Raphinha

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szerinted:

A szavazás 2022.09.12. 12:50:24-kor befejeződött.

- jó vétel volt, fontos lesz a csapat számára
25
81%
- más játékosra költöttem volna az összeget
5
16%
- teljesen fölösleges átigazolás
1
3%

Szavazatok száma: 31
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.07. 22:58:18

38 gólpontnál jár február elején, egyedül Salah van előtte, akinek 44 van, de 8 tizit rúgott. Azok nélkül Rapha vezeti a top5 liga kanadai tábláját.

Tizikkel

Salah 44
Rapha 38
Kane 36
Marmoush 34
Lewy 33

Tizik nélkül:

Rapha 37
Salah 36
Haaland 33
Marmoush 29
Lewy 29
Wirtz 29
Kane 27
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
andras953
Jugador del Barça

2025.02.03. 20:16:37

Hozzánk igazolása évében számomra nem játszott elég jól a jobbszélen, nem igazolta, hogy megérte az átigazolási árát (60 milla?) A védőit 1-1-ben megverni nem próbálta, a 16-osra nem tört be mint jelenleg teszi Yamal, a kapott labdáival szinte sosem előretört, hanem visszafordult, és vagy ballal beívelte (többnyire emberhez), vagy hátrapasszolt a védőinkhez. Bár hátrajárt védekezni, nem volt nélkülözhetetlen a játéka, eladása bennem is felmerült. Jobbszélen Dembelé jobb volt nála. Szerettem volna inkább a középpályán látni a jó szeme, jó lába, mozgékonysága, kapuralövései miatt, de talán egyszer játszott ott (jól) Xavinál. Yamal jöttével megint balszélre került, de már nem vonalszélsőnek, hanem kötetlenebb baloldali támadónak, és ott - megtáltosodott. Már nem szeretném, ha távozna, fontos játékosa lenne az általam elképzelt jövő Barcajának, aminek jelenlegi "magja" : TS, Ara, Cubarsí, Yamal és Raphinha. (Ha a hiányzó helyekre ugyanilyen jó játékosokat fogunk szép sorban leigazolni, esetleg a jelenlegi játékosaink némelyike hozzájuk feljavul, akkor nem csak Raphinha léphet majd még egy szintet felfelé, hanem a csapat is komolyabb célok felé. :) )
bence0330

2025.02.03. 15:53:16

Én annyit láttam, hogy mivel amúgy is fáradtan, kisebb fizikai problémákkal bajlódva játszott, és ütötték-vágták a játékosainkat (őt is... amúgy mi sem maradtunk adósok, csak mi mindig sárgát kaptunk érte, ők meg soha, pedig amit Lewyvel műveltek, néha egyszerre ketten labdát nem nézve... huhhh...), tele lett a hócipője és elszállt az agya. Egy ugyanilyen jellegű Getafe meccsen volt már vele ilyen, kicsit nagyobb az igazságérzete, mint ami a La Liga játékvezetése mellett egészséges lenne (meg amúgy is). Ezt persze jobban kéne kezelnie, baromság amit csinált, de szerintem ennyi történt, semmi több.

Amúgy azért csodálkoztam, mert amikor szóltak neki, hogy csere, a közönség felállva tapsolva skandálta a nevét (szerintem túlzóan, feljavult, voltak látványos megmozdulásai, lefordulásai, de nem volt valami extra), ő is kicsit meglepetten tapsolta meg a közönséget, és utána durrant el az agya. Mintha közben történt volna valami.

Mindegy, Flick remélem gond nélkül megoldja, én pihentetném a Valencia ellen, és nem emiatt. Jöjjön teljesen rendbe, érje utol magát fizikálisan, többet ér ő úgy nekünk. Meg mentálisan is. A Benficás beszólások óta kicsit elfüstölt az ember. Brutál harci szellem van benne, alighanem a legnagyobb a csapatban, szóval nem csoda, ha néha túlcsordul, de most túlcsordult, kezelni kell. Függetlenül a szánalmas játékvezetéstől, azt is kezelni kéne, de úgy sem fogják.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.03. 15:45:30

https://sportposzt.com/raphinha-oriasi- ... nsi-flick/
Érdekes módon értelmezi a Marca Raphinha kiakadását :)
Troym
Director del Fútbol

2025.01.23. 23:55:47

bence0330 írta:
2025.01.23. 22:55:36
Én a fontossági sorrendre gondoltam egyrészt, másrészt hányszor láttuk, hogy valaki jól játszik, odaadjuk a kincseskamra kulcsát és valahogy visszaesik.
Nem állítom, hogy vele is ez lenne, nem olyan fajtának tűnik.
Viszon állítom, hogy szó szerint tucatnyi sürgetőbb feladatot kell megoldani, Raphinha elvan, tuti nem sértődik meg, ha 10 hónap múlva kap szerződést, azon dolgozzanak már Decoék, hogy megerősítsék a csapatot és ittmaradjanak , akikkel számolunk.
Ahogy írtam is korábban amúgy, hatalmas pirospont Araujo kapcsán Deconak, nagyot nőtt a szememben, de tényleg még a fél csapattal foglalkozni kell.
bence0330

2025.01.23. 22:55:36

Troym írta:
2025.01.23. 22:44:14
soadroli írta:
2025.01.23. 21:15:34
Barça plan to offer Raphinha a contract renewal at the end of the season. [Mundo Deportivo]
Elég időszerűtlennek érzem, amíg kb 10 játékos szerződése 2026-ban jár le, addig pont az övé 2027-ben.

Nálam csak azután kerülne szóba egyáltalán Raphinha, ha hosszabbítottunk azokkal, akikkel szerettünk volna (Gondolom Pedri, Gavi, Yamal, Fort, Torre, Christensen, kérdéses gondolom Decoéknak EG, Frenkie, Pena, Lewa) és megszereztük, akiket akartunk a nyáron.

Ha csak 2025 decemberben ajánlanak neki szerződést, akkor sem dől össze a világ és addig meg lehet nézni, hogy huzamosan tud ennyire jól játszani, vagy ez a szezonja kiugró.
Noha ezzel egyetértek, logikailag az övé kevésbé fontos, viszont nála kicsinek tűnik a rizikófaktor sérülésügyileg pl. De én is Pedriék utánra tenném, persze ez lehet addig le is lesz zongorázva

Illetve én úgy látom, hogy nem igazán jobb ő, mint a VB-t követő másfél évben. Jobb a csapat körülötte, és többet játszhat, bizalmat kap. Addig is kimagasló gólpontokat/kulcspasszokat/helyzetteremtő statokat hozott arányaiban, csak árnyalatnyival gyengébbet, mint idén és addig is kilehelte közben a lelkét a pályán védekezésben, letámadásnál soha nem volt párja a támadók közt, nem csak nálunk. Idénre valamennyit javult a helyzetkihasználása, több gól lő, cserében kicsit kevesebbet van játékban előkészítés terén, amiben még mindig magasan a legjobb szerintem. Szóval ő az idekerülése utáni 2-3 hónap beilleszkedési időt követően kb a legstabilabban jól teljesítő játékos, a nagyon jó és a világklasszis szint között ingadozva, bajnoki szezonban is alighanem MVP volt a TS-Ara vonaltól előrefelé nézve, tavaly is az (lett volna, ha kicsit több bizalmat kap). Konkrétan nem tudnék nála stabilabb játékost mondani, aki fizikálisan és formában is megközelíti akár az elmúlt 2 évét. Nem tudom, volt-e olyan meccse ez idő alatt, mikor nem volt legalább hasznos, és az már a formája legalját jelenti. Így nem érzek túl sok rizikót a hosszabbításban. Persze a ménkű bárhová becsaphat, de az ilyen későn érő játékosok általában komolyabb sérülés nélkül végigviszik a karrierjüket.

Simán 70-80 milliós játékos ő mai árakat tekintve az elmúlt évekből is. Nem muszáj neki ehhez azt a pluszt hoznia, mint idén, csak jó lenne.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.23. 22:44:14

soadroli írta:
Barça plan to offer Raphinha a contract renewal at the end of the season. [Mundo Deportivo]
Elég időszerűtlennek érzem, amíg kb 10 játékos szerződése 2026-ban jár le, addig pont az övé 2027-ben.

Nálam csak azután kerülne szóba egyáltalán Raphinha, ha hosszabbítottunk azokkal, akikkel szerettünk volna (Gondolom Pedri, Gavi, Yamal, Fort, Torre, Christensen, kérdéses gondolom Decoéknak EG, Frenkie, Pena, Lewa) és megszereztük, akiket akartunk a nyáron.

Ha csak 2025 decemberben ajánlanak neki szerződést, akkor sem dől össze a világ és addig meg lehet nézni, hogy huzamosan tud ennyire jól játszani, vagy ez a szezonja kiugró.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
bence0330

2025.01.23. 19:26:56

Elvileg elég durva dolgokat szóltak be neki, ő meg a sztori szerint kb ugyanolyanokat mondott vissza. Ahogy néztem, a sajtó abszolút mellette van. Ez ugye nem is csak egy arctalan közönségbekiabálós sztori, hanem direkt módon. Ha úgy nézzük, ilyenből kb minden harmadik meccsen van a pályán, szerintem sem a verbális abúzusnak kitett embernek kötelezettsége a zenbuddhista hozzáállás, még ha előnyös is, ha erre képes. Ha valaki visszaszól és nem visszaüt, semmilyen gondot nem látok a dologban. A pályán ennél még durvább reakciók is vannak beszólásokra, pofon, öklelés, stb.

De persze ettől még ő is tanulja meg kontrollálni magát jobban, de én nehezen tudom 1-1 ilyen elszeparált esetben ezt súlyosan nehezményezni, hogy durván visszaszólt valakinek aki durván odaszólt neki. Mivel most is telibe elismerte, meg korábban sem tudta visszafogni magát az igazmondástól, nem nagyon hiszem, hogy kamuzik, persze ki tudja.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.23. 19:20:57

Csak ne legyen Vini 2 belole, ne doljon be a provokalasoknak...
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.23. 18:29:39

Nem is hallottam, hogy ekkora balhé tört volna ki. Látszott Raphinhán, hogy nem örült annyira, mint a többiek, de hogy már-már verekedésig fajult volna a dolog az eléggé meglepett.
Bár gondolom nem volt könnyű veszíteni a portugáloknak.

https://uksports.com.ng/2025/01/22/they ... cd3T7dGQZw
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.01.23. 12:15:12

FcBarcelona1 írta:
2025.01.22. 08:54:19
Szerk: ha mégis jönne Nico Williams vagy más szélső a nyáron, én tényleg kipróbálnám Raphinhát csatárban Lewy helyett, összjátékban sokkal jobb, gólerős is, és elég jól fejel. Középen sokkal jobb, és a letámadás is jobb lehetne.
Érdekes próba lenne, de félek, hogy meghalna kilencesben. Már kicsit az is sok neki, amikor ilyen full second strikerbe van feltolva, ő képességeit tekintve egy igazi elit kulcspasszos-előkészítő, másodállásban gólszerző, persze ha épp baromi magasan van az önbizalma, és a gólszerzés is elit szinten megy neki, az fontosabb, helyezzük arra a hangsúlyt.

A másik, hogy Lewy kb egyetlen hasznos jelentősége hónapok óta már a tizijein kívül az az, hogy pont a brazilnak csinál helyet (meg mostanság Yamalnak is, elkezdegetett ő is üres területeket megfutni hébe-hóba). Ő húzza ki a falból a védőket, amibe Raphinha be tud robbanni, amiben zseniális, a lescsapdákat nem is tudom, lehetne-e jobban kikerülni, mint ő szokta, de ez az egész nem működne szerintem, ha ő lenne a center. Nem biztos, hogy rosszabb lenne, mint Lewy, sőt, alapvetően ezt nehéz elépzelni, de már így is kihúztuk pár méregfogát, csak maradt így is elég, 9-esbe tolva szerintem elveszne. Ráadásul szerintem sok lenne neki, ha kb kizárólag a góllövés lenne a feladata. Ha jönne végre egy elit balszélső, neki tényleg középre kell mennie, de csatár mögé. Meg persze Yamal távollétében jobboldalon lenne.

Persze attól függ, honnan nézzük. Ha jönne egy szélső, csatárt meg nem pótolnánk, és Lewyhez képest kell nézni, akkor lehet, hogy előrelépés lenne. Olmo-Rapha 10-centerrel nagyon fluid lehetne az egész, simán cserélgethetnének meccsen belül, tényleg olyan lenne kicsit mint sok City meccs a Haaland előtti érában, nem tiszta centerrel, hanem ügyes játékosokkal játszva.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.22. 09:11:50

FcBarcelona1 írta:
Remélem fejben tud koncentrálni egész szezonban, és elkerülik a sérülések,
Nem mindig fog tudni koncentrálni. Én az elsők között voltam, akik elkezdték őt megvédeni, dicsérgetni, nagyon tetszett a csupaszív játéka, a jaguárszerű, csupa izom robbanékonysága, és nem értettem, hogy hogyan merülhetett fel néhányakban az elküldése.
Ezt csak azért mondom, mert ennek ellenére is látom a fogyatékosságait, például a kapkodásait, a bizonytalanságait, de nem is várnám el, hogy folyamatosan tartani tudja azt, amit a legjobb meccsein hozni tud.
A tegnapi első góljában, a mozdulatában szerintem a reflexen kívül volt valamennyi tudatosság is, a másodikhoz pedig három szerencsés körülmény is kellett. Az első, hogy a kapunk előtti pókfociból sem gól, sem 11-es nem lett, és valahogyan ki tudtuk kaparni a labdát. A második Ferran elképesztően pontos labdája, ez nem mindig szokott neki sikerülni. A harmadik, hogy a Benficából majdnem mindenki a kapunk előtt volt, óriási területet hagyva Raphinhának.
Az, hogy ennyire gyors volt, megcsinálta a cselt, és a lehető legjobb ütemben lőtte el a labdát, már nem szerencse volt, gyakran láthattuk tőle.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Raphinha 1 gól és 1 gólpasszra Vinicius tavalyi "aranylabdás" teljesítményéhez.
Nem Viniciust akarom degradálni, hanem Raphinhát akarom ezzel kiemelni és megdícsérni.
Eddig is látszott, hogy jó igazolás, a bajnoki címhez sokat tett hozzá.
Remélem fejben tud koncentrálni egész szezonban, és elkerülik a sérülések.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... k-nrt.html
https://www.football-espana.net/2024/10 ... poor-taste

Ennek a csávónak valaki fizessen egy kört a helyi kocsmában. :)

Szerk: ha mégis jönne Nico Williams vagy más szélső a nyáron, én tényleg kipróbálnám Raphinhát csatárban Lewy helyett, összjátékban sokkal jobb, gólerős is, és elég jól fejel. Középen sokkal jobb, és a letámadás is jobb lehetne.
bence0330

2025.01.22. 01:38:51

Ha még hozzá tudja adni a játékához ezt is, hogy nem játszik igazán nagy meccset, mégis hozza a gólpontokat (mint Bellinghem), az is egy elég komoly fegyvertény lehet. Az szerintem nem kérdés, hogy átlagban ő a legjobb a nagy meccseken, valahogy, valamit mindig összehoz, akár épp gyilkológép napja van, akár nem.

Párszor visszanéztem azt az első gólt, mintha tenne egy reflex fejelőmozdulatot előrefelé, de lehet csak belelátom, érdekelne, volt-e legalább egy adag tudatosság benne, a nyilvánvaló mázlifaktoron túl, ha már ott volt a labda.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.13. 12:17:06

Visszatért az őszi extra Raphinha. Ha ilyen napot fognak ki Yamallal együtt, akkor nem tudom, van-e olyan védelem, amelyik megállíthatja őket.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.13. 00:55:25

Semmi szükség nem volt rá, hogy Mbappét a pályán kelljen ápolni, nem kellett stabilizálni az állapotát, az a ráérős fáslizás időhúzásnak és kizökkentésnek tűnt. Teljesen egyetértettem Raphinhával, ő és a Barca focizni jött ide, de az orvosi táska útban volt, le kellett vinni.

Mindkét gólja szépségdíjas volt, nagyon jól játszott, ő volt a legjobb.
bence0330

2025.01.13. 00:17:43

Nem sok konvencionális elem szorult belé. Mindent kb máshogy csinál, mint mások, a gólokat is máshogy rúgja, a passzai is egészen érdekesek, maga a mozdulat, a néha kicsit elvadultan költői ötletei, a mozgása, mindene. Sok esetben szerintem ez amiatt van így, mert nem egy igazán tehetséges játékos, vagy legalábbis a tehetsége messze elmarad attól, amit a pályára tesz, vagy épp más játékosokétól, nem kell Yamalig sem menni.
Kihagyja a kihagyhatatlant, aztán Haalandként fejeli be a nehezebbiket, leviszi az orvosi táskát a pályáról, lefutja a Liga leggyorsabb játékosát, még gyorsan odatesz egy gólt meg gólpasszt a biztonság kedvéért, átveszi az MVP díjat, aztán egy teljesen értékelhetetlen napszemüvegben jön vissza trófeát átvenni, amit csak valami elvesztett fogadás validálhat kb.

Viszont 30 gólpontja van már, és alig vagyunk túl a féltávon, persze ez attól is függ, meddig jutunk a kupában és a BL-ben, ideális esetben még csak most vagyunk féltávnál.

Remélem a mai meccsel vége a 2-3 meccses gödörnek, amibe került, és összeáll a gyilkos Yamal-Rapha páros megint, ami ezzel a Yamal 2.0-val még durvább lehet, mint eddig volt...
Rumig
Entrenador del Barça

2025.01.09. 23:16:25

bence0330 írta:
2025.01.09. 18:00:15
Az hagyján, de az a jelenet is mi volt, amikor lecserélték, aztán visszajött a pályára. :D Nyilván nem szándékos szívatás volt, gondolom, Gavi (asszem ő volt) jelezhette, hogy cserét kér, de az lehet csak a pont volt az i-n.
Frenkienek átadni a karszalagot futott ki a pálya szélére, csak úgy tűnt elsőre, mintha őt cserélnék le, mert pont váltott a kamera, ahogy elkezdett a pad felé futni.

Gavi előtte pár perccel, azután hogy földön maradt, pont hogy azt jelezte, hogy rendben van, nem kér cserét. Ezért is volt csalódott a lecserélésekor, amit Flick egy atyai öleléssel tett rendbe.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.09. 18:52:11

Meg van rendelve a Raphinha mezem szóval remélem összekapja magát. :lol:
Szerintem nehéz az a CSK szalag, és sokáig jól bírta de most kicsit megrokkant alatta. Testileg és lelkileg is valszeg messze van a 100%-tól.

Bízok benne hogy a döntőre összeszedi magát. Szerintem is jó lenne ha kevesebbet gondolkozva és nem izgulna annyit a játékszituációkon. Az működött neki ősszel amikor zsigerből döntött és sokszor váratlant húzott pl. a Bayern elleni távoli gólja.
Egyetértek hogy neki így kéne játszania, nem pedig óvatos türelmes meggondolom stílusban, az nem megy neki jól, jönnek a lassúságok, hibák. Önbizalmon múlik szerintem elsősorban. Flickben bízok hogy a döntőre felrázza Raphinhát.
bence0330

2025.01.09. 18:00:15

Az hagyján, de az a jelenet is mi volt, amikor lecserélték, aztán visszajött a pályára. :D Nyilván nem szándékos szívatás volt, gondolom, Gavi (asszem ő volt) jelezhette, hogy cserét kér, de az lehet csak a pont volt az i-n.

Kisebb sérülés miatt nem volt ott a kupameccsen, remélem csak ezért volt ennyire bűngyenge, vagy Laporta féle beszélgetés dermesztette le, főleg a második félidőben, az mély lejtő volt, ott már tényleg egy passzt nem tudott megcsinálni. Ha meg mégis, az sajna pont Lewyre jött ki. :D

Az első gólban volt érdeme bőven, de azért nagy mák, hogy Yamal a pályán lehetett, nem lett volna ebből második gól anélkül. Persze jó lenne, ha még egy center is a pályán lenne, azért mindenki posztján nem tud egyszerre egyedül villogni, minden meccsen, pedig próbálja ezt csinálni.

Viszont a cselei nagyon feljavultak idénre, rendre ki tud már alakítani így helyzeteket, és egyre inkább kaszálgatják el a 16-os előterében, illetve a támadásépítés során nagyon sok okos kis test-bokacselt mutat be, mint az első gól előtt. Nyilván nem a kicsi szintjén, de már hoz egy jó erős közepest.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.09. 16:19:59

Ahogy telt az idő, úgy lett egyre kevesebb jó megoldása. Rossz volt nézni, hiszen tudjuk, hogy nagyon a szívére veszi, ha nem megy a játék. Persze az is ugyanúgy megviseli, ha lecserélik, de én nem hagytam volna fent kínlódni.
A stáb helyében próbálnám megnyugtatni, valahogy ellazítani, a döntőben nagy szükség lesz rá.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.01.08. 14:58:11

Troym írta:
2025.01.07. 21:03:40
Kb. elmondta, amit mindenki gondol a futballvilágban a Barcáról amúgy is, ne legyünk már képmutatóak, hogy valami sokkoló, vagy amatőr nyilatkozatot tett. Pont akkor lett volna gáz, ha elkezdi szajkózni, hogy nem nagy dolog, ez egy nagy klub stb.
Valljuk inkább be:
A klub reputációja a béka hátsója alatt van.
Minden megkeresett játékos csak még több biztosítékkal lesz hajlandó érkezni, hogy ne járjanak úgy, mint Olmo, minden ügynök biztos még több jutalékot kér...

A PR rémálom meg nem Raphinha nyilatkozata, hanem ez az ügy maga, inkább azzal foglalkozzon Laporta.
Közben amit lehetett Laporta is elkövetett, igazából komolyabb pénzt játékos eladásokból lehetne generálni, csak ha senki se akar menni úgy nehéz. Minél tovább kell menni a BL-ben az a tavalyi utolsó kör is most nagyon hiányzik, ha jól tudom, amiatt maradtunk le a klub vb-ről is. Ami szintén bevétel. Ilyen amerikai és hasonló túrákból lehet nagy pénzeket szakítani, csak már így is sok a meccs és nem is nagyon fér bele a naptárba.
Lehet szidni Laportát, de amiből lehetett pénzt csináltak, a nadrágszíj meg lett húzva, többet nem nagyon lehet tenni.

Ami meg a nyilatkozatot illeti, semmi újat nem mondott, gondolom nyáron is hasonlóan fogunk tudni igazolni, mint ahogy Olmo szerződésében is van, ha nem sikerül regisztrálni, inyenes lelépés nagy fizetéssel, csak más menni is fog. Túl kell élni ezt az időszakot, és ahhoz a pályán is eredményekre van szükség, mert a pénzek úgy fognak jönni. Bíztam benne, hogy tavaly nyáron volt a mélypont és innen felfelé megyünk, de sajnos még mindig nem
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 11:17:15

Ronaldinho&Barca írta:
2025.01.08. 10:42:53
Gündogan mikor kinyitotta a száját és valós problémákat említett a culék fellázadtak és köpködték, a fórum nagy részével egyetemben, kíváncsi vagyok Raphinhára is ez a sors vár-e, egy biztos nekem óriásit nőtt a szememben, hatalmas szezonja van, óriásit melózik, e mellett nem vak és elmondja őszintén a gondolatait, ami kb nyílt titok, ahogy tette Xavi is. Ritka nagy játékos, eddig is kedveltem, de most mint embert is becsülöm.
Gündogan esete kicsit más. Rákenni egy játékosra a vereséget, ezzel az egész öltöző hangulatát felborítani nem profi játékosra vall. Ez olyan mint Raphinhára kenni az Atletico elleni vereséget, mert tiszta ziccereket rontott. A brazil azért diplomatikus és intelligens, egyáltalán nem volt durva, amit beszólt. Nem sértett meg vele senkit, nem állt bele senkibe. Egy korrekt nyilatkozatot tett, bár nagyon kiragadták ezt az egy választ. Ha az egész nyilatkozatot nézzük, szerintem egyáltalán nem ment neki Laportáéknak. Ha a többi hasonló kérdésre adott válaszait nézzük, az összes olyan volt, reméljük, hogy hamarosan jó híreket kapunk, bízunk benne, hogy az illetékeseknek sikerül megoldani, reméljük nemsokára pályán lesznek stb.
Csak könnyebb egy egész interjúból egy mondatot kiragadni és így eladni.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2025.01.08. 11:04:43

Nem hiszem, hogy Raphinhának aggódnia kellene. Ha megpróbálják ilyen balhék után még őt kitenni, mert el merte mondani az igazat a klub alkalmazottai közül egyedüliként, akkor szerintem vasvillával kergetik el Laportáékat.
Válasz küldése