Én áradoznék egy sort megint róla, szerintem nagyon megérdemli.
Ne nézzük nála a lóvét hosszabbításnál. Ijesztő a csávó... 2 meccs alatt szerintem 3-4 góltól mentett meg minket kb egy Lenglet-val összehasonlítva. Rendesen a szívemhez kaptam a kezemet, mikor megkapta azt a brutális belépőt, és lesántikált... Messi lábhúzásainál sem féltettem ennyire a csapatot... Hihetetlen nézni, amilyen elegáns könnyedséggel veszi el bárkitől a labdát, mintha elrévedő gyerek kezéből venné ki a nyalókát. Volt olyan jelenet a majdnem-sérülésnél, amikor bent volt középen, Garcia nem jött a szélen a támadóval, ő meg egy szempillantás alatt felmérte, egy szempillantás alatt kirobogott rá és paff, volt labda, nincs labda. Direkt élmény nézni, ami nem gyakori egy védőnél. Még szétkevert gyorsan pár védőt is, mikor visszaállt sérülése után, ha az bemegy, kegyetlen lett volna. Simán tudna szerintem 9-est és szélső támadót is játszani, ha nem kéne hátra ennyire.
Ha csak egyetlen embert szabadna megneveznem, aki totál érinthetetlen, és nem eladó semmi pénzért, akkor az jelen pillanatban nálam ő. A tudása, sebessége, energiája, sőt, még a kapu előtt mutatott veszélye is szerintem még kicsit Gaviéknál is többet ér, akikből legalább számszerűen el vagyunk kényeztetve.
Kb csak a felpasszolt labdái nem jók rendszerint. De sokat érünk Lenglet-val, aki abban pl. remek...

Nem annyira fontos dolog.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy