Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Múlt héten játszottak a Tarazona ellen és nyertek 2:1 re.Ma este 19:00 órától játszanak a Depor ellen.
Elég ritka az ilyen, de abban sem vagyok biztos, hogy megérné évente-kétévente keresni nettó 3-4 milliót. És ez inkább optimális eset, ennyit termel az Atletic is a felnőtteknek. Legalábbis rengeteget veszítenénk vele. Ha mondjuk Pau Victort megvettük volna 2 millióért és eladnánk 7-8-ért nyerünk egy kis pénzt, de elmegy egy olyan játékos, aki nélkül minden bizonnyal az osztályozós helyért max. küzdhetnénk a másodosztályban megmaradni kb. esélytelen lenne.Troym írta: ↑2024.04.29. 00:06:27De én nem rájuk gondolok. Akiről cikkek jelennek meg, válogatottba kerül, nagy tehetségként van nyilvántartva, annak mindegy, persze, hogy jó a harmadosztály is. Azokra gondoltam, mint anno Jutgla. 22 évesen jött ingyen az Espanyol B-ből, kapott talán 8-10 meccset, ahol felfigyeltek rá és egy évre rá kaptunk érte 5 milliót. Van a B keretben 10-12 db 20 évnél idősebb játékos, akikről azért mostanra elhihető, hogy nem a következő aranylabdások egyike lesz. Na nekik lenne igazán jó a másodosztály. Ott domborítanak párat és kapnánk értük 3-5-7-10 milliókat.Chino írta: ↑2024.04.28. 23:41:28Szerintem jól meglennének a harmadosztályban, monitorozzák ott is rendesen őket. Fayé például az őszi szezonban még a felnőtt keretben sem volt, a horvát másodosztályból került ide télen viszont már 9 millióért vitték volna, felnőtt válogatott lett, már elit csapatok vadásznak rá, pedig még pályára sem lépett a nagyoknál. Dani Rodriguezre, Bernalra is szintén az első osztályból lenne jelentkező. Ugyanúgy jött Cubarsi, Yamal, Fort stb., arról nem is beszélve, hogy a válogatotaottakban úgyis nézik őket.
De én nem rájuk gondolok. Akiről cikkek jelennek meg, válogatottba kerül, nagy tehetségként van nyilvántartva, annak mindegy, persze, hogy jó a harmadosztály is. Azokra gondoltam, mint anno Jutgla. 22 évesen jött ingyen az Espanyol B-ből, kapott talán 8-10 meccset, ahol felfigyeltek rá és egy évre rá kaptunk érte 5 milliót. Van a B keretben 10-12 db 20 évnél idősebb játékos, akikről azért mostanra elhihető, hogy nem a következő aranylabdások egyike lesz. Na nekik lenne igazán jó a másodosztály. Ott domborítanak párat és kapnánk értük 3-5-7-10 milliókat.Chino írta: ↑2024.04.28. 23:41:28Szerintem jól meglennének a harmadosztályban, monitorozzák ott is rendesen őket. Fayé például az őszi szezonban még a felnőtt keretben sem volt, a horvát másodosztályból került ide télen viszont már 9 millióért vitték volna, felnőtt válogatott lett, már elit csapatok vadásznak rá, pedig még pályára sem lépett a nagyoknál. Dani Rodriguezre, Bernalra is szintén az első osztályból lenne jelentkező. Ugyanúgy jött Cubarsi, Yamal, Fort stb., arról nem is beszélve, hogy a válogatotaottakban úgyis nézik őket.
Guiu és Guille Fernandez nem egy poszt, taktikai csere volt, Marquez támadót hozott be középpályás helyett.Troym írta: ↑2024.04.28. 09:40:19Érdekes, hogy nem Guiu az alapember még ott sem, hanem egy 15 éves srác.
Lehet nem így van, de olyan mintha Guiu nehezebben kezelhető lenne, edzők emiatt nem preferálják, de annál meg sokkal jobb, hogy ignorálják teljesen. Mondjuk az összes igazi 9-es elég öntörvényű.
Jobb lenne a másodosztály a 20-23 éves játékosok miatt. Aki jól játszana ott, annak már komolyabb lehetőségek is lennének a piacon, mi meg több pénzt kapnánk. Szerintem a másodosztályban több a technikás játékos, mint a harmadosztályban, ott rengeteg azért a favágó.
Ahhoz le kell győzni a Deportivót, két hét múlva lesz a nagy meccs. Nagy kár, hogy hetek óta nem találok élő közvetítést (a Femeni tegnapi BL-döntőbe jutását sem tudtam megnézni).
Nem lennék ilyen nagyvonalú. Az, hogy most elhanyagolható mennyiségű pénzt kaphatnánk egyikükért - másikukért, az igaz. De az egyesek után komoly bevétel lehetne, ha kikötnénk, hogy további eladásaikból 50% a mienk.Chino írta: ↑2024.04.09. 15:08:33
A B-ből szinte mindenki ingyen távozik. A saját nevelések felé ez szerintem egy "gesztus" is, hogy el tudják kezdeni a karrierjüket, pénzt is minimálisat kaphatnánk értük plusz kell a hely is, azoknak akik feljönnek évről évre. Pequéért sem hiszem hogy kaptunk volna 200-300 ezerért többet, de lehet, hogy el se viszik.
A B-ből szinte mindenki ingyen távozik. A saját nevelések felé ez szerintem egy "gesztus" is, hogy el tudják kezdeni a karrierjüket, pénzt is minimálisat kaphatnánk értük plusz kell a hely is, azoknak akik feljönnek évről évre. Pequéért sem hiszem hogy kaptunk volna 200-300 ezerért többet, de lehet, hogy el se viszik. Akiért már komolyabban fizetnének (Gavi, Yamal, Cubarsi például) az vagy felkerül A-ba és hosszabb távon tagja lesz, akár egy kiegészítő szint lesz. (pl. mint Nico és Moriba esete)FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.08. 17:21:06Ha tènyleg távozik Dani Rodriguez, sajnálni fogom, elég tehetséges srácnak tűnik.
Ma olvastam, Gerard "Peque" Fernandez második a góllövőlistán a másodosztályban (Braithwaite mögött 18 gól ) 17 góllal. Bal szèlső, tkp-s. Ő is ingyen távozott a Barca B-ből.
Helyes, még jobb, ha tényleg a baloson is tud játszani. Nézegettem pár videót róla mostanában, Ő is egy Araujo-féle állatnak néz ki, de a felpasszai is jónak tűnnek.