Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Úgy tudom, hogy: ha egy ökölvívót kiütnek, akkor egészségügyi megfontolásból egy hónapig nem léphet ringbe.

végre!
Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
+1Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
A fizetésekről szerintem nem érdemes beszélnünk, egyszerűen nem tudhatjuk,hogy mik a tényleges ajánlatok.
Kessié elvileg 6,5 lesz. Ennyit szerintem is meg kellene kapnia mindenképp az urunak, de azt tippelném, hogy meg is fogja kapni.Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.