más mérkőzések során is elkőfordult, hogy enyhén szólva sem a mezőny legjobbjai között szerepelt.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 11:43:22Jó, a maga mércéjéhez képest nagyon gyenge volt, nagy hibákkal. Mindkét kapott gólnál ő ragadt be, nem is kicsit, látszott, hogy fejben kicsit fáradt, vagy valami. Ettől még ment, meg minden, de nagyokat hibázott, ami egy védőnél elég nagy gond. A szélső bekkek Flick rendszerében sokszor ragadnak fent, ez benne van a pakliban, ezért (is) létfontosságú a lesreállítás, a mögöttük lévő területeket a legkönnyebb kihasználni az ellenfélnek.ocsike83 írta: ↑2025.03.18. 11:20:37
Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.
Mindkét Atleti gól szélről jött be? Hol jártak a szélső védők?
Illetve a Lewa gól hozott minket vissza a meccsbe. Ki szerezte, tartotta és adta be azt a labdát?
Nekem inkább Cubarsi az, aki tragédia az utóbbi időben. Simán mehetne a padra most. Nálam nem lenne bent a gála kezdőben.
Amúgy meg szerintem is messze gálakezdő, erről szólt a hsz-em, az egész szezonban nagyon komoly szint, kevés hibával, a tegnapi kivétel volt. Cubarsi elég kitartóan mutatja a közepes formát, nálam is bőven ő lenne a csere.
Viszont az elmúlt meccseket elnézve kicsit tartok attól, hogy Flicknél még mindig a Cubarsi-Inigo a gálakezdő, Ara most beverekedheti magát, 1-2 meccse gondolom lesz abaszk visszatérése előtt.
Jó, a maga mércéjéhez képest nagyon gyenge volt, nagy hibákkal. Mindkét kapott gólnál ő ragadt be, nem is kicsit, látszott, hogy fejben kicsit fáradt, vagy valami. Ettől még ment, meg minden, de nagyokat hibázott, ami egy védőnél elég nagy gond. A szélső bekkek Flick rendszerében sokszor ragadnak fent, ez benne van a pakliban, ezért (is) létfontosságú a lesreállítás, a mögöttük lévő területeket a legkönnyebb kihasználni az ellenfélnek.ocsike83 írta: ↑2025.03.18. 11:20:37Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 00:57:20Tegnap tragédia volt minden szinten, de amúgy elképesztő formában tolta végig a szezont. Egy vadállat volt végig, nagyon kevés hibával, ami egy ennyire pengeélen táncoló, ennyire fokozott figyelmet követelő rendszerben nem piskóta. Kb egy kicsit lassabb Ara szintet tolt. Sok pihit ő sem kapott, azért ebben a korban kicsit alighanem több szünetet igényelne ő is.
Mindkét Atleti gól szélről jött be? Hol jártak a szélső védők?
Illetve a Lewa gól hozott minket vissza a meccsbe. Ki szerezte, tartotta és adta be azt a labdát?
Nekem inkább Cubarsi az, aki tragédia az utóbbi időben. Simán mehetne a padra most. Nálam nem lenne bent a gála kezdőben.
Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 00:57:20Tegnap tragédia volt minden szinten, de amúgy elképesztő formában tolta végig a szezont. Egy vadállat volt végig, nagyon kevés hibával, ami egy ennyire pengeélen táncoló, ennyire fokozott figyelmet követelő rendszerben nem piskóta. Kb egy kicsit lassabb Ara szintet tolt. Sok pihit ő sem kapott, azért ebben a korban kicsit alighanem több szünetet igényelne ő is.
Szerintem se kell földbe döngölni,de szerintem a pozitív megítélése is kicsit túlzó. Persze ez is egy vélemény, de szerintem nem akkora szuper védő,hanem egy jó munkásember,aki Flicknek köszönhetően épít az erényeire.Chino írta: ↑2025.03.17. 21:09:03
Egy meccs alapján leszedni róla baromira nem korrekt, leginkább annak tekintetében, hogy eddig a szezonban klasszis szinten játszott, a liga egyik, ha nem a legjobb védője volt. A legstabilabb pontot jelentette rendre a védelemben. Jövőre akár jön Tah akár nem mindenképp őt tartanám a kezdőben.
Egy meccs alapján leszedni róla baromira nem korrekt, leginkább annak tekintetében, hogy eddig a szezonban klasszis szinten játszott, a liga egyik, ha nem a legjobb védője volt. A legstabilabb pontot jelentette rendre a védelemben. Jövőre akár jön Tah akár nem mindenképp őt tartanám a kezdőben.menczel írta: ↑2025.03.17. 14:57:05De szomorú az egy GM-nek, amikor a játékos megkapja a hosszabbítást, erre a legrosszabb meccsét produkálja. Aztán meg is sérül.brazilfan írta: ↑2025.03.13. 23:17:03Örülök a hosszabbításnak, és remélem, hogy megússza komolyabb sérülés nélkül ezt az eléggé kimerítő szezont.
Szeretem a játékában, hogy kőkemény és határozott, de nyomokban sem lehet fölfedezni az alattomos sérülésokozás szándékát vagy a durvaságot, teszi a dolgát, és előrefelé sem rossz, egyébként ez az összes hátvédünkre igaz.
Most néztem összefoglalót, mutogat Cubarsinak, tapsolja a bírót, miközben mindkétszer ő lustálkodta el a lesvonalat.... Nagyon gáz
De szomorú az egy GM-nek, amikor a játékos megkapja a hosszabbítást, erre a legrosszabb meccsét produkálja. Aztán meg is sérül.brazilfan írta: ↑2025.03.13. 23:17:03Örülök a hosszabbításnak, és remélem, hogy megússza komolyabb sérülés nélkül ezt az eléggé kimerítő szezont.
Szeretem a játékában, hogy kőkemény és határozott, de nyomokban sem lehet fölfedezni az alattomos sérülésokozás szándékát vagy a durvaságot, teszi a dolgát, és előrefelé sem rossz, egyébként ez az összes hátvédünkre igaz.
Ennek örülök. Ez azt jelentheti, a BL-ben eddig megszerzett Uefa pénzek már fedezetet adnak az új igazolásokra és a megújításokra. Meg Martínez hosszabbításának is. Megérdemli az eddig mutatott teljesítménye alapján.
Hihetetlenül nagy tanár lett, szinte a hihetetlen kategória a felemelkedése, tekintve hogy Xavi alatt még másodvonalas ellenfelek ellen is max időhúzó csere szintjére esett vissza, a szurkolóktól is kapta a magáét, tényleg a legutolsó védőnk volt. Emlékszem mikor bejött akkor szinte garancia volt a kapott gólra vagy az ellenfélnek ajándékozott tizire, de Flick megtanulta felépíteni és használni őt.bence0330 írta: ↑2025.03.11. 20:52:21Araujo mostanra kb teljes egészében visszatért, beletanult a Flick-rendszerbe is, nagyon komoly szint megint. De az a durva, hogy még így is Inigót érzem a stabilabb védőnek. Kb az életemet rábíznám, ma is volt több utolsó emberes blokkja, egyszer "hibázott", vagy 3 embertől kért bocsánatot miatta, amikor az oldalvonalnál pontatlanul passzolt egyet és az ellenfél dobhatott.Elképesztő szezonja van.
Azért remélem, hogy Ara marad a párja.
Az a kérdés, hogy mennyire látja reálisan a képet, akar-e Barca padon jegelődni utolsó (fél)éveiben. Ki tudja, lehet akkor már inkább menne egy arab csapatba pénzt szedni, vagy vissza egy évre a nevelőklubjába (Real Sociedad)...bence0330 írta: ↑2025.01.13. 00:02:23Nagyon szeretem Inigot, de így pláne adja az ég, hogy Ara maradjon.
Hibátlan lenne rotációs játékosnak még 1-2 évig akár. De tényleg, ilyen anyagi helyzetben nála jobbat nem nagyon lehet kívánni, és még anyagi helyzettől függetlenül is lehet hogy elégedett lennék vele. Nem is extra sérülékeny, persze be-befigyel néha, és huzamosabb kezdőként sem érheti szó a ház elejét.
Elsülhet ez még jó is. Ennyit neki nem szabadott volna fociznia, a "pihenés" jót tesz, Arának meg bérelt helye van.