Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Baromi rosszul áll neki az a szerep, amit ott szabnak rá. A megmozdulásain látszik, hogy nagy tehetség. Milyen labdákat, hogyan ad, lövőtechnika stb. De abban a felállásban, taktikában nem tud kibontakozni. Marquez is ugyanezt mondta róla, amikor a távozásakor Darvichról kérdezték. Amit például hétvégén Torre játszott, azt a németre találták ki. Ott nagyon tud élni, de ebben a standard 4-3-3-ban, ahol ráadásul a jobbszélső kicsit beljebb van, megfullad. Vagy Unai miatt kell egy kicsit hátrébb lépnie, ezért sem tud kötetlenül játszani vagy ki van dobva szélre.La Masia1 írta: ↑2024.09.23. 22:52:21A legnagyobb jóindulattal sem nevezném kiemelkedőnek...legalábbis egyelőre.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 18:09:29Remélem Noah Darvich nálunk akar komoly karriert befutni, az ő bemutatkozására is nagyon kíváncsi vagyok. Aki követi a kicsitket, mit lát a kis német játékán, kiemelkedő a stílusa, inteligenciája?
Tavaly kb. a leggyengébb volt még az U19-ben is; idén nálam továbbra is az egyik leggyengébb a B-ben.
Vannak jó mozdulatai, momentumai, de valahogy nagyon látszik, hogy nem a La Masian/Spanyolországban nevelkedett.
A legnagyobb jóindulattal sem nevezném kiemelkedőnek...legalábbis egyelőre.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 18:09:29Remélem Noah Darvich nálunk akar komoly karriert befutni, az ő bemutatkozására is nagyon kíváncsi vagyok. Aki követi a kicsitket, mit lát a kis német játékán, kiemelkedő a stílusa, inteligenciája?
Őt nem volt nehéz kiszúrni. A csapból is az ő neve volt ha a Masiáról volt szó. Nem véletlenül harapott rá a PSG, ahogy nemrég Fernadezékre. Csak olyan idősen a klub nem tehet semmit, ha dobbantani akar. Szerencsére a két utóbbi és Bernal maradni akart, hiába a több pénz.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 16:28:06
Már akkor is látszott a kis hollandon, hogy nagy spíler lesz, de ennyi tehetség közül kiszűrni azt az 1%-t aki tényleg be fog futni, nagyon nehéz.
Hogy a fenébe halásztad elő ezt a 7 éves hozzászólást?szatmari_attila írta: ↑2024.07.02. 19:04:17lehet nem kellett volna mondani neki hogy igazoljon el es meg mindig ott lenne!Barcaforever írta: ↑2017.12.16. 16:26:57Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba.
Nem nehéz felismerni a hajáról.
Voltak jó teljesítmények. Unai, Cuenca például, csak nehéz volt észrevenni mert a salamancaiak mást sem csináltak csak kapu elé ívelgettek. Nem volt három passzuk egymás után. Ahogy náluk volt a labda egyből ki oldalra és be az őserdőbe, ha szélre nem tudták, akkor középen 30-40 méterről. Ha ezt 70x nem csinálták meg egyszer sem. A sors iróniája, hogy ebből még nem is veszélyeztettek. Ráadásul a gól után valamiért nagyon visszaálltunk, néha 4-5 percekre kezdtünk feltámadni.
Említsük meg a gólpasszt adó Oscar Urena nevét, jó lenne még sok ilyen higgadt és hibátlan passzt látni.Chino írta: ↑2024.09.08. 11:07:37Főleg a második gól (1:40), ha valaki akar varázslatot látni,
https://www.youtube.com/watch?v=eSa8waBS8JE
Köszi! Ja, hát ez itt egy családi show volt. A második is szép volt, de az első tényleg nem marad el túl sokkal egy puskás jelöléstől.Chino írta: ↑2024.09.08. 11:07:37Valóban benézte a bíró, de legalább visszaadta a sors, amit az Union ellen elvettek a bírók, ráadásul egyáltalán nem ezen múlt.
Ezt viszont mindenkinek érdemes megnézni. Főleg a második gól (1:40), ha valaki akar varázslatot látni,
https://www.youtube.com/watch?v=eSa8waBS8JE
Bár Guille sem volt papír a harmadiknál.
Valóban benézte a bíró, de legalább visszaadta a sors, amit az Union ellen elvettek a bírók, ráadásul egyáltalán nem ezen múlt.
Így volt. Ha Flicknél további sérülések lesznek, Tony alighanem nála is be fog mutatkozni. Elvégre Yamal se volt idősebb, amikor Xavinál bemutatkozott.Chino írta: ↑2024.09.07. 23:34:363:0-ra nyertek a srácok, a két Fernandez vitte a show-t. Főleg Toni volt zseniális, élmény nézni ahogy kavargat és osztogatja a labdákat. Góllal és assittal zárt, de hogy milyen gólt lőtt arra szavak nincsenek. Az egész támadás szép volt, de a befejezés szinte sokkoló. Remélem hamar fent lesz mert elnézegetném még párszor, de az unokatesó sem volt egyszerű.
Minden túlzás nélkül, szerintem a 3. hely aránylag könnyen meglehetne. A csapat legalább fele a legerősebb kezdőcsapatba is beférne. De Fati is inkább a sérülékenysége miatt lógna ki, a csapat minőségét igazán nem rontja, képességei alapján egy Atma kezdőbe is beférhetne. Nem tudom melyik La Liga csapat lenne esélyesebb a 3. helyre. Talán a Bilbao, aki versenyt futhatna vele.bence0330 írta: ↑2024.09.05. 15:55:07Csak érdekességképp. Ez egy pusztaám Masia növendékekből kirakott kezdő 11. Szerintem EL helyekért minimum lehetne menni egy ilyen alappal, de a top4-5 BL hely sem lenne lehetetlen egy ilyen edző alatt. Még ha Fati necces is.
Volt idő, mikor BL-győzelemre esélyes csapatot is ki lehetett állítani így, az is igaz. De ha nem ahhoz hasonlítjuk, akkor még így is elég jó.
Kikaptak a kicsik 2:1-re, sajnos ez nagyon nem az ő meccsük volt. Viszont beállt Barbera, következő meccsen már valószínűleg kezdeni fog és lesz végre egy góllövő a csapatban.Chino írta: ↑2024.08.31. 19:37:14Ha valakinek nem volt elege a Barca meccsekből, a kicsik most játszanak az Andorrával.
https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live
Ha jól értettem Farkas Norbi azt mondta, hogy tavaly egyszer se volt kezdő, ő volt a 3. számú védő a csapatban.