Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hulyek lennenek nem megvenni. Tokeletes ember akar neymar, akar messi cserejenek.Zsoma írta: ↑2022.05.26. 16:55:56Úgy tűnik időközben a PSG lehet bezárta a kaput Dembele előtt, mivel az új sportigazgató szerint nincs szükség rá:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... e-13713452
Ehhez az infohoz tartozik valami forrás? Ilyeneket nem szokás / szabad betenni forrás nélkül a fórumra.ericco írta: ↑2022.05.26. 13:46:23A PSG netto 20 milliot kinal Dembelenek evente. Ez az egyetlen ok, amiert meg nem hosszabbitott, es valoszinuleg nem is fog.
De a lenyeg, hogy az foci megmenekult, a korrupt UEFA pedig olbetett kezzel nezi vegig, hogy a vilag messze legjobban kereso focistainak 80%-a egy klubban van A maradek 20 a masik olajos csapatnal. Nevetseges.
Katarnak márpedig kell az a BL serlegericco írta: ↑2022.05.26. 13:46:23A PSG netto 20 milliot kinal Dembelenek evente. Ez az egyetlen ok, amiert meg nem hosszabbitott, es valoszinuleg nem is fog.
De a lenyeg, hogy az foci megmenekult, a korrupt UEFA pedig olbetett kezzel nezi vegig, hogy a vilag messze legjobban kereso focistainak 80%-a egy klubban van A maradek 20 a masik olajos csapatnal. Nevetseges.
Én nem tudok róla, hogy bárki el akarná küldeni, de még a fórumon sem nagyon olvastam ilyet, max hogy nem dőlne a kardjába, főleg ha tényleg tudnánk pótolni egy Raphinha kaliberrel. Ha elmegy, akkor ő akar elmenni, hogy Mbappéval focizhasson, vagy hogy több pénzt keressen, vagy ki tudja, mi miatt még... én bevallom, legjobb formájában sem azt éreztem rajta, hogy ő most itt otthon érzi magát.drobika írta: ↑2022.05.26. 13:10:17Adama visszamegy Angliába, Dembi meg valahova. Éljen, akkor ki fog a jobboson bármiféle veszélyt teremteni? Ki fog egy-egyet meghúzni bárkivel szemben is?
Nem értem, hogy miért volna jó, ha elmenne? Megint a pénz? Nem sok jót tudnánk belőle kihozni, viszont csinálnánk egy újabb megoldandó problémát! Nincs így is elég?!
Auba mellett jól érzi magát, Xavi is elégedett vele, nem mindegy, hogy mi a fene volt vele korábban? Az eü. gondjai bármelyik pillanatban előjöhetnek, de milyen biztosíték van arra, hogy mással nem járunk sokkal rosszabbul? Számomra nem racionális, hogy pont ő volna az, akitől meg kellene szabadulni. Nyilván irreális pénzt nem fognak adni neki, és nem is kell, de törekedni kellene a megállapodásra. Szerintem.
Dembele szerintem kicsit jobb, mint Raphinha, de valamiért jobban hinnék a brazilban.Feast4 írta: ↑2022.05.26. 08:58:15
Egyébként én erről a Raphinha, történetről se vagyok meggyőzve. Igaz csak akkor láttam játszani, amikor a nagy angolokkal volt meccsük, de nekem ilyen láttunk már ilyet kategóriának tűnt.
Meg nekem fura, hogy ha valaki egy Pl. kiscsapatban nagy szezont játszik egymás után többször és a nagy angolok közül egyik se akar rámozdulni. Ráadásul jobbszélső, ami azért mindenhol hiányposzt... Kicsit ez nekem vékonyka.
Gyanús. Eleve a nevek akik futnak. Soler, Marcos Alonso, Azpilicueta. Ebben a szezonban rémentünk a kivénhedt Chelsea játékosokra. Kifutó, vagy soha be nem futott játékosok. Egy olyan sincs benne, aki oké nem egy kész világklasszis, de azt érezném, hogy na talán ő lehet, hogy az lesz amit keresünk.
Nem vagyok benne biztos. Szerintem benne van az is, hogy végre egészséges tudott lenni hosszabb ideig, és kapott egy számára megfelelő edzőt.
Mondjuk eddig se Ő volt a nagy kérdőjel, hanem a zseni ügynök.
Bocs, de nem arról írtam, hogy "mióta ideigazolt", hanem az elmőlt két évről. Tavaly 6 meccset hagyott ki, idén meg az első két hónapot, ennyi volt a hiányzása az elmúlt két évből, csak annyit hajtogatjuk, hogy üveglábú, hogy eltorzul a kép, és mindenki meglepődik, mikor kiderül, hogy a tavalyi évet pl. végigtolta. Igazság szerint mikor idekerült, volt egy rossz fél éve (17 második fele), utána 1,5 évig nem/alig volt sérült (18-19 első fele), és 19/20-as éve esett ki egyedül annyira, mint amennyire itt be van harangozva. Azon kívül teljesen korrekt meccsszámokat hozott, de mivel szerintem a közelebbi múlt relevánsabb, az elmúlt két évről írtam ugye, és az is lesz a beszédes adat remélem. Igen, már két éve alig sérült, kevesebbet, mint sok kulcsjátékosunk.Kovbal88 írta: ↑2022.04.27. 22:09:19Ezt, Dembeléről írtad? Csak mert, szerintem mióta ide igazolt többet volt sérült, mint egészséges.bence0330 írta: ↑2022.04.27. 16:55:56Az elmúlt 2 évben alig volt sérült, nem többet, mint egy átlagos játékos. (Tavalyi szezonban összvissz 6 ilyen meccse volt.) A mostani ősz eleje volt az egyetlen komolyabb kihagyása, azóta sem történt vele semmi, egy covidos távolléte volt. 2 év azért már elég sok idő szerintem ahhoz, hogy mintának vegyük. Ráadásul a játékosok fizikuma most eleve javulóban van/volt, nyáron meg mindenképp lesz ebben előrelépés.
No meg kérdés, mit veszünk régi formának, 18-ban ontotta a gólokat, és alázta a védelmeket, azt bármikor aláírnám, sőt, én abban reménykedem, hogy visszatér ez a régi formája. És tavaly is elég korrekt módon lövöldözte őket, pedig akkor sokkal kevesebb lehetősége volt, meg kevesebb társa elöl, ezért a gólpasszai messze nem jöttek így.