Pau Victor
If Pau Victor is not registered, he will not be able to go out on loan either.
He's a club player, and aims to stay at the club no matter what happens.
A mundo szerint kölcsönbe se tudjuk adni...
He's a club player, and aims to stay at the club no matter what happens.
A mundo szerint kölcsönbe se tudjuk adni...
Legalább annyira sajnálnám, ha nem játszhatna, mint Olmót, mert Olmónak legalább volt esélye megmutatni, hogy megérte-e vagy sem leigazolni, de Pau alig állhatott be, hiába reméltem, hogy tavasszal több időt fog kapni. Gondolom, valami kölcsön lesz belőle.
Szerintem Ferran tegnap is gyenge volt, még a társakat se sikerült megjátszania, azért ezt nem lehet hosszú távon eljátszani. Aztán Fati sérült, de amúgy se kapott eddig sok lehetőséget ő se. Szóval van rá esély hogy Victor megkapja a megérdemelt perceket. Aztán meglátjuk. Olyan keveset játszott eddig, hogy ebből nem lehet sok mindent levonni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.04. 11:02:42Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ez elég szomorú lenne. GM és ő Flick eddigi hülyesége, de GM magyarázható még valamivel talán, echte balbekk nincs más. Oké. Ferrán viszont centerposzton... a mozgása amúgy tetszett, de túl mélyen van ő ehhez, a gólja igazi centermunka volt, de utána hiába mozgott jól, 2-3 ziccer maradt benne, mert átvenni sem tudja a labdát. Mindenki kihagy néha 1-2-t, oké, de ő gyakorlatilag kizárólag ezt csinálja. És van alternatívája. Flick azért tanulgat a hibáiból, remélem Pau-Torres vonalon is így tesz. Illetve Torre mindenképp több percet érdemel, jelenleg szerintem jobb, mint Olmo, de ez már off.Troym írta: ↑2024.12.04. 13:30:20Ferran akkor is megkapta a 30-60 perceit, amikor a fű nem nőtt körülötte, elképzelhetetlennek tartom, hogy majd pont most lesz mellőzve, hogy lett 1 gólja a megpattanó lövéséből.
Egyetlen szakmai érv sem támasztja alá, hogy ő egyáltalán a csapat tagja legyen 4. éve, nemhogy a 4. számú támadó szerepkörben lehessen, mégis ott van... szóval gondolom szezon végén kapunk egy 8- 15 milliós ajánlatot Victorra, megint jön az örömködés, hogy profittal adunk el valakit, közben megtartjuk Ferrant még egy évre és lepasszolunk még egy támadót.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Életművész a srác (Ferran).
A megpattanó legyen az ő érdeme, annyit tett érte, hogy jókor volt jó helyen, mert legalább élt az ajándék lasztival, de az már valóban komikus volt, ahogyan semmire sem volt képes mit kezdeni a saját társaitól kapott labdákkal. A fotelből legalább tudtuk (nem kellett izgulni vagy körmöt rágni

A klubházban valaki nagyon támaszt(hat)ja Ferran hátát, szerintem innen fog visszavonulni, "pályafutáshosszig" velünk marad. Tíz évig még minden edzőt túl fog élni.
A csapat és a klub el fogja bírni, amiben sajnos felesleg racionalitást keresnünk.
Pau Victor tekintetében jelenleg lövésem sincs, hogy ez milyen irányba terelheti majd a történéseket.
Ferran akkor is megkapta a 30-60 perceit, amikor a fű nem nőtt körülötte, elképzelhetetlennek tartom, hogy majd pont most lesz mellőzve, hogy lett 1 gólja a megpattanó lövéséből.
Egyetlen szakmai érv sem támasztja alá, hogy ő egyáltalán a csapat tagja legyen 4. éve, nemhogy a 4. számú támadó szerepkörben lehessen, mégis ott van... szóval gondolom szezon végén kapunk egy 8- 15 milliós ajánlatot Victorra, megint jön az örömködés, hogy profittal adunk el valakit, közben megtartjuk Ferrant még egy évre és lepasszolunk még egy támadót.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én sem nagyon értem miért van mellőzve ennyire mellőzve a srác. Tavaly is bizonyította azért, hogy iszonyatosan gólérzékeny. Lehet, hogy a harmadosztályban, ugyanakkor a jelenleginél jóval gyengébb csapatban. Az, hogy gyakorlatilag 40 együttes között gólkirály tudott lenni akárhogy is nézzük megmutatja, hogy nagyon gólérzékeny, ugyanakkor eddig a nagycsapatban is ezt láthatjuk.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.04. 11:02:42Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
A posztján talán eddig olyan 60 percet játszott és van 2 gólja és 1,5 assistja (tegnap Frenkie góljához az ő bejátszása kellett) Mindezt harmadannyi játékperc alatt, mint Ferran.
Flick elég bátor volt, hogy egy idegenbeli Mallorca ellen Lewyt padon hagyja, de ha már centert kell helyettesíteni, akkor tegyük egy centerrel. Nem mondom, hogy egyáltalán nem jött be egy picit gyilkosabb csatár már félidőre 2-3 góllal vonult volna.
Nagyon remélem, hogy a német nem folytatja ezt a Ferrán-mániát, ha egyszer van egy olyan játékosa, aki rendre bizonyítja, hogy érdemes számolni vele.
Csak összehasonlításképp. PV gólpont/perc átlaga 54, míg a Lewy-Yamal-Raphi trióból mindenkinek 70 fölött van. (nyilván torzít, hogy az egyiknek 160 a másiknak 1000+ játékperce van, csak egy kis adalék, hogy nem egy elveszett srác)
Forca Barca!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- bence0330
Egyetértek, remekelt. Így már nem csak Raphit tudja megtalálni Pedri, vagy épp Yamal varázskülsője, van még egy ember bent. Lewyt 2-3 meccsenként legalább a padon hagynám egyszer miatta, és 20 perceket amúgy is adnék neki. Amilyen az ffp-nk, nagy kincs, ha minimál fizetéssel van egy gólképes centerünk (még ha nem is feltétlen Barca-kezdő szint), meg kell becsülni, ilyen jó feltételekkel nem sűrűn lesz nálunk tartalék kilences.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Végre nemcsak másodperceket, hanem értékelhető játékidőt kapott, rögtön élt is vele. Az egyik legszimpatikusabb játékosunk, jó lenne gyakrabban látni.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hivatalosan is a felnőttcsapat tagja, 2029-ig, a 18-as mezszámot kapta.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Entrenador del Barça
Remélem sok komment fog itt összejönni. Jónak tűnik a scrác, és a széleken is bevethető. Remélem idővel Ferran előtt lesz a sorban, és akkor nagyon sok játékpercet gyűjthet össze.
Ferrannal remélem nem akarunk nagyon kísérletezni Lewy helyén, mert nagyon gyenge a befejezésekben, Pau erőssége (úgy néz ki idáig) pedig pont ebben rejlik, és abban, hogy nagyon jól érkezik a kapu elé.
Ferrannal remélem nem akarunk nagyon kísérletezni Lewy helyén, mert nagyon gyenge a befejezésekben, Pau erőssége (úgy néz ki idáig) pedig pont ebben rejlik, és abban, hogy nagyon jól érkezik a kapu elé.
- bence0330
Üdv a csapatban, így hogy itt is topikot kapott, már véglegesnek tekinthető a transfer.
Máig nem értem, miért adták el 2,7 millióért, de örülök neki, budget cserecsatárnak jónak tűnik. Remélem legalább 30 perces cseréje lesz Lewynek még Olmo beiktatása után is.
Addig meg remélem nem lesz jobbszélső, mert ott két meccsen egymás után is meghalt. Ha már nem ő a center, legyen baloldalon, közel Lewyhez.

Addig meg remélem nem lesz jobbszélső, mert ott két meccsen egymás után is meghalt. Ha már nem ő a center, legyen baloldalon, közel Lewyhez.
- westerngom
- Entrenador del Barça
ok, egynek már itt vagyok.

De, hogy ne csak offoljak....
Nagyon jó kis csatárnak tűnik és minden képessége adott ahhoz, hogy egy Pedrito szerepet betöltsön a jövőben.
Az előszezonban látottak alapján én simán próbálgatnám Levy helyén, mert nem láttam sokkal rosszabbnak (sajnos) az öregnél.
A fiatalos támadó sorba (Yamal, Fermin, Olmo) jobban is illeszkedik.
Szóval hajrá, mit veszíthetünk?!
Óhaj teljesítve, valóban elmaradt, köszönöm az instrukciót!
Remélhetőleg gyorsan megtelik a topikja.
Remélhetőleg gyorsan megtelik a topikja.