Nem szívesen fórumozok az utóbbi időben, mert sajnos sok jót nem tudok írni, rosszat meg már nem akarok...., főleg, hogy egyből megtalálják az embert, hogy márpedig faxa az irány és én ülök fordítva a lovon.
De!, vannak számomra örömteli pillanatok, kellemes csalódások, most is eljött egy, mégpedig evvel a dán sráccal kapcsolatban, hogy rövid távon értékeljek. Meg kell vallanom, hogy gyenge igazolásnak éreztem az első pillanatban és erős fenntartásokkal kezeltem az érkezést. Arról nem is beszélve, hogy savanyú volt a szőlő azt látni, hogy a csokitorony német csúcsnéger, emberevő belsővédő nambervan a cselziből, madrid fehér oldalára költözött. Mi pedig elhoztunk egy noname, eddig szinte ismeretlen, jellemzően a cselziben is csak epizodista belsővédőt.
Ez a csendes, szerény, jómunkás (fiú) ember ellenben minden rossz megérzésemre rácáfolt (eddig) és azért írom a csak eddiget, mert Umtiti után már nem merek felhőtlenül örülni. DE! eddig viszont nagyon jó a srác, stabil, sallang mentes, jó az előre játékban és bátran támadja a kaput. Az EB-n a dán védelem legjobbja volt és nálunk is csak Araújo jobb nála.
Eddig nagyon jó (ingyen) igazolás volt, így fél év távlatában, ezt már le merem írni. Csak gratulálni tudok Alemany-nak és annak az éles szemű scoutnak aki ezt a nagyszerű védőt idehozta ingyen a csapathoz!