Hidegrázós!
Good morning! ☕️ pic.twitter.com/4Jn45zt6XL
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 22, 2025
Ja, igen, 10-es posztra kiváló lenne, Flicknek szerencsére relatív kevés hülyesége van, de ez talán részemről a legnagyobb. Fort csereként történő hanyagolása mellett.
Dejavu érzésem volt, mikor kiírták, hogy ő mom, közben mutatták, és láthattunk, hogy végtelenül csalódott. A Las Palmas ellen Rapnhinha volt ugyanebben a szituációban.
Én ezzel kicsit vitatkoznék. Casádó és Pedri "egymás mellett" tökéletesen kiegészítik egymást tökéletes helyet hagyva egy ss-nek/irányítónak. Egy Casádó-Pedri-Olmo/Fermin/Raphinha kp szerintem közel sem ugyanaz.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.12.08. 00:02:14A probléma nem feltétlen vele van, hanem amikor csomagra 3 ugyanolyan KP-st felrakunk a pályára és nem értjük mi történik.
Mintha Guardiola 3DB Yaya Tourét rakna fel, és nem értené hogy miért nem ér fel egy Iniesta-Xavi-Yaya középpályával.
Azért mikor Pedri mellé felrakjuk a mindenben erősen közepes De Jongot, és a durva sérülése és 1 év kihagyás után saját magát kereső Gavit akkor ne csodálkozzunk ha megesznek vacsorára...
Amíg "kötelező a győzelem", mindig a legjobb összeállítással kell pályára lépni!Chino írta: ↑2024.11.06. 14:38:00Nagyon remélem, hogy ma jegelni fogjuk. Már benne van a lábában eddig 15 meccs, átlag 72 játékperccel, ráadásul pont a nehezebbeket tolta végig.
Rengeteg robotol, dolgozik túl sokáig nem fogja bírni. Szinte minden mérkőzésen övé a legtöbb futott km. A Real ellen például több mint 11,4 km-t, ami a második Koundénál közel 1-el több volt, nem mellesleg 3 nappal a müncheni után. Már lehozta a tavalyi vagy tavalyelőtti játékperceinek a felét (a válogatott meccsek nélkül)
Ahogy Casádó is padozhatna kicsit, mehet egy Frenkie-Fermin-Olmo kp, ahogy Fatinak is oda lehetne adni a félidőt Yamal/Raphinha helyett.
A szerbek ellen nélküle is hozni kell a meccset.
Egyébként a Flick foci logikája mentén én éppen tavaszra várnám ennek a középpályának a beérését.....
Szerintem ez a javasolt kp mocsok súlytalan lenne, kiindulva a hétvégi bajnokiból. Tudom, nem pörögtünk már 100%-on, de nem lehet kihagyni az eddig nagy győzelmeink alapilléreit, ráadásul egyszerre. Nyomják meg az első félidőt, tegyenek el 5-öt, és akkor másodikban lehet pihenni.
Én is valahogy hasonlóan érzem, habár én annyira nem ijedtem meg a Monaco meccstől, az egy teljesen más mérkőzés volt, a csapat is eléggé szétesett a kiállítás után és senki nem tudott igazán kiemelkedni. Ahogy például sok laza meccs sem adott (Valladolid, Girona stb.) sem ad egyénekre lebontva releváns képet.bence0330 írta: ↑2024.10.24. 02:49:18Megint oktatott, mint egy meccs kivételével az egész szezonban.
Kicsit megijedtem, mert idén egy rossz meccse volt a Monaco ellen, de az olyan rossz, amit én nem csak tőle, mástól sem sűrűn láttam az elmúlt években. És ezt a meccset is úgy kezdte 20 percig, na mondom itt baj lesz. Aztán megtalálta önmagát, szerencsére ez nagy meccsen is sikerült neki, ez biztos hatalmas önbizalmat jelent majd. A középpályánk pedig onnantól kezdve stabilizálódott, és simán felvettük ott a versenyt a németekkel. A második félidőben volt 3-4 eset is, mikor 3 embereket küldött el finom testcselekkel. Ha nem is végig, de nagyrészt uralta a középpályát.