Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem azért nem lesz ebben változás, mert itt sem zavarja a tömegeket, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Igen, a szövetségeseknek csak a pénz számít, és amíg azt látja, hogy a növekvő meccsszámokkal folyamatosan nő a bevétele (tehát a fáradtabb játékosok miatt romló minőség sem tántorítja el a szurkolókat), akkor ebbe az irányba fog menni. A játékosoknak nyilván nem tetszik, de nekik sem tart senki pisztolyt a fejükhöz. Szabadon eldönthetik, hogy megéri-e nekik a kapott álomfizetésekért túlhajszolni magukat. Nyilván nem szeretnének ennyi mérkőzést játszani, és érthető is, de az euró milliókról mégsem hajlandóak lemondani. Akkor meg nincs miről beszélni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.09.23. 10:55:47Igen, régen volt egy EB-VB-Copa pár meccsel, most már mindegyiket folyamatosan bővítik + egyre nagyobb selejtezőmennyiség + évközben beszerveznek egy zsáknyi hokimeccset, merthát "miért ne zsákmányoljuk ki a maxig a játékosokat ha megtehetjük" elven. Ez a Nemzetek ligája is kb senkit sem érdekel.bence0330 írta: ↑2022.09.23. 09:15:55Főleg úgy, hogy Xavi érkezése óta nem volt sérülés, csak 2-3 visszaesés. Szerintem már régen idejétmúlt dolog ez az egész válogatottasdi, főleg amióta ekkora pénzek vannak már a fociban. Egyszerűen sok-sok millió eurós kiesés a klubnak egy kulcsjátékos sérülése, meg eleve túl van tolva a naptár. 2-4 évente nyár előtt 2-3 meccsre összejöhetnének, hogy lehessen egy EB/VB, oszt ennyi.
Aztán hátha csak rafkósak vagyunk és kamusérülések, vagy ki van adva, hogy egy hangyányi fájdalomnál már sántikálj.
Aztán meg a klubok a szemetek és "megmenekült a foci" mikor pl elbukni látszott a Szuperliga indítványozás...
Nekem akkor tűnik fel,hogy válogatott meccs időszak van,hogy hetekig nincs Barca meccs. Kb. annyiban érdekel,hogy ne sérüljön le senki a csapatból,de ahogy olvasom, ezt most sem sikerült elkerülni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.09.23. 10:55:47
Igen, régen volt egy EB-VB-Copa pár meccsel, most már mindegyiket folyamatosan bővítik + egyre nagyobb selejtezőmennyiség + évközben beszerveznek egy zsáknyi hokimeccset, merthát "miért ne zsákmányoljuk ki a maxig a játékosokat ha megtehetjük" elven. Ez a Nemzetek ligája is kb senkit sem érdekel.
Aztán meg a klubok a szemetek és "megmenekült a foci" mikor pl elbukni látszott a Szuperliga indítványozás...
Igen, régen volt egy EB-VB-Copa pár meccsel, most már mindegyiket folyamatosan bővítik + egyre nagyobb selejtezőmennyiség + évközben beszerveznek egy zsáknyi hokimeccset, merthát "miért ne zsákmányoljuk ki a maxig a játékosokat ha megtehetjük" elven. Ez a Nemzetek ligája is kb senkit sem érdekel.bence0330 írta: ↑2022.09.23. 09:15:55Főleg úgy, hogy Xavi érkezése óta nem volt sérülés, csak 2-3 visszaesés. Szerintem már régen idejétmúlt dolog ez az egész válogatottasdi, főleg amióta ekkora pénzek vannak már a fociban. Egyszerűen sok-sok millió eurós kiesés a klubnak egy kulcsjátékos sérülése, meg eleve túl van tolva a naptár. 2-4 évente nyár előtt 2-3 meccsre összejöhetnének, hogy lehessen egy EB/VB, oszt ennyi.
Aztán hátha csak rafkósak vagyunk és kamusérülések, vagy ki van adva, hogy egy hangyányi fájdalomnál már sántikálj.
Sőt, Dembele se érezte jól magat meccs után.NovaProspekt írta: ↑2022.09.22. 21:48:49izomsérülés Deschamps szerint, egyelőre ennyit tudni
szerk.: Depay is lesérült
En is most nezem, remelem semmi komoly. Semmi mas nem hianyzik az oktoberi meneteles elott mint h ezeken a szr meccseken kiessenek a kulcsembereink...
Koundéval kapcsolatban egyetértek, viszont García szerintem épp az előre játékban erős. Ezért is szereti Xavi, hiába inog meg védekezésben viszonylag gyakran. 2008 őszére visszaemlékezve egyébként Piqué sem volt a stabilitás garanciája hátul, viszont Guardiola látott benne valamit és rengeteget játszatta. Ha Éric sokat fog játszani, reméljük, hogy ő is be tudja járni ezt a pályát, bár egyelőre több a kérdőjel.Varatrix írta: ↑2022.08.29. 08:19:46Tetszett az első meccse. Biztonságot sugároz, persze a védekezést tegnap a helyén kell kezelni, mert nem tett próbára minket a Valla.
Ami viszont szembetűnő volt nekem Araujóhoz és Garciához képest is, hogy elég progresszív az előre játékban, cipeli fel a labdákat, illetve látja, hogy mi történik előtte és mer hosszú passzokat is adni, ha lát lehetőséget.
Ez a szett!MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.29. 11:53:19Ahhozképest hogy a ruházata alapján tegnap vízszerelős melóra jött, nem volt rossz tegnap
https://twitter.com/LaSenyera/status/15 ... 73/photo/1
Magabiztosan játszott, mindezt egy új csapatban, sérülés és sok kihagyás után, a gólvonalról mentése meg már csak a hab a tortán. Ha nem jön épkézláb jobbhátvéd akkor én beáldoznám a jobbosra komoly meccseken, a lazábbakon meg menjen Robi .
És igen!
A Sport spanyol kiadásának egy cikkét olvastam, de mivel nem tudok spanyolul, ezért a google fordította le, és abban csak annyi van, hogy a Liga valószínűleg értékeli a Barca erőfeszítéseit, meg a sok fellebbezést is megunta, ezért szinte biztosan el fogják fogadni a regisztrációt.
Bocs,de erről egy régi vicc jutott eszembe: Két öreg haver összefut:Te, tegnap megpocsékolhattam volna Palvin Barbit!