Frenkie de Jong

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.28. 19:03:03

gránit írta:
2024.09.28. 17:51:35
Tartok tőle, hogy ez nem fog megtörténni, mert szerintem inkább kihisztizi, hogy ingyen távozhasson, csak hogy neki legyen igaza. Annak nem látom értelmét, hogy a hátralevő fizetését is kifizessük.
Megjegyezném, ezt egyre több játékos csinálja, nem hosszabbítanak, de nem is hajlandóak eligazolni, hogy aztán ingyen mehessenek, és kérhessenek egy szép nagy összeget aláírási pénznek. Ez már kezd tendencia lenni. A labdarúgás problémáinak egy jelentős része a játékosok (többségének) mérhetetlen kapzsiságából ered.
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.09.28. 19:01:15

gránit írta:
Akkor már inkább töröltessük a regisztrációját, aztán távozhat, így egy évi fizetését megspóroljuk. Remélem, azért nem törlik a regisztrációját, mert így őt is sakkban lehet tartani. Ha nincs regisztrálva, szabadon távozhat, ami nekünk nem jó. Ha regisztrálva van, és nem óhajt távozni, akkor akár a következő éve is off lehet, ha felküldjük a lelátóra. Az véget vethet az érdemi pályfutásának és a vb-szereplésének. Így talán mi is gyakorolhatunk rá nyomást, hogy távozzon, méghozzá pénzért.

Arról írnak, hogy 18 milliót fizetnénk neki soron kívül, ha 2025-ben távozik. Szerintem ez nem jó ötlet, még ezt is meg tudnánk spórolni. Úgy esetleg lehet megoldás, ha pénzért megy el, többért, mint 18 millió, így valamennyire nekünk is megérné kifizetni azt a pénzt.
Akárhányszor lesznek ezek leírva, nem válnak igazzá.

Egyetlen megoldás van egy játékostól idő előtt megszabadulni: a közös megegyezés. Ha FDJ saját akaratából belemegy valamilyen (pénzügyi) megoldásba és annak eredményeképpen (idő előtt) távozik.

Ha nem, akkor az utolsó fillérig ki kell fizetni a szerződés idejére járó fizetését. Semmit nem tudsz megspórolni.

Persze, közben ültetheted a padon.
Pontosan úgy, ahogy a főnök is engedheti, hogy az egyik alkalmazott egész nap az étkezde teraszán olvasgasson. Úgy, hogy közben amúgy is kevesen vannak, sok a munka, mindenki túlterhelt.

Ugyan még szeptember van, csak pár forduló ment le, jó lett a kezdés, aztán most hirtelen mindenki "kemény lett" a vezetőségben. Pedig Gavi hatalmas kérdőjel, Pedri kb. biztos, hogy sérült lesz, Olmo már most az.
Kétlem, hogy Flick ne várná vissza FDJ-t és ne akarná, hogy maradjon.
gránit
Director del Fútbol

A legintelligensebb az lenne, ha nyáron távozna, és jó pénzért eladhatnánk. Tartok tőle, hogy ez nem fog megtörténni, mert szerintem inkább kihisztizi, hogy ingyen távozhasson, csak hogy neki legyen igaza. Annak nem látom értelmét, hogy a hátralevő fizetését is kifizessük. Akkor már inkább töröltessük a regisztrációját, aztán távozhat, így egy évi fizetését megspóroljuk. Remélem, azért nem törlik a regisztrációját, mert így őt is sakkban lehet tartani. Ha nincs regisztrálva, szabadon távozhat, ami nekünk nem jó. Ha regisztrálva van, és nem óhajt távozni, akkor akár a következő éve is off lehet, ha felküldjük a lelátóra. Az véget vethet az érdemi pályfutásának és a vb-szereplésének. Így talán mi is gyakorolhatunk rá nyomást, hogy távozzon, méghozzá pénzért.

Arról írnak, hogy 18 milliót fizetnénk neki soron kívül, ha 2025-ben távozik. Szerintem ez nem jó ötlet, még ezt is meg tudnánk spórolni. Úgy esetleg lehet megoldás, ha pénzért megy el, többért, mint 18 millió, így valamennyire nekünk is megérné kifizetni azt a pénzt.

https://sports.yahoo.com/barcelona-agre ... 00194.html

https://www.football-espana.net/2024/09 ... -deal-exit

https://www.goal.com/en/lists/barcelona ... acce3a3b9e
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.28. 17:25:18

Szerintem sosem volt igazán jó nálunk, a reményeket nem váltotta be. Amikor ott volt a legjobbak között, inkább a többieket minősítette. Most már ráadásul sérülékeny is. El kellett volna adni még akkor, amikor nagy pénzt adtak volna érte. De még mindig kihozhatnánk valamit belőle. Bízom is benne, hogy még ez a terv, és az ilyen hírekkel is inkább nyomást akarunk rá helyezni, hogy ő is akarjon menni. Eddig ugye nem ez volt a jellemző, esze ágában sem volt, jó volt itt neki sok pénzért hozni középszerű teljesítményt, talán ezért sem fórumkedvenc, de úgy tűnik, nemcsak mi rágtunk be rá.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.28. 14:47:13

Ezért tettem oda, hogy sajna jelenlegi ffp helyzet mellett. Érdekelné a fenét a fizetése, vagy kezdő lesz, vagy nem. De ha a helyére 2-3 játékos fér be, és ő azért még csak nem is egy világklasszis húzóember, akkor szerintem nem kérdés, hogy jó döntés lenne. Bővülne, minőségibb lenne a keret, ha távozna (és ha tudunk helyére hozni embert).

Rengeteg ilyen döntést kellett meghozni az ffp miatt. Kessié ugyanez, erős játékos, de nem illett Xavi elképzeléseibe. Ennek ellenére ott lehetett volna tartani a keretben, azért játszott volna (idén meg gondolom alapkezdő lenne), nyilván inkább akartuk volna ezt, mint apróért elsózni, de egyszerűen jelenleg ez nem fért bele.

A csapatnak jobban hasznára lenne 2-3 jó játékos, akik a saját posztjukon kimagaslóak, mint 1 Frenkie, akinél mindig vakarni kell a fejünket, hová tegyük, mert imitt nem jó egyedül, amott nem elég jól támad, stb. De ha ettől eltekintek, és Frenkiere mint top-top játékosra nézek, akkor is jobban járunk a jelenlegi szűk keretnél helyette 2-3 játékossal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.09.28. 14:40:55

bence0330 írta:
2024.09.28. 13:59:51
Egyre inkább tervben van a nyári egyoldalú szerződésbontás úgy, hogy kifizetjük neki a maradékot utána.
Ennél nagyobb baromságot el se tudnék képzelni. Nem is rémlik, hogy valaha egy Frenkie kaliberű játékossal ezt csinálta volna bármelyik klub.

Most ha a fórumon mondjuk az elmúlt 1 évben lezajló "karaktergyilkosságon" túl nézünk, még mindig egy csk-ról van szó, akiért azért kopogtatnak rendesen.
A csapat hasznára is van, illetve fizetnének is érte. Ilyen körülmények között ingyen elengedni az új Laporta éra legnagyobb bakija lenne szerintem.

De már megint nem értem minek szólok ebbe bele, előre tudom hogy fel lesz hozva, hogy Christensen-nel (aki szintén folyamatosan sérült) 5-10 meccsre milyen stabilak lettünk a teljesen szétesett Xavi-éra végén, tehát az, hogy előtte 3 szezonon keresztül az egyik legjobbunk volt, azt el is felejtjük.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.28. 13:59:51

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -108673298

Na végre, egy (jelen ffp helyzetben sajnos pozitív) hír vele kapcsolatban.

Egyre inkább tervben van a nyári egyoldalú szerződésbontás úgy, hogy kifizetjük neki a maradékot utána. Korábban kellett volna, leginkább ezen a nyáron a sérülésével együtt, mert ígyis-úgyis játék nélkül fizetjük, de jobb későn, mint soha, persze így csak egy évnyi hátralékot kell fizetni, és talán nem terheli az ffp-t sem, ha valami juttatásként kapná meg (gondolom).

De jó lenne... ennyivel is közelebb lennénk az 1:1-hez, ilyen bér felszabadulásával meg tuti tudnánk hozni végre 1-2 embert.

Télen is lehetne, ha tudnánk hozni valakit a helyére, persze olyankor nem az igazi a piac. Vagy ha ezen múlna, hogy a Chris-Ara-Olmo triót tudjuk-e regisztrálni, mindhárman egy polccal feljebb vannak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2024.09.16. 15:38:28

Hasznos lenne a mielőbbi visszatérése és mindenki előnyére válna, ha ő is gördülékenyen felvenné a csapatra jelenleg jellemző fordulatszámot.

Magamban ugyan én már túlléptem az annó valamikor neki szánt szerepén, de utolsó szalmaszálként Flick jelenléte illetve a csapatra való hatása miatt nagyon örülnék, ha Frenkie is egy teljesen megfrissült és új fejezetet kezdene el Barcelonában.
davi10
Llegenda del Barça

2024.09.16. 14:56:04

Ma már tényleg részben a csapattal edzett.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.13. 20:03:27

kmb írta:
2024.09.13. 19:19:17
Elvileg jövőhéten már elkezdi a csapattal való edzést is mert nagyon pozitív érzései vannak.Szóval eddig jól halad a visszatérés felé.https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... grupo.html
Ha Gavi, Fermin és ő is felépülne a Clasicóra amire elvileg minden esély megvan az elég korrekt lenne. Ugyanakkor az előbbivel még vigyázni kellene, de minden hír szerint október közepe felé teljesen rendben lehet.

Bár lehet, hogy cb-ként nagyobb hasznát tudnánk venni Araujo és Chris hiányában.
Forca Barca!!!!
kmb
Jugador del Barça

2024.09.13. 19:19:17

Elvileg jövőhéten már elkezdi a csapattal való edzést is mert nagyon pozitív érzései vannak.Szóval eddig jól halad a visszatérés felé.https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... grupo.html
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.13. 18:56:59

gránit írta:
2024.09.13. 16:55:42
Teljesen mindegy, most is lehetne töröltetni a regisztrációját.
Erre tudsz valamit idézni? Mert amúgy engem is érdekelne a dolog, válaszoltak már rá, ami sajna logikusnak tűnik, hogy csak alapos indoklással lehetne. Jó eséllyel csak egyoldalú szerződésbontással (nálam megérné, de persze ez ekkora fizunál egy komoly döntés).
gránit
Director del Fútbol

2024.09.13. 16:55:42

Chino írta:
2024.09.11. 12:43:40
gránit írta:
2024.09.10. 23:50:13
Ezért kellett volna már nyáron töröltetni, amikor már hónapok óta látszott, hogy ez egy problémás sérülés. Kiváló alkalom volt, még jogos magyarázatot is tudtunk volna adni rá a sérülése miatt.
Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.
Teljesen mindegy, most is lehetne töröltetni a regisztrációját.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.09.13. 07:49:46

baas11 írta:
2024.09.13. 01:30:45

?? de hat ilyen a világon nincs, ez kizart dolog, nem létezik , lehetetlen ! Valami nagyon nem kerek az ő sztorijaval…
ez kb a meddig fog még élni kérdésre lehetne ne válasz!
Valaki, aki ezzel jogilag jobban képben van.

Ez egy munkahely, nem? Nem tudja ellátni a munkáját. Nyilván munkahelyi baleset áldozata.
De a munkáltató terhére, azért nem lehet mindig távol. Vagy reagálni kellene a klub javaslatára, vagy ahogy MO-n hívják, tartós távollétre tenni, esetleg szerződést bontani (az elmaradt járandóságok kifizetése után).

Azért ez nem pálya, h műtétet sem akarok, pályára lépni sem tudok, de közben felveszem a zsíros fizetésem és leülöm a szerződésem.
Més que un club :P
baas11
Entrenador del Barça

2024.09.13. 01:30:45

bence0330 írta:
2024.09.13. 00:40:33
baas11 írta:
2024.09.13. 00:37:46
Mikor ter vissza ?
Senki nem tudja kb. Szerintem annyit sem, hogy 1 hét vagy 4 hónap...
?? de hat ilyen a világon nincs, ez kizart dolog, nem létezik , lehetetlen ! Valami nagyon nem kerek az ő sztorijaval…
ez kb a meddig fog még élni kérdésre lehetne ne válasz!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.13. 00:40:33

baas11 írta:
Mikor ter vissza ?
Senki nem tudja kb. Szerintem annyit sem, hogy 1 hét vagy 4 hónap...
baas11
Entrenador del Barça

Mikor ter vissza ?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
MichaaBee
Llegenda del Barça

2024.09.12. 20:58:00

Chino írta:
2024.09.12. 18:32:19
bence0330 írta:
2024.09.12. 18:16:53
Igen, mondtad, hogy az Ajaxban inkább ő volt hátrébb, erről nem tudok nyilatkozni, azért is fogalmaztam úgy, hogy "eddig itt Barcelonában", mert itt eddig ez volt a tendencia, hogy mellette volt az igazi vkp, nem ő volt az. (Azért az Ajaxban mások is voltak az elvárások.) De ha egy hasonlóan jól összerakott csapatban hasonlóan jó teljesítményt tudna nyújtani, legyen, én szurkolok! És hátvédnek bármikor megnézném, jó emlékeim vannak róla onnan. Nem tudom, Troym-el egyetértek-e, hogy ott jobban kell ember, mert Inigo és Cubarsi szerintem Casadónál magasabb szint, ha össze akarnám hasonlítani. Persze ha még onnan is kidőlne valaki, akkor egyetértek.
Itt azért többek között azért nem lehetett ezt teljesen megvalósítani, mert Busquets még utolsó évében is szent tehén volt, szinte minden meccsen kezdő volt, a "valódi, védekezőbb vkp" ő volt. Szerintem komolyan sanszos, hogy Kessié is emiatt nem tudta betölteni azt a posztot amit a Milanban.
Nem venném elő Busquets-et, tavaly pontosan láthattuk, hogy mennyit is adott a csapatnak. Itt volt a lehetőség de Jongnak megmutatni, hogy akkor a legjobb, amikor ő a legvédekezőbb felfogású kp, de ehelyett valahogy mégis Christensenből kellett vkp-t faragni. Konkrétan átjáróház lett a középpálya/védelem tavalyra, pedig az azt megelőző szezonban közel rekord kevés gólt kaptunk és bajnokságot nyertünk a "szent tehén" Busquets-cel.

Én abszolút kedvelem de Jongot, de van igazság abban, hogy 5 éve itt van és nem tudott igazán kibontakozni. Flick alatt itt egy utolsó lehetőség neki, de ha nem tud idén valami nagyot alakítani, akkor jövő nyáron tényleg kénytelen lesz a vezetőség szabadulni a bérétől bármi áron.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Peter
Director del Fútbol

2024.09.12. 20:29:17

davi10 írta:
2024.09.12. 16:46:10
Akkor értelemszerűen ne vedd magadra.

A többiből az jön le, hogy a többiek hsz-ét nem igazán olvashattad el, mert pl. Casado-t sem én hoztam fel, ehhez 1 db hsz-t kellett volna visszaolvasni, úgyhogy az elegánsozást most elengedem a fülem mellett.
Nem vettem magamra, ugyanakkor közvetlenül az én hsz-em után regáltál és a fórumon könnyen összemosódnak, összecsúsznak a dolgok, ezért inkább tiszta vizet gondoltam önteni a pohárba.
davi10 írta:
2024.09.12. 14:51:30
Vissza lehet itt is olvasni, hányszor mentette meg a seggünket
Az, hogy a múltban hányszor mentette meg a seggünket, az lehet dicséretre méltó az adott körülmények között, de nem inkább éppen a rajta kívül pályán lévő többi 9 mezőnyjátékosra, kvázi a csapatra nézve állít ki bizonyítványt?
Miért nem volt vajon képes többé kevésbé állandósítani azt a megmentő formáját?
Troym írta:
2024.09.12. 19:06:37
Kicsit fura, hogy arra hivatkozunk egy 86 milliós vételárú játékosnál, hogy anno 2018-ban hol játszott jól.
A fenti szóhasználatot folytatva, annó elég sokat védtem Frenkie seggét itt a fórumon (döntően a "legendákkal" szemben), ennek ellenére igen, nekem is fura. Fiatal volt, oké, de eltelt 5 egész esztendő, 5 teljes szezon.
Éppen azt az életkorát töltötte eddig Barcelonában, amikor egy játékos a legtöbbet fejlődhet.
A csúcson kellene lennie és nem arról kellene beszélgetni, hogy vajon Flick alatt végre magára talál vagy sem, hanem arról, hogy ő a legjobb a nélkülözhetetlen és kihagyhatatlan játékosunk.

Csak egy példa, Rodri (akivel kb azonos korban lehetnek) még 2018-19-ben a Villareal vagy éppen az Atleti kispadján várt, amikor Frenkie menetelt már a BL-ben.
Hová lett vajon ez a lendület?
Troym
Director del Fútbol

2024.09.12. 19:06:37

Kicsit fura, hogy arra hivatkozunk egy 86 milliós vételárú játékosnál, hogy anno 2018-ban hol játszott jól.

1. Kit érdekel, ezer éve volt
2. Akkor 20 éves volt, most 27.
3. Semmi mást nem tud megtanulni kiemelkedő szinten, csak az Ajaxban lévő szerepét?
4. Egy random érkező kölyök kap 1, jó esetben 2 szezont alkalmazkodni, ő a 6. szezonjában jár és még mindig fel lehet hozni érvként, hogy X, vagy Y edző rosszul használja? Mit mondjon a sok "leselejtezett" egykori játékosunk?
5. Roque szívhatja akkor a fogát, hogy nem 86 millióért jött az Ajaxból, akkor ma még az se lenne elvárás, hogy megtalálja az öltözőszekrényét :D
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.12. 18:32:19

bence0330 írta:
Chino írta:
2024.09.12. 18:11:50
Szerintem pont Pedri (vagy aki abban a pozícióban játszik) mellett lehet a legjobb. Az Ajaxban ugyanezt játszotta és a csapata egyik legjobbja volt. Mellette volt Schöne (Pedri) aki támadásban eggyel feljebb lépett, előtte pedig van de Beek vagy valami támadó szelleműbb középpályás( Olmo).
Szóval a posztja tökéletesen meglenne. (hátvédnek pedig kb. olyan kényszerposzt mint Chrisnek a vkp, Koeman alatt nagyon sokat játszott ott)
Igen, mondtad, hogy az Ajaxban inkább ő volt hátrébb, erről nem tudok nyilatkozni, azért is fogalmaztam úgy, hogy "eddig itt Barcelonában", mert itt eddig ez volt a tendencia, hogy mellette volt az igazi vkp, nem ő volt az. (Azért az Ajaxban mások is voltak az elvárások.) De ha egy hasonlóan jól összerakott csapatban hasonlóan jó teljesítményt tudna nyújtani, legyen, én szurkolok! És hátvédnek bármikor megnézném, jó emlékeim vannak róla onnan. Nem tudom, Troym-el egyetértek-e, hogy ott jobban kell ember, mert Inigo és Cubarsi szerintem Casadónál magasabb szint, ha össze akarnám hasonlítani. Persze ha még onnan is kidőlne valaki, akkor egyetértek.
Itt azért többek között azért nem lehetett ezt teljesen megvalósítani, mert Busquets még utolsó évében is szent tehén volt, szinte minden meccsen kezdő volt, a "valódi, védekezőbb vkp" ő volt. Szerintem komolyan sanszos, hogy Kessié is emiatt nem tudta betölteni azt a posztot amit a Milanban.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

Chino írta:
Szerintem pont Pedri (vagy aki abban a pozícióban játszik) mellett lehet a legjobb. Az Ajaxban ugyanezt játszotta és a csapata egyik legjobbja volt. Mellette volt Schöne (Pedri) aki támadásban eggyel feljebb lépett, előtte pedig van de Beek vagy valami támadó szelleműbb középpályás( Olmo).
Szóval a posztja tökéletesen meglenne. (hátvédnek pedig kb. olyan kényszerposzt mint Chrisnek a vkp, Koeman alatt nagyon sokat játszott ott)
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2024.09.12. 16:57:11
Casadót én nem hypoltam (Bernalt sem annyira), szerintem jó, ha mindketten megütik egy LL alsóház csapat szintjét, szerintem ezt is írtam. Viszont ha adsz nekik egy konkrét feladatot, abban elég jók, jó legódarabok, akik nem igazán lógnak ki a csapatból, meglepően nem. A kontextus nálam az, hogy DJ-nak Flick rendszerében két helye lehet (+ kh, de azt most hagyjuk), ebben a kamuduplapivotban vagy a hátrébb maradó Casadó helyett, vagy a feljárkáló-kreáló-kapu elé érkező Pedri helyett. Utóbbi szerintem jobb, hasznosabb, stílusba jobban illő játékos, mint a holland, ezzel túl nagy dolgot nem mondtam. Jobban kreál, élesebb, összjátékba mérföldekkel jobban bevonható, ami talán a legfontosabb ebben a stílusban, ahol a játékosok támadás közben közel vannak egymáshoz, kis helyen fociznak, szerintem relationism lenne a hivatalos neve.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.09.12. 17:04:30

Ameddig meg vagyunk ilyen szinten szorulva a védelemben, addig nem is középpályásnak kéne számolni, hiába vagyunk oda is kevesen, de a védelem sokkal nagyobb gondokkal küzd.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.12. 16:57:11

Casadót én nem hypoltam (Bernalt sem annyira), szerintem jó, ha mindketten megütik egy LL alsóház csapat szintjét, szerintem ezt is írtam. Viszont ha adsz nekik egy konkrét feladatot, abban elég jók, jó legódarabok, akik nem igazán lógnak ki a csapatból, meglepően nem. A kontextus nálam az, hogy DJ-nak Flick rendszerében két helye lehet (+ kh, de azt most hagyjuk), ebben a kamuduplapivotban vagy a hátrébb maradó Casadó helyett, vagy a feljárkáló-kreáló-kapu elé érkező Pedri helyett. Utóbbi szerintem jobb, hasznosabb, stílusba jobban illő játékos, mint a holland, ezzel túl nagy dolgot nem mondtam. Jobban kreál, élesebb, összjátékba mérföldekkel jobban bevonható, ami talán a legfontosabb ebben a stílusban, ahol a játékosok támadás közben közel vannak egymáshoz, kis helyen fociznak, szerintem relationism lenne a hivatalos neve.

És akkor van a másik hely, amit jelenleg sajna Casadó foglal el, de remélem téltől majd Chris, vagy valami csodával határos módon igazolt játékos. Én ebben skillek szerintem sem látom DJ-ot nagyon, és eddig is az volt a tendencia, hogy ha mellé rakták az izmot-kullancsot, akkor volt jó. Tavaly két jó periódusa volt, egy az elején, mielőtt Romeu megzuhant, egy meg Chris feltolása után. Itt viszont most ő lenne az izom/kullancs, és eddig itt Barcelonában nem bizonyította, hogy ehhez megvannak a képességei. Nem elég kullancs, nem elég nyomástűrő.

Nyilván itt most nem arról beszélek, hogy a keretbe ne kéne DJ, hogyne kéne, Pedrit nem szabad túl sokat játszani pl. De az alapkezdő más tészta. Casadót tudásban nyilván, hasznosságban meg ki tudja, lehet megelőzi, de nem tudom, hogy a konkrét feladatát jobban látná-e el, amiért alapvetően ott van. Casadó sem hiszem, hogy ebben nagyágyú, eddig jó volt, de nem volt még ellenfél igazából.

De majd meglátjuk, adja az ég, hogy DJ akár még kimagasló megoldás is legyen, főleg Casadó posztjára. Pedrién nem félteném, de ott ő 2. számú mindenképp.
Válasz küldése