Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Xavinak obligója van vele kapcsolatban. Ha Xavi távozik, tuti megy ő is. (Meg SR és Alonso is.)Troym írta: ↑2024.03.30. 23:33:42Komolyan igyekszem nem foglalkozni vele, holott kis híján a BL-ben is összehozott gólt az ellenfélnek 3 perc alatt és ma is, ebben a szezonban eljutottam oda, hogy próbálom ignorálni a létezését is, de a leginkább aggasztó, amikor Deco és/vagy Laporta azt nyilatkozza, hogy csak kisebb átalakítások várhatóak nyáron.
Még a végén itt marad a nyakunkon jövőre is.
Remélem a kisebb átalakításba az ő lecserélése pont bele fog férni. Ha egy használható ember jönne helyette, már erősödnénk.Troym írta: ↑2024.03.30. 23:33:42Komolyan igyekszem nem foglalkozni vele, holott kis híján a BL-ben is összehozott gólt az ellenfélnek 3 perc alatt és ma is, ebben a szezonban eljutottam oda, hogy próbálom ignorálni a létezését is, de a leginkább aggasztó, amikor Deco és/vagy Laporta azt nyilatkozza, hogy csak kisebb átalakítások várhatóak nyáron.
Még a végén itt marad a nyakunkon jövőre is.
Az első 5-6 meccsen bizonyította, hogy jó kis játékos, ha megfelelően használja a csapat. Én azt se mondanám, hogy nem Barca szint, persze nem FDJ, vagy Gündogan helyett, hanem a cserepadon mögöttük. Egy plusz taktikai elem, vagy esetleg arra is jó beugrónak, ha valakit pihentetni akarunk...bence0330 írta: ↑2023.12.14. 20:41:07Az mondjuk tuti, hogy ENNÉL jobb játékra képes, akkor is, ha az sem Barca szint. A szezone első 5-6 meccse alapján lehetne csere. De ja, szerencsére ezt Xavi is elég gyorsan leszűrte, rég nem kap már lehetőséget téttel bíró meccsen. Szerintem télen megpróbáljuk lepasszolni kölcsönbe.
Inigo fizetését amúgy nem tudom mennyire biztos, a bérekről amennyi forrás annyi különböző összeg. De én elhiszem, ha így van.
Gondolod egy Tielemans / Kante nem jött volna 5-10 millióért egy Barcába? De Kessié itt is volt, Nico is.
Nem igazán olvastad el ugye?Deluigi írta: ↑2023.10.31. 13:48:21mi a gond Inigoval?
ki jott volna INGYEN?
mi tortenik, ha megint kidol a teljes hatvedsor? mint tavaly is megtortent
Romeu cserejatekosnak volt igazolva, majd ha osszeszedtuk magunkat anyagilag, akkor erosebb csereket nezunk majd minden poziciora
nem ertem ezeket a szorszalhasogatasokat, ugy teszunk, mintha a City koltsegvetese volna a mienk
Inigo fizetése 9 millió. Nem azt állítom, hogy helyette, mert talán-talán Inigo nem mellényúlás, bár még korai kijelenteni, de szigorúan a pénzt nézve gondolom néhány viszonylag épkézláb játékosnak szintén megfelelt volna ez az összeg.gránit írta: ↑2023.10.30. 23:54:16Azt gondolom, hogy az ő pozícióját már réges rég be kellett volna tömni, amikor még tele voltunk lóvéval. Utólag kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj pénzügyileg, mint gondloltuk, elképesztő pénzekkel tartozunk még játékosoknak, így korlátozottak voltak a lehetőségeink az átigazolási szezonban. Próbálkoztunk Kimmich-hel, Brozovic-csal, de annyiért nem jöttek, mint amennyit adni tudtunk. Romeu jött annyiért. Ennyiért nála nagyobb minőség nem jött.
A történetben szerintem nem az az igazán nagy gond, hogy most nyáron nem igazoltunk nála minőségibb játékost. A pénzügyi helyzet most annyit tesz lehetővé, amennyit. Az igazán nagy gond az, hogy jóval korábban nem igazoltunk egy rendes vkp-t. A nyári döntés a pénzügyi helyzetet elnézve nem meglepő. A fura az, hogy amikor még két kézzel szórtuk a pénzt, nem jutott pénz egy védekező középpályásra.