Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Rákerestem megint, nincs semmi hír ezzel kapcsolatban szerencsére.Peter írta: ↑2024.10.02. 23:47:54Örültem, hogy pályára került, de az a lefújás előtti szitu megijesztett, ahogy fogta, nézegette és próbálta mozgatni a térdét.
Félve néztem be most a topicba, de remélem az jó hír, hogy nincs hír.
Amúgy picit megbillentette a védő és nem tűnt nekem teljesen természetesnek az ezt követő Fati mozdulat amikor talajra ért a lába. Futott ugyan tovább, majd elkezdte nézegetni....óvatosan rápróbálni és jött a hármas sípszó
Ennyi kihagyás után, nekem tetszett amit láttam tőle. Védekezett is sokat, mélyen játszott sokszor. Sajnos tényleg lassabbnak tűnik, de sokkal hasznosabb lesz mint Ferran. És a közönség is ahogy fogadta, jó volt hallani. Ha Flick és stábja még kicsit formába hozza apránként, jó erősítés lehet. Torressel ellentétben,aki szerintem abszolút nem találja már itt magát.Shandor írta: ↑2024.10.02. 10:23:12No, visszatért. Kapott értékelhető mennyiségű időt. Ami igazán feltűnt, hogy a korábbi gyorsasága és robbanékonysága mintha megkopott volna. Hátha a kimagasló döntéshozatali képessége kijön középtávon, és ráragaszt belőle valamennyit Raphinára is. Mindenesetre hajrá! Kell a mélység a keretnek.
Gavinak volt/van 1 nagy sérülése. Fatinak minden szezonban van baja, mindig mással, ha akarsz utána nézel, ha akarsz nem, mégegyszer le nem írom. De Olmo is sérülékeny, ezt is megbeszéltük a nyáron, ahogy Christensen se képes 5 meccset végigjátszani anélkül, hogy meghúzódna, szakadna, bármi. Fati ugyanaz a kategória.Yokozuna írta: ↑2024.09.17. 10:38:09Kérdés kit tekintünk sérülékeny játékosnak. Azt mondod várod Gavi visszatérését. Ő több mint egy évnyi kihagyás után nem a sérülékeny kategória? Vagy a most igazolt Olmo.Sinya22 írta: ↑2024.09.17. 09:27:40Nem ízlés dolga, reménykedni lehet, én 3 szezon után feladtam. A tényeknek hiszek, annak nem, hogy egy sérülékeny játékossal akarunk számolni akár folyamatos rotálásban, akár kezdőként. Flick nagyszerű edző, egy évek óta sérülékeny játékost nem fog hirtelen meggyógyítani. De reménykedni lehet.
Flick nem fog lemondani Fatiról, legalábbis rmélem, azért mert volt egy súlyos sérülése. Minden visszatérő játékosnak meg kell adni az esélyt. Én nagyon élveztem a sérülés előtti Fati játékát, Messi utódnak tartottam talán nem egyedül. Ha megkapja az esélyt, még nagy hasznára lehet a támadó játékunknak. Pláne, hogy Yamal sem lesz örökké egészséges.
Kérdés kit tekintünk sérülékeny játékosnak. Azt mondod várod Gavi visszatérését. Ő több mint egy évnyi kihagyás után nem a sérülékeny kategória? Vagy a most igazolt Olmo.Sinya22 írta: ↑2024.09.17. 09:27:40Nem ízlés dolga, reménykedni lehet, én 3 szezon után feladtam. A tényeknek hiszek, annak nem, hogy egy sérülékeny játékossal akarunk számolni akár folyamatos rotálásban, akár kezdőként. Flick nagyszerű edző, egy évek óta sérülékeny játékost nem fog hirtelen meggyógyítani. De reménykedni lehet.
Nem ízlés dolga, reménykedni lehet, én 3 szezon után feladtam. A tényeknek hiszek, annak nem, hogy egy sérülékeny játékossal akarunk számolni akár folyamatos rotálásban, akár kezdőként. Flick nagyszerű edző, egy évek óta sérülékeny játékost nem fog hirtelen meggyógyítani. De reménykedni lehet.
Ha ennyi ideig megvotunk nélküle egy meccs ide vagy oda nem számít. Ráadásul nem is egy Bl-elődöntő vagy egy olyan pótolhatatlan játékos lenne aki nélkül nagyon komolyan romlanának az esélyeink.
Ez ízlés dolga, de mi Fati visszatérésében reménykedünk. Bízom Flick edzői kvalitásában, hogy meg sem fordul a fejében az a felállás, ahol a bal szélen kerül bevetésre a visszatérő kis titán. Láttunk rá sajnos néhány kudarcra ítélt kisérletet.
Tudod mi a Flicknél a könnyített?Edzőtermi bokaerősítő videót láttam, de az nem volt gyenge. Szerintem neki akár egy hónap is kellhet mèg, de bizakodó vagyok, ahogy Fati és Gavi esetében is. Ha valaki rendbe tudja őket szedni ilyen sérülések után, akkor az ez az edzői team.
Én nem hiszem, hogy Ferránt 1-2 meccsnél többször látjuk balszélsőben, ott teljesen halott. Centerként egész jó csere, jobboson sem lenne rossz, ha Yamalt kéne váltani. Szóval igen, jó lenne, ha Fati legalább 20-30 percekre be tudna szállni, papíron a brazilt rotálni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.07. 00:26:13Borzasztó kíváncsi vagyok rá, valami azt súgja, hogy Flick keze alatt ismét kivirágzik és egy jó Fatit fogunk látni, akire nagy szükségünk lenne. Abban biztos vagyok az utolsó nagy lehetősége, de abban is hogy megfogják találni a szerepét és megkap minden lehetőséget. FT helyett bérelt helye lenne, én drukkolok neki.